Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Al
Heyecan dorukta bugün regli günüm bel ağrısı dışında hiçbir belirtim yok test alicam dua edin nolur
Allah yardimcin olsun cnm bi dusugun vardi galiba senin yanlis hatirlamiyorsam elifeva falan yazisiyorduk. Insallah rabbim saglikli bebislerle doldursun kucagini

Kizlar biri gebelik digeri ovu testi bata 4 yada 5 gun var iki dk dada cikti bu sefer 8 9 gun kala saatler sonra cikiyodu kan tahlili ysptirmadim ama var sanirsam:)) rabbim dileyen herjese nasip etsinEki Görüntüle 1386977

yeni bir hamilelik canım hayırlı olsun :) bende 4 gün kala ogrenmistim :)

Benimde dort gun kaldi adete amatestlere guvenmiyorum yapmiycam o yuzden gunumu beklicem gecen ay silik ckti ama adet oldum hormonlardan sanirim

Benimde dort gun kaldi adete amatestlere guvenmiyorum yapmiycam o yuzden gunumu beklicem gecen ay silik ckti ama adet oldum hormonlardan sanirim
bende şimdi okudum bazı hormonlarda oluşan rahatsızlık sonucu yüksek çıkabiliyormuş ender de olsa..ya da testiniz bozuk da olabilir..Bu ay olur inşallahbende yarın yapacağım idrar testi aman okuduklarımdan sonra bende çok güvenmiyorum. testte çıksa bile salı kan verip baktırıcam

Al

Allah yardimcin olsun cnm bi dusugun vardi galiba senin yanlis hatirlamiyorsam elifeva falan yazisiyorduk. Insallah rabbim saglikli bebislerle doldursun kucagini
Evet canm doğru hatirliosun test yaptım bakamadim geldim içeri :) allah razı olsun btanem

Kizlar biri gebelik digeri ovu testi bata 4 yada 5 gun var iki dk dada cikti bu sefer 8 9 gun kala saatler sonra cikiyodu kan tahlili ysptirmadim ama var sanirsam:)) rabbim dileyen herjese nasip etsinEki Görüntüle 1386977
Oyy kiyamam sana ben :)) tebrik ederim canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Ano
anormal bi sikinti yoksa dr ye hamilelik oncesi rutin muayinede biseyle karsilasmadiysaniz idrar testide dogru sonuc veriyo. Heleki benim elimde 6 tane test vardi yapmaya basladim ve yaptikca koyulasti vede en son 2 dkda cikti aksamada kan sonucumu alicam bakalim ama nadirde olsa kimyasal yadanabiliyo onuda yasadim ve bundakinden kesinlikle farkliydi

Cnm kan değerini yaz tamammi merak ettim

yaa yarın yaptığımda sizden görüş alırım eger silik de olsa bir çizgi görürsemmm inşallahhamilelik öncesi muayenem yapıldı bir sıkıntı yoktu. Sizin içinde hayırlısı olsun

Sag
yaa yarın yaptığımda sizden görüş alırım eger silik de olsa bir çizgi görürsemmm inşallahhamilelik öncesi muayenem yapıldı bir sıkıntı yoktu. Sizin içinde hayırlısı olsun
Sagol cnm tesekkur ederim rabbim gonlunuzdeki muradinizi versin sorun yoksa hic sikinti yapma ovi testi al yumurtlama gununu garantiye al bu benim 5 ayim ve ovi gunumu tam bilmiyordum adetlerimde duzenlidir aslinda.oglumda hemen hamile kaldim. Bide evliligin ilk yillari ister istemez degerlendiriyosun gunleri :)) biraz acik oldu kusura bakma. Neyse bakalim yarin mutlaka yaz olurmu hayirli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…