İnşallah canm kasiklarim ve belim çok agriyo regli olcam heraldeya canım hadi bakalım inşallah güzel haberleri beraber alırız da bebişlerimizin doğumuda böyle aynı zamanlarda olur
Amin Allah razi olsun canim benim darisi tez vakit basina inşallah
benimde kasık ağrım geri geldiİnşallah canm kasiklarim ve belim çok agriyo regli olcam heralde
Yok canım benmde iki gün önce böyleydi bugun böyle bunun gbi olunca degerlendirkızlar bugün tam 14.günüm test yaptım ama hala silik gibi .internetten baktığım 20-25 arası yumurtlama dönem diyor.ama henüz bu şekilde geçen ayda yapmıştım hiç t çizgisi c yi geçmedi yumurtlamada.
şimdi şansım varmı bu gece değerlendirmek gerkerm i
canım sanki çok silik gibi bence yarın biraz daha koyulaşır belki.. illa internetteki gibi yumurtlıycaksın diye bişey yok canım bazen biraz daha geç yumurtlanabiliyo bende öyleyim bu ay 18. günde yumurtladım meselakızlar bugün tam 14.günüm test yaptım ama hala silik gibi .internetten baktığım 20-25 arası yumurtlama dönem diyor.ama henüz bu şekilde geçen ayda yapmıştım hiç t çizgisi c yi geçmedi yumurtlamada.
şimdi bidaha baktım :) da çook silikmiş yarın değil belki sonraki gün falan daha kırmızı olur ikisi tam eşit olmasada birbirine yakın olmalı renkleri tatlım ama içinde şüphe kalcaksa bu gece de gir ilişkiye nolcak ki zaten gün aşırı öneriyor dr lar :)kızlar bugün tam 14.günüm test yaptım ama hala silik gibi .internetten baktığım 20-25 arası yumurtlama dönem diyor.ama henüz bu şekilde geçen ayda yapmıştım hiç t çizgisi c yi geçmedi yumurtlamada.
Çift çizgi diktiği gün ertesi gün ve sonraki gün yani 3 gün peşpeşe denedik canm şükür tuttu darisi basina :)
Sperm rahimde 3 güne kadar yaşayabiliyor. Rahat ol nasipte varsa olur inşallah.
Rabbim sanada tüm isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah.maşallah canım sana yaaa..... bana da dua et nolur yarın b(bekleMEDİĞİM)at günümsen hamişsin ya duan kabul olur inşallah..
Silik çıktığı için akşamkinde çıkmayabilir ve o zaman üzülürsün. En garantisi sabah yapmanSlm kizlar ben bugun sabah ilk idrarda yaptigim testte silik cizgiyi gördum. Simdi testi aksam baska bi testle daha iyi bir markayla yapmak istiyorum 3 4 saat idrarimi tutup gece yapiyimmi yoksa sabahmi yapiyim nolur bana yardimci olun sabahi zor beklerim gibi
Silik çıktığı için akşamkinde çıkmayabilir ve o zaman üzülürsün. En garantisi sabah yapmanErken kalkar yaparsın
tebrik ederim canım.. bu arada bat ın kaçıncı gününde yaptın testi?Slm kizlar ben bugun sabah ilk idrarda yaptigim testte silik cizgiyi gördum. Simdi testi aksam baska bi testle daha iyi bir markayla yapmak istiyorum 3 4 saat idrarimi tutup gece yapiyimmi yoksa sabahmi yapiyim nolur bana yardimci olun sabahi zor beklerim gibi
Benimde kalça başladı yabenimde kasık ağrım geri geldi
Kıyamam ya :) yani görebilirsin tabi :) gece vücut kendini yeniliyor, hormonlar hücreler vs.düzenleniyor. Sabah görme ihtimalin o yüzden yüksek(idrar da seyrelmemiş oluyor) ama idrarda hgc belli bir seviyeye geldiği zaman, saat kaçta yaparsan yap çizgiyi görürsün. Bu kadar strese sokma kendini canım ya. Güzel güzel çizgin ve nur topu bir bebeğin olacak inşallahCanim zaten bu sabah yaptigimda gece 4te uyudum sabah 9 da kalktim 5 saat ben 5 saat kendimi tutsam genemi cift cizgiyi koyu sekilde göremem yukselmemismidir hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?