- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
Slm kizlar ben bugun sabah ilk idrarda yaptigim testte silik cizgiyi gördum. Simdi testi aksam baska bi testle daha iyi bir markayla yapmak istiyorum 3 4 saat idrarimi tutup gece yapiyimmi yoksa sabahmi yapiyim nolur bana yardimci olun sabahi zor beklerim gibi[/QUOTE noldu yaptınmı yaptıysan at resmeni
Ovi testin varsa yap bekleme cnmMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) İki aydır hamilelik planlıyoruz biz de :) 26 ocak'ta regl olmam gerekiyor ama umarım olmam :) Test falan da yapmadım, bekliyorum heyecanla :)
Ovi testin varsa yap bekleme cnm
tebrik ederim canım.. bu arada bat ın kaçıncı gününde yaptın testi?
Kıyamam ya :) yani görebilirsin tabi :) gece vücut kendini yeniliyor, hormonlar hücreler vs.düzenleniyor. Sabah görme ihtimalin o yüzden yüksek(idrar da seyrelmemiş oluyor) ama idrarda hgc belli bir seviyeye geldiği zaman, saat kaçta yaparsan yap çizgiyi görürsün. Bu kadar strese sokma kendini canım ya. Güzel güzel çizgin ve nur topu bir bebeğin olacak inşallah
Slm kizlar ben bugun sabah ilk idrarda yaptigim testte silik cizgiyi gördum. Simdi testi aksam baska bi testle daha iyi bir markayla yapmak istiyorum 3 4 saat idrarimi tutup gece yapiyimmi yoksa sabahmi yapiyim nolur bana yardimci olun sabahi zor beklerim gibi
Insallah canim ya cok tesekkurler. Ben hala tutuyorum idrarimi biliyomusun
Kaç tane test aldın ne olcakki yap gitsin. Olmazsa sabaha bir daha alırsın ne olcak kiInsallah canim ya cok tesekkurler. Ben hala tutuyorum idrarimi biliyomusun
koyver gitsin mesanene yazık :) hadi yap bari testi hem şimdi hem de sabah. Fotoğrafını da koy buraya canım
Kaç tane test aldın ne olcakki yap gitsin. Olmazsa sabaha bir daha alırsın ne olcak ki
Kaç tane test aldın ne olcakki yap gitsin. Olmazsa sabaha bir daha alırsın ne olcak ki
Gozun aydin canim hamilesin Allah tamamina erdirsin:)
Gozun aydin canim hamilesin Allah tamamina erdirsin:)
Sagol canim darisi tum isteyenlere
Canm napiosn varmı gelen gidenmaşallah canım sana yaaa..... bana da dua et nolur yarın b(bekleMEDİĞİM)at günümsen hamişsin ya duan kabul olur inşallah..
Hayırlı olsun canım hamilesiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?