Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar bugün tam 14.günüm test yaptım ama hala silik gibi .internetten baktığım 20-25 arası yumurtlama dönem diyor.ama henüz bu şekilde geçen ayda yapmıştım hiç t çizgisi c yi geçmedi yumurtlamada.
şimdi şansım varmı bu gece değerlendirmek gerkerm i

Eklentiler

• 20150123_154043.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 75
Yok canım benmde iki gün önce böyleydi bugun böyle bunun gbi olunca degerlendir

Eklentiler

• image.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 88
canım sanki çok silik gibi bence yarın biraz daha koyulaşır belki.. illa internetteki gibi yumurtlıycaksın diye bişey yok canım bazen biraz daha geç yumurtlanabiliyo bende öyleyim bu ay 18. günde yumurtladım mesela

şimdi bidaha baktım :) da çook silikmiş yarın değil belki sonraki gün falan daha kırmızı olur ikisi tam eşit olmasada birbirine yakın olmalı renkleri tatlım ama içinde şüphe kalcaksa bu gece de gir ilişkiye nolcak ki zaten gün aşırı öneriyor dr lar :)

sağol cnm .30 günde bir adetim günü gününe gelir ve yumurtladımınıda hissederim .kasıklarımda adet olucakmış gibi agrı olur.dünde öyle ağrım vardı ama dün daha silkti bugün böyle oldu.inş. yarın koyulaşır.geçen ayda denedim olmadı

Merhaba hanımlar. Yeni hamile kalan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Ben bugün kesemi gördüm. Allah hepinize nasip etsin hayırlısı ile inşallah. Mutlu ve sağlıklı hamilelikler geçirin inşAllah.

maşallah canım sana yaaa..... bana da dua et nolur yarın b(bekleMEDİĞİM)at günüm sen hamişsin ya duan kabul olur inşallah..

Sperm rahimde 3 güne kadar yaşayabiliyor. Rahat ol nasipte varsa olur inşallah.

İnşaallah canım bakalım kısmet artık olmazsa vardır bir hayır :) önümüzdeki aya devam testlere inş bu sefer bi aksilik çıkmaz seninde bebisin hayırlı olsun sağ salim kollarına alırsın ins.

Slm kizlar ben bugun sabah ilk idrarda yaptigim testte silik cizgiyi gördum. Simdi testi aksam baska bi testle daha iyi bir markayla yapmak istiyorum 3 4 saat idrarimi tutup gece yapiyimmi yoksa sabahmi yapiyim nolur bana yardimci olun sabahi zor beklerim gibi

Silik çıktığı için akşamkinde çıkmayabilir ve o zaman üzülürsün. En garantisi sabah yapman Erken kalkar yaparsın

Silik çıktığı için akşamkinde çıkmayabilir ve o zaman üzülürsün. En garantisi sabah yapman Erken kalkar yaparsın

Canim zaten bu sabah yaptigimda gece 4te uyudum sabah 9 da kalktim 5 saat ben 5 saat kendimi tutsam genemi cift cizgiyi koyu sekilde göremem yukselmemismidir hcg

tebrik ederim canım.. bu arada bat ın kaçıncı gününde yaptın testi?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) İki aydır hamilelik planlıyoruz biz de :) 26 ocak'ta regl olmam gerekiyor ama umarım olmam :) Test falan da yapmadım, bekliyorum heyecanla :)

Canim zaten bu sabah yaptigimda gece 4te uyudum sabah 9 da kalktim 5 saat ben 5 saat kendimi tutsam genemi cift cizgiyi koyu sekilde göremem yukselmemismidir hcg
Kıyamam ya :) yani görebilirsin tabi :) gece vücut kendini yeniliyor, hormonlar hücreler vs.düzenleniyor. Sabah görme ihtimalin o yüzden yüksek(idrar da seyrelmemiş oluyor) ama idrarda hgc belli bir seviyeye geldiği zaman, saat kaçta yaparsan yap çizgiyi görürsün. Bu kadar strese sokma kendini canım ya. Güzel güzel çizgin ve nur topu bir bebeğin olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…