Bi kac arkadasi face ekledim daha rahat konuşuruz dedik sureklide soruyoruz naptin ne ettin falan ama yine hep bu sitedeyim gece bu sitede gözümü kapatip gündüz burda açıyorumAy
Aynem canim.bugun soz vrmistim kendime artk bisey okumayacagim diye ama olmuyor malesef.:))
Hayırlı olsun tatlım 5in üstü gebelik baslangici inşallah bebisin saglicakla tutunur sanaadet günüm ve hala olmadim 18. gun kahverengi akintim oldu 24 gun progesteron yaptirdm sonuc 12 küsür cikti bakalim bebis oluşmus mu ???
vaaay demek öylede Fatoş hanım demek ihanet bize hah hahBi kac arkadasi face ekledim daha rahat konuşuruz dedik sureklide soruyoruz naptin ne ettin falan ama yine hep bu sitedeyim gece bu sitede gözümü kapatip gündüz burda açıyorum
demek gece gündüz buriyasun?vaaay demek öylede Fatoş hanım demek ihanet bize hah hah
Yok cnm gitmedim daha ovulasyondan sonra 10. Gun 35.8 ve 14 gun sonrada 170 cikti duzenli bi artis vardi acilde yaptirdim testleride onumuzdeki carsamba randevu aldim ama belki ertelerim deger yukselmis olur ve keseyide kalp atislarinida duyuyum diye. Senin degerlerinde guzel artmis canim benim sat 29 du arada bi kac gunumuz var yalniz ben ovulasyonda 17. Gun koyu cizgi siliklesti bakalim artik ne zaman gorcez kesemizi3490 cikti persembe günü canim şuan 7000 i bulmuştur pazarteside inşallah 14000 olur keseyi goruruz inşallah sen gittinmi cnm
Sanki bilmion sitede olduğumu uyuzcuk :) seviyorum senivaaay demek öylede Fatoş hanım demek ihanet bize hah hah
biliom ama gece beni uyutup girdiğini bak yeni öğrendim bana başım ağriyyy de gel bursa kızlarla cilveleş hahajSanki bilmion sitede olduğumu uyuzcuk :) seviyorum seni
öyle maalesef canım her ihtimali söylüyorlar yüzde 1 de olsa. sonra şu dr gitmiştikte o hiç görememişti iyi dr değil diye nam salıyor ondan her olasılığı söylüyorlar. mevlam neylerse güzel eylerDoktorlar moral bozmaya merakli zaten herşeyin maşallah o kadar güzel ilerliyor ki insanin illa mutluluğuna gölge dusurecekler. Aramizda 6 gün var canim bu sene kiz bebek geliyor bakalim bizim ne olacak herşey heycanli bastan sona :) çok şükür bugunlerimize.
Bende kasik agrisi hala devam ediyor şişkinlik evet var idrar koyu ve siklasti kabizlik var biraz goguslerim sertleşti ve aciyor. İnşallah sende hamissindir canim
öyle maalesef canım her ihtimali söylüyorlar yüzde 1 de olsa. sonra şu dr gitmiştikte o hiç görememişti iyi dr değil diye nam salıyor ondan her olasılığı söylüyorlar. mevlam neylerse güzel eyler
evet az var aramızda canım biliyorum beraber bekledik regli gununu :) 2 gun geçince yaptım ben testi. şuan 10 gun geçti reglimden. 30 gunde bir oluyorum ben senin 40 gundu dimi?
eylul annelerinde misin ekim anneleri grubundamısın canım göremedim ben seni eylul grubunda ?
gel bebeğim gel :) seninle aynı haftada hamiş olanlar dr gidip gelenler bilgi alışverişi vs vsHic bakmadim gruplara canim 3 ekim gözüküyor ama eylülde olması yuksek bi ihtimal tabikievet 39 gün dongum canim hatta daha adetime 5 gün var :) grup ismi ne canim bende geliyimm
ay inşallah cnmmmHayırlı olsun tatlım 5in üstü gebelik baslangici inşallah bebisin saglicakla tutunur sana
Canimm Allah kucagina almayi nasip etsin daha adetime 5 gun var die yazmissin da merak ettim benimde 5 gun kaldi nasil ogrendim bebis oldugunu?Hic bakmadim gruplara canim 3 ekim gözüküyor ama eylülde olması yuksek bi ihtimal tabikievet 39 gün dongum canim hatta daha adetime 5 gün var :) grup ismi ne canim bende geliyimm
Bozma morelini tatlim yeni adet yeni umutlar:)kahve akıntı gelmeye başladı kızlar regl gelir yarın 3 gün gecikmeden sonra
Canim ovulasyondan sonra 20. Gun dedin adetinden kac gun once ogrenmis oldun bebisini Allah kucagina almayi nasip etsin cnm:)Yok cnm gitmedim daha ovulasyondan sonra 10. Gun 35.8 ve 14 gun sonrada 170 cikti duzenli bi artis vardi acilde yaptirdim testleride onumuzdeki carsamba randevu aldim ama belki ertelerim deger yukselmis olur ve keseyide kalp atislarinida duyuyum diye. Senin degerlerinde guzel artmis canim benim sat 29 du arada bi kac gunumuz var yalniz ben ovulasyonda 17. Gun koyu cizgi siliklesti bakalim artik ne zaman gorcez kesemizi
Canimm nasil gidiyor beklemeler ben dun gidemedim kan vermeye bekliyim dedim ama cok sabirsizlaniyorum sabah test yaptim ama bisey cikmadi sanki ne biliyim ya bi hafta onceden cift cizgiyi gorenler var yok heralde bende bebisHayırlı olsun tatlım 5in üstü gebelik baslangici inşallah bebisin saglicakla tutunur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?