- 15 Ağustos 2014
- 239
- 55
- 43
- 37
slm kızlar bısey soracam adetıme 2 gun kaldı persembe adet olmam lazım benım sorum su hapsurdugumda yada oksurdugumde sag kasıgıma agrıngırıyor benım yumurtamda sag tarafta olusmustu zaten acaba var mıdır bıseyler klomen kullandım bu ay ayrıca progesteron testım 8,9 cıkmıstı 19. gunde var mıdır sızce
Gidip gebelik testi alsam mı ? İçimdeki umut kırımtılarını bitirip hayatıma devam etmek istiyorum :) son üç gün
amin cnm inşallah. hiç bir ağrım sızım yok sadece baş ağrısı ve hafif mide bulantısı var ara araGüzel haberleri alırız inşallah canim.
bekle bence canım gecikme olmadan yapma benceGidip gebelik testi alsam mı ? İçimdeki umut kırımtılarını bitirip hayatıma devam etmek istiyorum :) son üç gün
gebeliktir inşallah maşallah kaç gün var reglineArkadaslar ovulasyonun 8. Gunundeyim.. Sabah test yaptim ve ilk kez bi saat sonra falan silik ikinci cizgiyi gordum.. İlk kez..
bilemiyorum ki canım bişi diyemeyeceğimbana cvp verecek kımse yok mu
4 gun var canimgebeliktir inşallah maşallah kaç gün var regline
bu ayda çok umudum olmamakla beraber bata kaldı son 2 gün ne adet belirtisi var ne hamilelik bu ay süt liman herşey =)
hayır normalde hep karnımda bi sızı olurdu hatta hamileliktede karın ağrısı oluyomuş falan diye kendimi umutlandırırdım şimdi o da yok =) tam belirsiz bir bekleyiş halindeyim yaniAy bende de yaaa gogusler indi kasık agrisida sadece geceleri bata kaldi 6
hayır normalde hep karnımda bi sızı olurdu hatta hamileliktede karın ağrısı oluyomuş falan diye kendimi umutlandırırdım şimdi o da yok =) tam belirsiz bir bekleyiş halindeyim yani
Cnm aynısı bana da oldu akşamları yoğun bi ağrı gündüzleri yok denilecek kadar az.adete 3 gün kaldı. Ağrılar kesildi.Kızlar birsey soracagim benim normalde adet agrim her ay olmaz yilda iki yada uc keoda hafif.. Simdi adete 10 gun kala kasik agrim basladi ama gunduz hafif gece asiri siddetli uykudan uyandiracak kadar sizce neden boyle ?
Aynen öyle cnm.rabbimden hayırlısı[/QUOTE]öyle hayatım kendimi buraya da takmıyorum artık memişler şişti adet olcam :) rabbimden çocuk dilemeyi bıraktım hayırlısı diye dua ediyorum.olursa da olmazsa da rabbimden hayatım.tekrar gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsn
İki gün sonra tekrar yap ilk idrarinla cikar canim4 gun var canim
BendeCnm aynısı bana da oldu akşamları yoğun bi ağrı gündüzleri yok denilecek kadar az.adete 3 gün kaldı. Ağrılar kesildi.
Peki hamilelik belirtin varmi hicCnm aynısı bana da oldu akşamları yoğun bi ağrı gündüzleri yok denilecek kadar az.adete 3 gün kaldı. Ağrılar kesildi.
Yok cnm..ne gosuslerde şişme ne bulantı ne basdonmesi hiç bişey yok..tutunamadı yavrum sanırımBende
Peki hamilelik belirtin varmi hic
Yok cnm..ne gosuslerde şişme ne bulantı ne basdonmesi hiç bişey yok..tutunamadı yarum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?