Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bana cvp verecek kımse yok mu

Arkadaslar ovulasyonun 8. Gunundeyim.. Sabah test yaptim ve ilk kez bi saat sonra falan silik ikinci cizgiyi gordum.. İlk kez..

bu ayda çok umudum olmamakla beraber bata kaldı son 2 gün ne adet belirtisi var ne hamilelik bu ay süt liman herşey =)

Kızlar birsey soracagim benim normalde adet agrim her ay olmaz yilda iki yada uc keoda hafif.. Simdi adete 10 gun kala kasik agrim basladi ama gunduz hafif gece asiri siddetli uykudan uyandiracak kadar sizce neden boyle ?

Ay bende de yaaa gogusler indi kasık agrisida sadece geceleri bata kaldi 6
hayır normalde hep karnımda bi sızı olurdu hatta hamileliktede karın ağrısı oluyomuş falan diye kendimi umutlandırırdım şimdi o da yok =) tam belirsiz bir bekleyiş halindeyim yani

hayır normalde hep karnımda bi sızı olurdu hatta hamileliktede karın ağrısı oluyomuş falan diye kendimi umutlandırırdım şimdi o da yok =) tam belirsiz bir bekleyiş halindeyim yani

Al bendende okadar evde test var ama bakmicam adetim gecsinde olmazsam bakicam ama zor dayaniyorum sen yine iyisin 2 gun hemen gecer

Ayin 25 ine az kaldi, ben de merak ediyorum, tayinim de cikti memlekete. Insallah esimin yanina cifte mujde ile giderim.

Kızlar birsey soracagim benim normalde adet agrim her ay olmaz yilda iki yada uc keoda hafif.. Simdi adete 10 gun kala kasik agrim basladi ama gunduz hafif gece asiri siddetli uykudan uyandiracak kadar sizce neden boyle ?
Cnm aynısı bana da oldu akşamları yoğun bi ağrı gündüzleri yok denilecek kadar az.adete 3 gün kaldı. Ağrılar kesildi.

Aynen öyle cnm.rabbimden hayırlısı[/QUOTE]
sende hala çalışmalardasın galiba asabirellacım :) inş sen de yüzün güler artık.bnde şmdi başladı reglym.sancısız geçiriyorum çok şukur rahatım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…