Hadi hayirli olsun cnm benimde bugun net cikti diyebilirim beklenen dogum tarihlerimizde ayni galiba 5 ekim diyo ama satim 29 aralikti:))
Allah yardimcin olsun cnm bi dusugun vardi galiba senin yanlis hatirlamiyorsam elifeva falan yazisiyorduk. Insallah rabbim saglikli bebislerle doldursun kucaginiHeyecan dorukta bugün regli günüm bel ağrısı dışında hiçbir belirtim yok test alicam dua edin nolur
Kizlar biri gebelik digeri ovu testi bata 4 yada 5 gun var iki dk dada cikti bu sefer 8 9 gun kala saatler sonra cikiyodu kan tahlili ysptirmadim ama var sanirsam:)) rabbim dileyen herjese nasip etsinEki Görüntüle 1386977
bende şimdi okudum bazı hormonlarda oluşan rahatsızlık sonucu yüksek çıkabiliyormuş ender de olsa..ya da testiniz bozuk da olabilir..Bu ay olur inşallahBenimde dort gun kaldi adete amatestlere guvenmiyorum yapmiycam o yuzden gunumu beklicem gecen ay silik ckti ama adet oldum hormonlardan sanirim
Evet cnm hatirliyorum sende ovulasyonu kullandigin ay kalmistin demi:)) nasil geciyor gunlerin canim bulantilar hafifledimiyeni bir hamilelik canım hayırlı olsun :) bende 4 gün kala ogrenmistim :)
Evet canm doğru hatirliosun test yaptım bakamadim geldim içeri :) allah razı olsun btanemAl
Allah yardimcin olsun cnm bi dusugun vardi galiba senin yanlis hatirlamiyorsam elifeva falan yazisiyorduk. Insallah rabbim saglikli bebislerle doldursun kucagini
Oyy kiyamam sana ben :)) tebrik ederim canım sağlıkla alırsın inşallah kucağınaKizlar biri gebelik digeri ovu testi bata 4 yada 5 gun var iki dk dada cikti bu sefer 8 9 gun kala saatler sonra cikiyodu kan tahlili ysptirmadim ama var sanirsam:)) rabbim dileyen herjese nasip etsinEki Görüntüle 1386977
Git bak kizz koss :)Evet canm doğru hatirliosun test yaptım bakamadim geldim içeri :) allah razı olsun btanem
anormal bi sikinti yoksa dr ye hamilelik oncesi rutin muayinede biseyle karsilasmadiysaniz idrar testide dogru sonuc veriyo. Heleki benim elimde 6 tane test vardi yapmaya basladim ve yaptikca koyulasti vede en son 2 dkda cikti aksamada kan sonucumu alicam bakalim ama nadirde olsa kimyasal yadanabiliyo onuda yasadim ve bundakinden kesinlikle farkliydibende şimdi okudum bazı hormonlarda oluşan rahatsızlık sonucu yüksek çıkabiliyormuş ender de olsa..ya da testiniz bozuk da olabilir..Bu ay olur inşallahbende yarın yapacağım idrar testi aman okuduklarımdan sonra bende çok güvenmiyorum. testte çıksa bile salı kan verip baktırıcam
Sagol bitanem darisi insallah sana dualarimdasin guzel haberlerini insallah alicazOyy kiyamam sana ben :)) tebrik ederim canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Cnm kan değerini yaz tamammi merak ettimAno
anormal bi sikinti yoksa dr ye hamilelik oncesi rutin muayinede biseyle karsilasmadiysaniz idrar testide dogru sonuc veriyo. Heleki benim elimde 6 tane test vardi yapmaya basladim ve yaptikca koyulasti vede en son 2 dkda cikti aksamada kan sonucumu alicam bakalim ama nadirde olsa kimyasal yadanabiliyo onuda yasadim ve bundakinden kesinlikle farkliydi
yaa yarın yaptığımda sizden görüş alırım eger silik de olsa bir çizgi görürsemmm inşallahAno
anormal bi sikinti yoksa dr ye hamilelik oncesi rutin muayinede biseyle karsilasmadiysaniz idrar testide dogru sonuc veriyo. Heleki benim elimde 6 tane test vardi yapmaya basladim ve yaptikca koyulasti vede en son 2 dkda cikti aksamada kan sonucumu alicam bakalim ama nadirde olsa kimyasal yadanabiliyo onuda yasadim ve bundakinden kesinlikle farkliydi
Allah razı olsun canm sağol çok az bi pembelik var ama ben gene umitlenmiyimSagol bitanem darisi insallah sana dualarimdasin guzel haberlerini insallah alicaz
Tamam cnm aksama bi aksilik olmazsa alicam yazarim bugun ovilasyondan sonra 11. Gun:))Cnm kan değerini yaz tamammi merak ettim
Çok az bi pembelik var ama net değil canm ben umitlenmiyorum ptesi tekrar yapicamGit bak kizz koss :)
Hadi bakalim canim ya rabbim koyulastiracaktir onu o resim koysanaAllah razı olsun canm sağol çok az bi pembelik var ama ben gene umitlenmiyim
İnşallah canım telden giriyorum yukleyemiyorum teldenH
Hadi bakalim canim ya rabbim koyulastiracaktir onu o resim koysana
Sagol cnm tesekkur ederim rabbim gonlunuzdeki muradinizi versin sorun yoksa hic sikinti yapma ovi testi al yumurtlama gununu garantiye al bu benim 5 ayim ve ovi gunumu tam bilmiyordum adetlerimde duzenlidir aslinda.oglumda hemen hamile kaldim. Bide evliligin ilk yillari ister istemez degerlendiriyosun gunleri :)) biraz acik oldu kusura bakma. Neyse bakalim yarin mutlaka yaz olurmu hayirli haberlerini bekliyoruzyaa yarın yaptığımda sizden görüş alırım eger silik de olsa bir çizgi görürsemmm inşallahhamilelik öncesi muayenem yapıldı bir sıkıntı yoktu. Sizin içinde hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?