Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

normal de de ağrıyorsa şimdi de ağrıması normal gibi bence.. test yapma olsa da çıkmaz üzülürsün biraz daha bekle canım. reglisiin üzerinden 7 geçip test yapanında negatif çıkıyor bazen. hayırlısı ile allah herkese nas,p etsin inş.

Kızlar biriniz bana da yanıt versin dün pembe lekelenmem oldu daha sonra aksam azcık daha geldı sonra hiç gelmedi yarın olmam lazım bakalım nediyorsunz bu duruma
kimisinde yerleşme kanaması olurmuş ama bilemiyiz ki canım ne diyelim hayırlısı inşallah

Canim keseyi ne zaman gördün kalp atisini duydunmu ? Hayirli olsun :)

testlerinizi her zaman sabah idrari ile yapmaya çalışın. daha iyi çıkar
orası öyle ama dayanamadım hala adet olmadım ama su gibi akıntı geliyo .. kızıma gebeliğimide gece yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama dün gece göremedim :)

Hayirlisi olsun bi de kan testini yaptir istersen...gec dollenmeyse negatif cikmis olur...
pazartesini bekliycem canım eğer hala olmazsam doktora gitçem.. silik bi çizgi bile yoktu gerçi dün adet olmam gerekiyodu erken yaptım galiba. eczacıda 1 hafta geçmeden bunda çıkmaz demişti.. erken gebelik testleri hcg yi kaça kadar saptıyo peki biliyo musun canım?

Bilmiyorum bende de 2tane var ama yapmadim dollenmeden 5-15 gun sonra dyo adetime 2 gun kala falan yapcam 10gun sonra yani...

cnm hani ben 20 snde adet oldum ya 3 gün surdu göğüslerinin ağrısı geçmedi demiştim ya.buyudulerde kocaman olmuşlar sabah Bi baktım etrafında küçük tepecikler oluşmuş emziren anneler bilir emzirirken oluştuğu gibi.dunde adet sancım vardı noluo kız bana geçen ay adete yakın mı tuttu acaba.bu arada vişneli turtamdan haberiniz var mı

Yumurtlama zamanin olmasin kiz veya bi teest yap emin olursun hadi hayirlisi bakalimm

sağol canım haftaya gidicem dr canm. daha çok erken bi sıkıntı olmayınca çok erken gitmek istemiyorum. ilk doğumda alttan çok muayene yaptılar o yüzden psikolojık olarak alttan baksınlar istemiyorum. 7. haftada kalp atışları duyulur normal ultrosonla.
ilk hamileliğim de de 6+4 de gitmiştim dr..
senin hamilelik nasıl gidiyor canım. mide bulantılarım çok fena benim

ayyy canım,sende mi hamile kaldın kız Bi ay girmedm neler olmuş

Ben 5+1 günlük hamileyim bulantim yok hic istifra etmedim ara sira kokular agir geliyor o kadar daha baslamadi veya olmicak bulantim herhalde inşallah umuyorum. Ben dun baktirdim normal ultrasonla gözükmedi doktor aklima bisuru kotu düşünce soktu yok diş gebelik olabilirmiş falan daha erken aslında alttan bakip görmese neyse dicemde . bende pazartesi gidicem doktora bakalim inşallah gözükür yavrum .. Tansiyonum çok düşük göz kararmasi ve bas dönmesi var bende canm bat 27 aralik senin ne ? Ne zaman başladı bulantin cnm

ayyy canım,sende mi hamile kaldın kız Bi ay girmedm neler olmuş
evet canım çok şükür rabiim 2. kez nasip etti. allahım isteyen herkese nasip eder inşallah..

çok erken canım daha görünmemesi çok normal içine sıkıntı düşürme hiç zamanı gelince görünecektir.. bir susam tanesinden daha küçük şuanda düşün artık nasıl görebilsinler. 7.hafta cıvarı ilk oluşan organ olarak kalp oluşuyo.. yani oluşmadan duyulmaz zaten. biraz zaman verin yavrucağızlara beyaa :)
düşük tansiyonu dr lar çok sever hamilelerde. beslenmene dikkat ederek çözebilirsin canım aman yükselmesinde..
benim bat 21 aralık tı canım. bulantılarım regli günümden önce hafif hafif başladı..şimdi de sabahları yoğun oluyo öğlenden sonra açılıyorum.

Fotografciannederya üzülme canım kafana takma daha kese için erken bu arada senin kasiklarda dolgunluk olmusmuydu benim muhtemelen adet tarihi 6 şubat bugün acile gidip kan versemmi diye düşünüyorum sonuç çıkarmi onuda bilmiyorum eğer bu belirtiyse kaç gündür kasıklarım doldun sanki idrari tutmusumda onun sıkışmasıni yaşıyo gibiyim

Doktorlar moral bozmaya merakli zaten herşeyin maşallah o kadar güzel ilerliyor ki insanin illa mutluluğuna gölge dusurecekler. Aramizda 6 gün var canim bu sene kiz bebek geliyor bakalim bizim ne olacak herşey heycanli bastan sona :) çok şükür bugunlerimize.

Bende kasik agrisi hala devam ediyor şişkinlik evet var idrar koyu ve siklasti kabizlik var biraz goguslerim sertleşti ve aciyor. İnşallah sende hamissindir canim

Bende kasik agrisi hala devam ediyor şişkinlik evet var idrar koyu ve siklasti kabizlik var biraz goguslerim sertleşti ve aciyor. İnşallah sende hamissindir canim[/QUOTE]
İnşallah canım eşim bi gelse acile gidelim dicem oda gelemedi bi türlü gidersem haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…