Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Günün geçti ve hala bekliyomusun? Yani Normalde geçmi olursun

Benimde senin gibi canim kanda baktirsak cikar da cesaret edemiyorum ben
Kuzum bence beraber bekleyelim düşük çıksa sonuç yine üzülürüz en iyisi günümüz iyice yaklaşsın aslında bi kızım var cimnastige gidiyo devlet hastanesinin yakininda salon oraya gitmisken baktirsam diyorum ama bilmem

Son düzenleme:
batım 8 şubat bugün gebelik testi yaptım silikte olsa belki çıkar diye hiç bir şey yok
ovulasyon testi yapsam onda çift çıkma ihtimali varmı acaba ?

Canimm imkanin varsa git baktir bence acaba mi demektense ben bugun cikamam haftasonu oldugu icin ama baktirmayi isterdim ne olucak yani kesin sonuc acaba varmi yok mu demezsin

batım 8 şubat bugün gebelik testi yaptım silikte olsa belki çıkar diye hiç bir şey yok
ovulasyon testi yapsam onda çift çıkma ihtimali varmı acaba ?
Canimm erken daha bence ovulasyon testini dene onda koyu cikiyor iki cizgide eger hamileysen

bende ona cesaret edemiyorum testte hayal kırıklığı daha az oluyor yineden kan testi yaptırınca heyecan daha fazla

bende ona cesaret edemiyorum testte hayal kırıklığı daha az oluyor yineden kan testi yaptırınca heyecan daha fazla

bende tam tersını dusunuyorum. çünkü kanda varsa yok sa net ogrenıyosun ama kendın tets yaptıgında aklında hep acaba.. soruları.. bana göre ddeğil :)

:) herseyın hayırlısı be canm ozaman günün bekle.. :) ilk bebiş mi olcak olursa eğer ? ne kadardır ıstıyorsunuz
Evet canim ilk bebis olucak Allahin izniyle ilk bebegim dustu temmuz ayinda bu ikinci denememiz bakalim son gunler hic gecmuyor acabami varmi die dusunup duruyorum

bende tam tersını dusunuyorum. çünkü kanda varsa yok sa net ogrenıyosun ama kendın tets yaptıgında aklında hep acaba.. soruları.. bana göre ddeğil :)

orasıda öyle aslında ama hem şuan çalışıyorum...o mucizeyi testte görüp kanda onaylamak benim düşüncemde .çünkü bu ayda olmazsa sonra her seferinde gidip kan testi yaptırmak alışkanlık yapıcak

En dogrusu aslinda neyi bekliyceksin yaptir ogren araba yok bugun esim cikti bugun niyeyse daha sabirsizim cikar giderdim hemen:)

bende günümün gecmesını beklerım ve kan testı yaptırırım dırek.. bakalım ne zaman kısmet olcak :)

Evet kesinlikle doğru düşünüyosun canım ben 3 aydır kan veriyorum hemşire gülüyo artık bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…