Evet canim iki cizgi de ayni koyuluktaysa yumurtluyosun demektir gunleri degerlendirmelisin:)Ya benim aklım karıştı kızlar. Yumurtlamanın olması demek iki çizgininde bire bir aynı koyulukta mı olması demek.
Hahahaaa biz napcaz kaldı 4 günCanimm bi kac gun sinra tekrarla bence koyulursa bilki bebis geliyor:)
Evet canimm az kaldi hakkimizda hayirlisi ya beklemek en iyisi bakalim ne olacak ama sabretmek cok zor yaHahahaaa biz napcaz kaldı 4 gün
Sarımsı akıntı eğer belirtiyse sadece onu yaşıyorum belirti falan bişey kalmadi bendeEvet canimm az kaldi hakkimizda hayirlisi ya beklemek en iyisi bakalim ne olacak ama sabretmek cok zor ya
Evet canim cok yakin çıkmış ama şuda var çift çizgi bence sen testi tekrarlakızlar bu test bozuk sanırım değilmi çünkü çizgi tam t hizasında değil.
tekrarladım canım negatif bozuktu heralde o teşekkür ederimEvet canim cok yakin çıkmış ama şuda var çift çizgi bence sen testi tekrarla
Süper yaa kendim gibi birini buldum :) Bana o süreçten bahseder misin biraz.Çünkü sabredemiyorum.Benim adet sürecim de 34 gün ama 10. günümde çift çizgi çıktı.Hamilelik belirtilerini hatırlıyomusun? Mesela 6 gün sonra göğüs uçlarım hassaslaştı sende de oldu mu bu ?Amin cani mm ben ovulasyon testi kullandim bu ay yumurtlamadan 11 gün sonra test cift cizgi cikti kanda baktirdim pozitifti cnm. Sansliyim bi bakima adet dongum uzun 39 gün .. 20. Gün yumurtam catlamasi gerekirken meğer erken yumurtlamam oluyomus 14. Gün oldu mesela yani adetten 7 gün sonra5. Haftamdayim adet günümde 6. Haftama girmiş olucam inşallah canm
hamileymişim idrar testi pozitif çıktıaynen hevesle denedım pozıtıftı ama tırt çıktı
Süper yaa kendim gibi birini buldum :) Bana o süreçten bahseder misin biraz.Çünkü sabredemiyorum.Benim adet sürecim de 34 gün ama 10. günümde çift çizgi çıktı.Hamilelik belirtilerini hatırlıyomusun? Mesela 6 gün sonra göğüs uçlarım hassaslaştı sende de oldu mu bu ?
Evet tatlı anne adayları bende yıllardır herşeyi açıp burdan okuyan biri olarak artık üye olmaya karar verdim ve aranıza katıldım :) Tabii ki çılgın gibi testlerle uğraşıyorum. Biz evleneli 5 yıl oldu ancak bu yıl artık anne-baba olmak istiyoruz dedik ve kolları sıvadık:) Ama ne yazık ki çok yoğun çalışan bir çift olarak nokta atışı yaparak ancak bunu başarabileceğimizi düşünüyorum, o yüzden ovu testi aldım.Geçen ay da almıştım ancak içinde 7 tane olduğu için 2. çizginin gölgesini bile göremeden bitti.Adetim düzensiz ama geçen ay son adetime göre hareket ederek 16.günden itibaren test yapmaya başladım ama dediğim gibi 2. çizgi hep silikti.Bu ay adetimin 8. gününden itibaren testi yapmaya başladım.10. günümde ise testte her 2 çizgininde aynı koyulukta olduğunu gördüm.İkisinde renk tonu aynıydı ama silikti.Tabi çalışmamızı yaptık.1 hafta sonra ise göğüs uçlarımla (sadece uçlarda) hassaslık ve dokunduğumda hissetttiğim bir sızlama vardı.Özellikle de solda.Aynı anda sol yumurtalığımda da batma oldu.Ben bunun yumurtlama olduğunu düşündüm ama ovu testi yaptığımda negatif çıktı.Tabi ben bu fırstaı da kaçırmayarak çalışmamı yaptım.Bu süreç içinde zaten 2-3 günde bir çalıştık.Ancak 3 gün önce yani adetimin başlangıcının 16 gününde ilişkiden sonra peçeteyle silebileceğim şekilde kan geldi.Önce kıpkırmızı temiz olarak sonra ise hafif kahve tonuna döndü.Sadece o akşam gelen bişeydi bu.Ovü testini yapmaya devam ediyorum.Normalde hesaplarıma göre 19.günde yumurtluyorum çünkü adet sürecim bebeğe karar verdiğimizden beri uzadı ne hikmetse ve 34 gün oldu.Eğer 19. gün yumurtluyorsam geçen 2 günde testin pozitif çıkması gerekirdi.Uzun oldu çok ama sorum şu : erken yumurtlama olabilir mi? Hamile olup olmadığımı anlamak için sizce en erken ne zaman test yapmalıyım?
hepinize teşekkürler
Şuan 21. Gundemisin oyleysen test yap yarin sabah :) heyecanla bekliyorum pozitif cikinca da hemen doktora git tamammi kan geldiğini de anlat önlem için ilaç verirSüper yaa kendim gibi birini buldum :) Bana o süreçten bahseder misin biraz.Çünkü sabredemiyorum.Benim adet sürecim de 34 gün ama 10. günümde çift çizgi çıktı.Hamilelik belirtilerini hatırlıyomusun? Mesela 6 gün sonra göğüs uçlarım hassaslaştı sende de oldu mu bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?