Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canimm Allah kucagina almayi nasip etsin daha adetime 5 gun var die yazmissin da merak ettim benimde 5 gun kaldi nasil ogrendim bebis oldugunu?
Amin cani mm ben ovulasyon testi kullandim bu ay yumurtlamadan 11 gün sonra test cift cizgi cikti kanda baktirdim pozitifti cnm. Sansliyim bi bakima adet dongum uzun 39 gün .. 20. Gün yumurtam catlamasi gerekirken meğer erken yumurtlamam oluyomus 14. Gün oldu mesela yani adetten 7 gün sonra 5. Haftamdayim adet günümde 6. Haftama girmiş olucam inşallah canm

Canimm bende ovulasyon testi kullandim 13. Gun yumurtladim 11 gun gecti uzerinden yani ama baktirmaya cesaret edemiyorum ya cikmazsa die idrar testi yaptin mi hic?

Canimm nasil gidiyor beklemeler ben dun gidemedim kan vermeye bekliyim dedim ama cok sabirsizlaniyorum sabah test yaptim ama bisey cikmadi sanki ne biliyim ya bi hafta onceden cift cizgiyi gorenler var yok heralde bende bebis
Tatlım ben 0 gördüğüm halde umudumu yitirmiş değilim sana noluyo dur bakalım :) ben hissediyorum hamileyim adet olsam bile üstüne görüyorum dicem düşün yani o kadar motiveyim pozitifim

Canimm bende ovulasyon testi kullandim 13. Gun yumurtladim 11 gun gecti uzerinden yani ama baktirmaya cesaret edemiyorum ya cikmazsa die idrar testi yaptin mi hic?
İdrar testi yap yarin sabah ilk idrarinla canm kesin sonucu gorursun inşallah hamissindir :) bnde idrarda pozitif gördüm kanda 25 cikmisti beta degerim

İdrar testi yap yarin sabah ilk idrarinla canm kesin sonucu gorursun inşallah hamissindir :) bnde idrarda pozitif gördüm kanda 25 cikmisti beta degerim
Tamam canim yapayim yarin bakalim ne cikicak cok merak ediyorum ya sabirsizlaniyor insan hangi marka idrar testi kullaniyosun?

kızlar tabi ki iyi temennilere de ihtiyacım var ama daha önemlisi bilgiye tecrübeye ihtiyacım var.durumum şu 20 ocakta adet oldm.3 gün sürdü normalde 4-5 sürer.4. günde gün boyu toz pembe akıntım oldu bitti.sorun göğüslerim hala çok ağrıyorlar ve büyümüşler kahverengi bölgede tepecikler oluştu minik minik .dün test yaptm çizgi falan yok sabah baktm ikinci çizginin hayaleti belirmiş.bu ay gebelik planlamıyorum aslında ama nasılsa tutmuyor diye korunmuyoruz.tutarsa sürpriz olacak.planlamayla gebelik strese sokuyor malum.göğüslerime bakarsam gebeliği gösteriyor ama test tırt çıktı ne diyorsunuz bu durumuma?

Benim bu ay umudum nerdeyse bitti busabahki testte negatifdi 4 şubat adet gunum.kasiklarim goguslerim beni yatiracak kadar agriyo.bidaha kendimi asla sartlandirmayacagim.olmayan belirtiler uyduruyorum galiba

Kizlat ovulasyon testi yaptim ikinci çizgi ssilikte olsa çıktı sizce normal mi. Foto yukleyemedm tlfdan girdim .Bat 8 subat.

Benim bu ay umudum nerdeyse bitti busabahki testte negatifdi 4 şubat adet gunum.kasiklarim goguslerim beni yatiracak kadar agriyo.bidaha kendimi asla sartlandirmayacagim.olmayan belirtiler uyduruyorum galiba
Canimm adet gelmeden umidini kaybetme her bunye farkli udrar testine cok guven olmuyor

Tesekkurler canim bilgilendirdigin icin hakkimizda hayirlisi olsun Allah kucagina almayi nasip etsin

Ya benim aklım karıştı kızlar. Yumurtlamanın olması demek iki çizgininde bire bir aynı koyulukta mı olması demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…