- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 33
Amin cani mm ben ovulasyon testi kullandim bu ay yumurtlamadan 11 gün sonra test cift cizgi cikti kanda baktirdim pozitifti cnm. Sansliyim bi bakima adet dongum uzun 39 gün .. 20. Gün yumurtam catlamasi gerekirken meğer erken yumurtlamam oluyomus 14. Gün oldu mesela yani adetten 7 gün sonraCanimm Allah kucagina almayi nasip etsin daha adetime 5 gun var die yazmissin da merak ettim benimde 5 gun kaldi nasil ogrendim bebis oldugunu?
Canimm bende ovulasyon testi kullandim 13. Gun yumurtladim 11 gun gecti uzerinden yani ama baktirmaya cesaret edemiyorum ya cikmazsa die idrar testi yaptin mi hic?Amin cani mm ben ovulasyon testi kullandim bu ay yumurtlamadan 11 gün sonra test cift cizgi cikti kanda baktirdim pozitifti cnm. Sansliyim bi bakima adet dongum uzun 39 gün .. 20. Gün yumurtam catlamasi gerekirken meğer erken yumurtlamam oluyomus 14. Gün oldu mesela yani adetten 7 gün sonra5. Haftamdayim adet günümde 6. Haftama girmiş olucam inşallah canm
Tatlım ben 0 gördüğüm halde umudumu yitirmiş değilim sana noluyo dur bakalım :) ben hissediyorum hamileyimCanimm nasil gidiyor beklemeler ben dun gidemedim kan vermeye bekliyim dedim ama cok sabirsizlaniyorum sabah test yaptim ama bisey cikmadi sanki ne biliyim ya bi hafta onceden cift cizgiyi gorenler var yok heralde bende bebis
Ay ne guzel canim acaba varmi die dusunmekten alamiyorum kendimi ya aksama eve giderken yaptirsam mi ki?Tatlım ben 0 gördüğüm halde umudumu yitirmiş değilim sana noluyo dur bakalım :) ben hissediyorum hamileyimadet olsam bile üstüne görüyorum dicem düşün yani o kadar motiveyim pozitifim
İdrar testi yap yarin sabah ilk idrarinla canm kesin sonucu gorursun inşallah hamissindir :) bnde idrarda pozitif gördüm kanda 25 cikmisti beta degerimCanimm bende ovulasyon testi kullandim 13. Gun yumurtladim 11 gun gecti uzerinden yani ama baktirmaya cesaret edemiyorum ya cikmazsa die idrar testi yaptin mi hic?
Tamam canim yapayim yarin bakalim ne cikicak cok merak ediyorum ya sabirsizlaniyor insan hangi marka idrar testi kullaniyosun?İdrar testi yap yarin sabah ilk idrarinla canm kesin sonucu gorursun inşallah hamissindir :) bnde idrarda pozitif gördüm kanda 25 cikmisti beta degerim
Tamam canim yapayim yarin bakalim ne cikicak cok merak ediyorum ya sabirsizlaniyor insan hangi marka idrar testi kullaniyosun?
Tamam canimm bakalim sabah olsun da ne cikicak evde var bitane yapiyim onu tesekkurler ilgin icin Allahimmmm bebisini en kisa zamanda kucagina almayi nasip etsin:)Ben netten ovu testleriyle birlikte almistm ucuz testlerden yani canm surelab ti markasi farketmez
Tamam canimm bakalim sabah olsun da ne cikicak evde var bitane yapiyim onu tesekkurler ilgin icin Allahimmmm bebisini en kisa zamanda kucagina almayi nasip etsin:)
Canim ovulasyondan sonra 20. Gun dedin adetinden kac gun once ogrenmis oldun bebisini Allah kucagina almayi nasip etsin cnm:)[/QUOTEAdete 8 yada 9 gun vardi idrarda ogrendim ama saatler sonra cikti 2. Cizgi adete 5 gun kala baltim 2 dk cikinca cizgi gittim kan verdim 38.5 yumurtanin catladigi gunden emin oldugum icin idrar testi yapmistim o yuzden erken ogrendim
Canimm adet gelmeden umidini kaybetme her bunye farkli udrar testine cok guven olmuyorBenim bu ay umudum nerdeyse bitti busabahki testte negatifdi4 şubat adet gunum.kasiklarim goguslerim beni yatiracak kadar agriyo.bidaha kendimi asla sartlandirmayacagim.olmayan belirtiler uyduruyorum galiba
Canim silik cizgi hep cikar koyu mu keske yukleyebilsen?Kizlat ovulasyon testi yaptim ikinci çizgi ssilikte olsa çıktı sizce normal mi. Foto yukleyemedm tlfdan girdim .Bat 8 subat.
Canimm bi kac gun sinra tekrarla bence koyulursa bilki bebis geliyor:)Cok silik ama sıvıya fln dikkat etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?