- 28 Ocak 2015
- 428
- 220
- 63
Kanda bhcg miktarın çıkar canım5 veya 6 subat canım daha kandada cikmaz demi
Günün geçti ve hala bekliyomusun? Yani Normalde geçmi olursunadetim 4 gün gecikti kasıklarımda batma var sadece başka belirti yok az önce kk daki karbonatla geelik testini yaptım kabardıbuna inanmak istemiyorum korunuyorumda alında ama hamile kalırsanda sevinicem sanırım ikaç gün daha beklicem gebelik testi için hayırlısı olur inş.
Benimde senin gibi canim kanda baktirsak cikar da cesaret edemiyorum ben5 veya 6 subat canım daha kandada cikmaz demi
Kuzum bence beraber bekleyelim düşük çıksa sonuç yine üzülürüz en iyisi günümüz iyice yaklaşsın aslında bi kızım var cimnastige gidiyo devlet hastanesinin yakininda salon oraya gitmisken baktirsam diyorum ama bilmemBenimde senin gibi canim kanda baktirsak cikar da cesaret edemiyorum ben
Canimm imkanin varsa git baktir bence acaba mi demektense ben bugun cikamam haftasonu oldugu icin ama baktirmayi isterdim ne olucak yani kesin sonuc acaba varmi yok mu demezsinKuzum bence beraber bekleyelim düşük çıksa sonuç yine üzülürüz en iyisi günümüz iyice yaklaşsın aslında bi kızım var cimnastige gidiyo devlet hastanesinin yakininda salon oraya gitmisken baktirsam diyorum ama bilmem
Canimm erken daha bence ovulasyon testini dene onda koyu cikiyor iki cizgide eger hamileysenbatım 8 şubat bugün gebelik testi yaptım silikte olsa belki çıkar diye hiç bir şey yok
ovulasyon testi yapsam onda çift çıkma ihtimali varmı acaba ?
Benimde senin gibi canim kanda baktirsak cikar da cesaret edemiyorum ben
Benim 6 subat yani 5 gun filan var cikar bencede ama uzulurum die cesaret edemiyorum cnm yakanda cıkar tatlımm
Benim 6 subat yani 5 gun filan var cikar bencede ama uzulurum die cesaret edemiyorum cnm ya
Canimm erken daha bence ovulasyon testini dene onda koyu cikiyor iki cizgide eger hamileysen
bende ona cesaret edemiyorum testte hayal kırıklığı daha az oluyor yineden kan testi yaptırınca heyecan daha fazla
Evet canim ilk bebis olucak Allahin izniyle ilk bebegim dustu temmuz ayinda bu ikinci denememiz bakalim son gunler hic gecmuyor acabami varmi die dusunup duruyorum:) herseyın hayırlısı be canm ozaman günün bekle.. :) ilk bebiş mi olcak olursa eğer ? ne kadardır ıstıyorsunuz
bende tam tersını dusunuyorum. çünkü kanda varsa yok sa net ogrenıyosun ama kendın tets yaptıgında aklında hep acaba.. soruları.. bana göre ddeğil :)
Valla eşim bi gelsin bakalım ne diyecek çok takiyon bekle deyip duruyoCanimm imkanin varsa git baktir bence acaba mi demektense ben bugun cikamam haftasonu oldugu icin ama baktirmayi isterdim ne olucak yani kesin sonuc acaba varmi yok mu demezsin
En dogrusu aslinda neyi bekliyceksin yaptir ogren araba yok bugun esim cikti bugun niyeyse daha sabirsizim cikar giderdim hemen:)bende tam tersını dusunuyorum. çünkü kanda varsa yok sa net ogrenıyosun ama kendın tets yaptıgında aklında hep acaba.. soruları.. bana göre ddeğil :)
orasıda öyle aslında ama hem şuan çalışıyorum...o mucizeyi testte görüp kanda onaylamak benim düşüncemde .çünkü bu ayda olmazsa sonra her seferinde gidip kan testi yaptırmak alışkanlık yapıcak
Evet kesinlikle doğru düşünüyosun canım ben 3 aydır kan veriyorum hemşire gülüyo artık bana :)orasıda öyle aslında ama hem şuan çalışıyorum...o mucizeyi testte görüp kanda onaylamak benim düşüncemde .çünkü bu ayda olmazsa sonra her seferinde gidip kan testi yaptırmak alışkanlık yapıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?