- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
O zaman bekle biraz kan testi yaptirirsin...herhangi bir sıkıntı yok rahimde her ay düzenli olurum ne erken ne geç normal oluyorum
İnşallah canım eşim bi gelse acile gidelim dicem oda gelemedi bi türlüBende kasik agrisi hala devam ediyor şişkinlik evet var idrar koyu ve siklasti kabizlik var biraz goguslerim sertleşti ve aciyor. İnşallah sende hamissindir canim
Canimm cikabilirdi aslinda neden oyle dediler ki bende esime dedim birazdan gitsek mi die hayirlisi olsun cnm daha umit var bence umudunu hic yitirme
Aman devlet hastanesi baslarindan savmak amaçlarıCanimm cikabilirdi aslinda neden oyle dediler ki bende esime dedim birazdan gitsek mi die hayirlisi olsun cnm daha umit var bence umudunu hic yitirme
Cnm dr ye gitmissin galiba degerin kac ciktiBen 5+1 günlük hamileyim bulantim yok hic istifra etmedim ara sira kokular agir geliyor o kadar daha baslamadi veya olmicak bulantim herhalde inşallah umuyorum. Ben dun baktirdim normal ultrasonla gözükmedi doktor aklima bisuru kotu düşünce soktu yok diş gebelik olabilirmiş falan daha erken aslında alttan bakip görmese neyse dicemde . bende pazartesi gidicem doktora bakalim inşallah gözükür yavrum .. Tansiyonum çok düşük göz kararmasi ve bas dönmesi var bende canm bat 27 aralik senin ne ? Ne zaman başladı bulantin cnm
Tatlim bak ben 6 gün kala kan verdim sonuç negatif umudumu yitirmiş değilim inşallah hayırlısı olsun bende senin gibi sürekli kasık batması kasıklarımda dolgunluk sonuç pozitif olacak diyemiyorum ama bi umut ve bu şişlikler psikolojik değil bence hissetmek nasıl psikolojik olabilirki demi :) bekle canım gününe kadarArkadaşlar zaman cok mu yavaş geciyor ya..4 şubat benim bat tarihim.kafamdan atiyorum tam ama sol kasigimda bacagima ve beline vuran ciddi bir agri var.unutturmuyor bu agri.dar pantolon giydim dun kasiklarim acayip batti.cok rahatsiz etti.psikolojik oldugunu sanmiyorum diger hic bir belirti yok ve agri azdegil ama baska bir sorun degildir insallah kist gibi.bekleyecegim son gune kadar diye test almadim simdide haftasonu girdi araya
C
Cnm dr ye gitmissin galiba degerin kac cikti
yerim yerim senin negatifini o smilenı
Bozmam tabi hani saç kesilince kökü sende uzar tekrar derler ya işte buda öyle bişey yavrum :) rabbim sağlık verdikçe bi sorun olmadıkça pozitif sonuçları görmüş olacaz inşallahGöz kırparmış sen örneksin aslında hiç moralini bozmuyorsun maşallah sana bitanem
Haklisin canim.insaallah hissettiklerimiz dogrudur ve sonuclar pozitif olur.aslinda karnimda disaridan bakildiginda bir şislik yok ama yumurtaliklarima dogru bir dolgunluk var hissettigim hatta biraz once eşofmanin ipini cözmek zorunda kaldim baski yapip agrittigi icin.umut son ana kadar devam edecek tabiki.burda okuyorum surekli gunu gectigi halde degeri dusuk cikip sonrasinda hamile oldugunu oğrenen.bekleyecez artik naapalim:)Tatlim bak ben 6 gün kala kan verdim sonuç negatif umudumu yitirmiş değilim inşallah hayırlısı olsun bende senin gibi sürekli kasık batması kasıklarımda dolgunluk sonuç pozitif olacak diyemiyorum ama bi umut ve bu şişlikler psikolojik değil bence hissetmek nasıl psikolojik olabilirki demi :) bekle canım gününe kadar
Annelik hissimi anlamadım ama ben bu ay gerçekten hissediyorum inşallah yanilmamHaklisin canim.insaallah hissettiklerimiz dogrudur ve sonuclar pozitif olur.aslinda karnimda disaridan bakildiginda bir şislik yok ama yumurtaliklarima dogru bir dolgunluk var hissettigim hatta biraz once eşofmanin ipini cözmek zorunda kaldim baski yapip agrittigi icin.umut son ana kadar devam edecek tabiki.burda okuyorum surekli gunu gectigi halde degeri dusuk cikip sonrasinda hamile oldugunu oğrenen.bekleyecez artik naapalim:)
Bende öyle kızımda belirti falan hissetmedim 2008 yiliydi tam hatırlamıyorum ama hiç böyle yoklamadim kendimi ağustosta tekrar korunmayi biraktik adete 1 hafta kala hep mide eksimesi yanması yaşadım tesadüf romatizma icin kontrole gittim orda hamile olduğumu öğrendim oda maalesef kimyasal gebelik oldu bu siteyide kimyasal gebelik neymiş diye araştırırken buldum amannn bi üye oldum iyice strese girdim okudukça insan daha farklı yokluyo kendisini :)))Insallah canim.ben ogluma hamile kaldigimda hic belrti yoktu.zaten yeni evliydim planli degildi beklemiyordum yani ama hissetmistim.adet gunumde test yapmistim pozitif cikmisti.ben inaniyorum hissedildigine.insallah seni de yaniltmaz hislerin
Aynem canim.bugun soz vrmistim kendime artk bisey okumayacagim diye ama olmuyor malesef.:))Bende öyle kızımda belirti falan hissetmedim 2008 yiliydi tam hatırlamıyorum ama hiç böyle yoklamadim kendimi ağustosta tekrar korunmayi biraktik adete 1 hafta kala hep mide eksimesi yanması yaşadım tesadüf romatizma icin kontrole gittim orda hamile olduğumu öğrendim oda maalesef kimyasal gebelik oldu bu siteyide kimyasal gebelik neymiş diye araştırırken buldum amannn bi üye oldum iyice strese girdim okudukça insan daha farklı yokluyo kendisini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?