Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

tamam canım yarın sabaha kadar olmazsam yapacağım buraya da yazarım.allah gönlümüze göre verir inşallah:)))

Evet cnm hatirliyorum sende ovulasyonu kullandigin ay kalmistin demi:)) nasil geciyor gunlerin canim bulantilar hafifledimi

evet canım :) çok şükür iyiyiz evet geçti sadece sabah hafif oluyor okadar bide bu ara bel ağrım fazlalaşti rahim genişliyor ya :)

evet canım :) çok şükür iyiyiz evet geçti sadece sabah hafif oluyor okadar bide bu ara bel ağrım fazlalaşti rahim genişliyor ya :)
Evet cnm bel ve kasiklardaki agri artar cok yurume ayaktada kalma siksik ayagini kaldirip yatmana bak buarada sabahlari ceviz ve muzunu ihmal etme:)) artik bulantilar azaliyo bebisi besle. Benim 4 kilo olunca almislardi oglumu 6 yi 7 yi buluyodu tabiki kalitsal ama ne kadar dikkat edersen bebegin temelini guzel atarsin allah a emanet olun

evet canım ne zaman elektrik supurgesini açsam yada çok uzun ayakta kalsam hemen sırt ve belim ağrıyor..
ozaman bol bol ceviz ve muz takviyesi yapayım ilk hamileliğim ve tecrubem yok :) sanırım 2.ci bebisin.
Sizlerde allaha emanet olun tatlım benim

arkadaşlar merhaba,bana bilgi verir misiniz tecrübeli bayanlar.

eşimle çocuk yapmaya karar verdik. benim yumurtalarım geççatlıyomuş dr öyle demişti.

şimdi ben 10 ocak da adet oldu. her ayın 10 u adet olurum. ama kısa sürer 3-4 gün. 31 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.

ben bu ovulasyon yumurta çatlayınca bişeyler yapacaksın falan yeni öğrendim sayılır. adetimin 4. günü, yani 13. de bitti. 14 ocak da korunmasız ilişkiye başladım. 2 günde 1 apıyoruz. 20 ocak da ovulasyon testi aptım. negatif. 21 de yaptım 2.çizgi çok silik. 22,23,24 negatif... silik bile değil hatta diğer çizgi bile tam net değildi ama biraz da kilo vermek için bu tarihlerde çok sıvı tükettim günde 2 lt su içtim. ondan olabilir.

fakat hani ben adet biter bitmez ilişkiye girmeye başladımya, ayın 20 sine kadar yumurtlamış ve ilişkiye girdiğim için hamile kalmışolabilirmiyim diye bir ümide kapıldım.

belki hamilelik sendromuna girdim bilmiyorum. amatuhaf hissediyorumkendimi. her iki kasığında ara ara ufak ağrı girip çıkmaları oluyor anlık. ve kasıklarımı gergin hissediyorum. yani bir de tuhaf bir his var. nasıldiyeyim,hani mekikçekersiniz de karnınız hamlar ya kasıklarımla öyle bir ağrı gibi bişey var hiç olmazdı. içimden ağlamak geliyor mutsuz hissediyorum kendimi dokunsanız ağlarım yani.. bir de sabah uyanınca insan gerinir ya kasıklarımçok gergin. yürürken göğüslerimin ağrıdığını hissediyorum. 2 gündür demlediğim çay acı geliyor midemi bulandırıyor ki herzaman yaptığımçay.

amagebelik testi negatif. 10 şubatta adet olmam lazım. bu kadar erken belirtiler olur mu, yoksa hamilelik istediğim için kendimimi dinliyorum anlamadım..

off bi yardım edin bekleyemiyorum şubata kadar :

Canm napiosn varmı gelen giden
canım kusura bakma şimdi gördüm.. gelen giden yok çoook şükür sen ne durumdasın ?? haberleşelim olur mu? test yaptın mı? ben dayanabildiğim kadar dayanıcam tabi gelmezse öyle yapıcam testi :)

Ayyyy resmen alışkanlık yaptı kk bakamazsam rahat edemiyom. Herkesler tek tek hamile kalıyor. Çok mutluyum hepiniz adına. Rabbim isteyen herkesede en kısa zamanda versin. İçim kıpır kıpır midemde kelebekler seviyorum sizi

canım kusura bakma şimdi gördüm.. gelen giden yok çoook şükür sen ne durumdasın ?? haberleşelim olur mu? test yaptın mı? ben dayanabildiğim kadar dayanıcam tabi gelmezse öyle yapıcam testi :)
Bendede yok gelen giden bugün test yaptım silik çıktı ptesiyi bekliyorum:))

Bendede yok gelen giden bugün test yaptım silik çıktı ptesiyi bekliyorum:))
canım senin adına çok sevindim inşallah hamilesindir ama ben malesef adet oldum çok kötüyüm demekki bu ayda anne olmam nasip değilmiş.. rabbim tez zamanda banada yaşatsın inşallah...

Kizlar bnimde yarn adet gnum sdece gogus agrm var aciyo elleyemiyorum.ama ilk defa kasik agrim flan ykk.7 aydr istiyorm.bnim gbi bkleyen varmi yda belirtisi olmayan?

Kizlar bnimde yarn adet gnum sdece gogus agrm var aciyo elleyemiyorum.ama ilk defa kasik agrim flan ykk.7 aydr istiyorm.bnim gbi bkleyen varmi yda belirtisi olmayan?

Bende de mutlaka göğüs ağrısı ve hassasiyet olurdu, ilk defa bu kez yok.. bat pazartesi günü. Bakalım bekliyorum işte

canım senin adına çok sevindim inşallah hamilesindir ama ben malesef adet oldum çok kötüyüm demekki bu ayda anne olmam nasip değilmiş.. rabbim tez zamanda banada yaşatsın inşallah...

Sıkma canını, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. Bir dahaki aya inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla..

[QUOTEdebraa, post: 39059312, member: 629090"]canım senin adına çok sevindim inşallah hamilesindir ama ben malesef adet oldum çok kötüyüm demekki bu ayda anne olmam nasip değilmiş.. rabbim tez zamanda banada yaşatsın inşallah...[/QUOTE]

Cok uzgunum sanirim bende adet olsum moralim cok bozuk

CCanim benim sikma canini ilk alti ayda zaten yuzde elli ihtimal var gebe kalmak icin senin daha denemelerde 6 ay olmadiki demi.rabbimin izniyle sende anne olacaksin insallah cani gonulden istiyorum ve inaniyorum cnm benim sen devam et ovulasyona bide biraz rahatla evdeysen surekli bi ugrasi bul kendine. Guzel haberlerini alacagiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…