Ayni benimkide oyle hadi gidelim desem bekliyelim uzulursun diycek biliyorum ogrenmekde istiyorum kafamda deli sorular:)Valla eşim bi gelsin bakalım ne diyecek çok takiyon bekle deyip duruyo
Bu ay beklicektim sona kadar sizinle konuştukça hemen yaptirmak istiyorum rüyamda hemen çift cizgi oldu gözümü açtım son testim vardı yaptım ama malesef :)canlar mrb , beklenen adete 5 gün kala kanda çıkar. adet gecıkınce de ıdrarda cıkar. hayırlısı olsun
2subat esimin doğum günü rabbim böyle bi hediye vermeyi nasip eder inşallah... eskiden hemencik adet oluyo gibiydim aman ne çabuk oldum diyodum şimdi günler geçmiyor ne garip yaAyni benimkide oyle hadi gidelim desem bekliyelim uzulursun diycek biliyorum ogrenmekde istiyorum kafamda deli sorular:)
Bu ay beklicektim sona kadar sizinle konuştukça hemen yaptirmak istiyorum rüyamda hemen çift cizgi oldu gözümü açtım son testim vardı yaptım ama malesef :)
Bu ay beklicektim sona kadar sizinle konuştukça hemen yaptirmak istiyorum rüyamda hemen çift cizgi oldu gözümü açtım son testim vardı yaptım ama malesef :)
sabır canm geçiyor zaman... hemde bize sormadan..offf zaman geçmiyorkii
2subat esimin doğum günü rabbim böyle bi hediye vermeyi nasip eder inşallah... eskiden hemencik adet oluyo gibiydim aman ne çabuk oldum diyodum şimdi günler geçmiyor ne garip ya
Canım sen doğruları yaziyosunda gel görki biz sabırsız davranıyoruz işte bakalim hakkımızda hayırlısı:) ben kimseyi etkilemek adına söylememiştim bilgi amaçlı soranlara cevap olsun diye söylemiştim. bende günümü beklerim geçince kan dan baktırırım en iyisi bana göre o hayırlısı olsun herkes ıcın
İnşallah canım hepimiz için hayırlısıne güzel canm inş.. hayırlısı olsunnnn
Evet canim test malesef negatif çıkar söylediklerinde belirti ama hepimiz aynı psikolojide oldugumuz için ne desem yalan olur inşallah hamilesindirMerhaba kızlar
Benim adetime 7 gün kaldı goguslerim normalde ağrıdı ama bu sefer uclarida çok acıyor ve dokunamiyorum arada sanci ve gogus uclarim cok sicak oluyor daha önce hiç böyle olmamıştı acaba hamilelik belirtisi olabilir mi test yapmak istemiyorum negatif çıkar diye
Üzülme daha canım idrarda maalesef çıkmıyo işte illaki üzülüyoruz bekle gününe kadarKızlar 3 gün kala yaptım negatif hala erken olabilir dimi
Canim adet gunun ne zaman?Kızlar biriniz bana da yanıt versin dün pembe lekelenmem oldu daha sonra aksam azcık daha geldı sonra hiç gelmedi yarın olmam lazım bakalım nediyorsunz bu duruma
dün gece 1.5 ta yaptım ama kocaman negatif gördümKiiiiiiiz naptin?uyanmadin mi hala
Hayirlisi olsun bi de kan testini yaptir istersen...gec dollenmeyse negatif cikmis olur...dün gece 1.5 ta yaptım ama kocaman negatif gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?