- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
tamam canım yarın sabaha kadar olmazsam yapacağım buraya da yazarım.allah gönlümüze göre verir inşallah:)))Sag
Sagol cnm tesekkur ederim rabbim gonlunuzdeki muradinizi versin sorun yoksa hic sikinti yapma ovi testi al yumurtlama gununu garantiye al bu benim 5 ayim ve ovi gunumu tam bilmiyordum adetlerimde duzenlidir aslinda.oglumda hemen hamile kaldim. Bide evliligin ilk yillari ister istemez degerlendiriyosun gunleri :)) biraz acik oldu kusura bakma. Neyse bakalim yarin mutlaka yaz olurmu hayirli haberlerini bekliyoruz
Evet cnm hatirliyorum sende ovulasyonu kullandigin ay kalmistin demi:)) nasil geciyor gunlerin canim bulantilar hafifledimi
Evet cnm bel ve kasiklardaki agri artar cok yurume ayaktada kalma siksik ayagini kaldirip yatmana bak buarada sabahlari ceviz ve muzunu ihmal etme:)) artik bulantilar azaliyo bebisi besle. Benim 4 kilo olunca almislardi oglumu 6 yi 7 yi buluyodu tabiki kalitsal ama ne kadar dikkat edersen bebegin temelini guzel atarsin allah a emanet olunevet canım :) çok şükür iyiyiz evet geçti sadece sabah hafif oluyor okadar bide bu ara bel ağrım fazlalaşti rahim genişliyor ya :)
Evet cnm bel ve kasiklardaki agri artar cok yurume ayaktada kalma siksik ayagini kaldirip yatmana bak buarada sabahlari ceviz ve muzunu ihmal etme:)) artik bulantilar azaliyo bebisi besle. Benim 4 kilo olunca almislardi oglumu 6 yi 7 yi buluyodu tabiki kalitsal ama ne kadar dikkat edersen bebegin temelini guzel atarsin allah a emanet olun
Bende 11. Gün yaptirmistimm 25 cikmisti hadi bakalim heyecanla bekliyorum :)Tamam cnm aksama bi aksilik olmazsa alicam yazarim bugun ovilasyondan sonra 11. Gun:))
canım kusura bakma şimdi gördüm.. gelen giden yok çoook şükür sen ne durumdasın ?? haberleşelim olur mu? test yaptın mı? ben dayanabildiğim kadar dayanıcam tabi gelmezse öyle yapıcam testi :)Canm napiosn varmı gelen giden
Canim 35.8 cikti degerim :))) adetime tam 5 gun var kesinlestirdik şükürBende 11. Gün yaptirmistimm 25 cikmisti hadi bakalim heyecanla bekliyorum :)
Superr canimm vak dedim sana 30larda cikcak diye 3 gün sonra tekrar yaparsin artar oy super bi duygu dimi o sonucu beklemek :)Canim 35.8 cikti degerim :))) adetime tam 5 gun var kesinlestirdik şükür
Bendede yok gelen giden bugün test yaptım silik çıktı ptesiyi bekliyorum:))canım kusura bakma şimdi gördüm.. gelen giden yok çoook şükür sen ne durumdasın ?? haberleşelim olur mu? test yaptın mı? ben dayanabildiğim kadar dayanıcam tabi gelmezse öyle yapıcam testi :)
canım senin adına çok sevindim inşallah hamilesindir ama ben malesef adet oldumBendede yok gelen giden bugün test yaptım silik çıktı ptesiyi bekliyorum:))
Kizlar bnimde yarn adet gnum sdece gogus agrm var aciyo elleyemiyorum.ama ilk defa kasik agrim flan ykk.7 aydr istiyorm.bnim gbi bkleyen varmi yda belirtisi olmayan?
canım senin adına çok sevindim inşallah hamilesindir ama ben malesef adet oldumçok kötüyüm demekki bu ayda anne olmam nasip değilmiş.. rabbim tez zamanda banada yaşatsın inşallah...
Evet cnm ya rabbim isteyen herkese tatirsin bu duyguyu cok sukur 2. Kez yasiyorum. Insallah keseyide goruruz hayirlisiylaSuperr canimm vak dedim sana 30larda cikcak diye 3 gün sonra tekrar yaparsin artar oy super bi duygu dimi o sonucu beklemek :)
CCanim benim sikma canini ilk alti ayda zaten yuzde elli ihtimal var gebe kalmak icin senin daha denemelerde 6 ay olmadiki demi.rabbimin izniyle sende anne olacaksin insallah cani gonulden istiyorum ve inaniyorum cnm benim sen devam et ovulasyona bide biraz rahatla evdeysen surekli bi ugrasi bul kendine. Guzel haberlerini alacagiz inşallahcanım senin adına çok sevindim inşallah hamilesindir ama ben malesef adet oldumçok kötüyüm demekki bu ayda anne olmam nasip değilmiş.. rabbim tez zamanda banada yaşatsın inşallah...
Bende de mutlaka göğüs ağrısı ve hassasiyet olurdu, ilk defa bu kez yok.. bat pazartesi günü. Bakalım bekliyorum işte[/QUOTE
Inss olur cnm paylas olurmu ptesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?