Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ben teste ınanmıyorum cunku bı kere denedım sılık cıktı heralde dedım gebelık var ama adet oldum o yüzden gunum gecsın kan testı yapaım kafam rahat olsun en ıyısıı

Ayni benimkide oyle hadi gidelim desem bekliyelim uzulursun diycek biliyorum ogrenmekde istiyorum kafamda deli sorular:)
2subat esimin doğum günü rabbim böyle bi hediye vermeyi nasip eder inşallah... eskiden hemencik adet oluyo gibiydim aman ne çabuk oldum diyodum şimdi günler geçmiyor ne garip ya

Bu ay beklicektim sona kadar sizinle konuştukça hemen yaptirmak istiyorum rüyamda hemen çift cizgi oldu gözümü açtım son testim vardı yaptım ama malesef :)

:) ben kimseyi etkilemek adına söylememiştim bilgi amaçlı soranlara cevap olsun diye söylemiştim. bende günümü beklerim geçince kan dan baktırırım en iyisi bana göre o hayırlısı olsun herkes ıcın

Canım sen doğruları yaziyosunda gel görki biz sabırsız davranıyoruz işte bakalim hakkımızda hayırlısı

Merhaba kızlar
Benim adetime 7 gün kaldı goguslerim normalde ağrıdı ama bu sefer uclarida çok acıyor ve dokunamiyorum arada sanci ve gogus uclarim cok sicak oluyor daha önce hiç böyle olmamıştı acaba hamilelik belirtisi olabilir mi test yapmak istemiyorum negatif çıkar diye

Evet canim test malesef negatif çıkar söylediklerinde belirti ama hepimiz aynı psikolojide oldugumuz için ne desem yalan olur inşallah hamilesindir

Kızlar biriniz bana da yanıt versin dün pembe lekelenmem oldu daha sonra aksam azcık daha geldı sonra hiç gelmedi yarın olmam lazım bakalım nediyorsunz bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…