Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar bu test bozuk sanırım değilmi çünkü çizgi tam t hizasında değil.

Eklentiler

• 10934319_10153155716059236_665494417_n.webp
    12 KB · Görüntüleme: 106
Evet tatlı anne adayları bende yıllardır herşeyi açıp burdan okuyan biri olarak artık üye olmaya karar verdim ve aranıza katıldım :) Tabii ki çılgın gibi testlerle uğraşıyorum. Biz evleneli 5 yıl oldu ancak bu yıl artık anne-baba olmak istiyoruz dedik ve kolları sıvadık:) Ama ne yazık ki çok yoğun çalışan bir çift olarak nokta atışı yaparak ancak bunu başarabileceğimizi düşünüyorum, o yüzden ovu testi aldım.Geçen ay da almıştım ancak içinde 7 tane olduğu için 2. çizginin gölgesini bile göremeden bitti.Adetim düzensiz ama geçen ay son adetime göre hareket ederek 16.günden itibaren test yapmaya başladım ama dediğim gibi 2. çizgi hep silikti.Bu ay adetimin 8. gününden itibaren testi yapmaya başladım.10. günümde ise testte her 2 çizgininde aynı koyulukta olduğunu gördüm.İkisinde renk tonu aynıydı ama silikti.Tabi çalışmamızı yaptık.1 hafta sonra ise göğüs uçlarımla (sadece uçlarda) hassaslık ve dokunduğumda hissetttiğim bir sızlama vardı.Özellikle de solda.Aynı anda sol yumurtalığımda da batma oldu.Ben bunun yumurtlama olduğunu düşündüm ama ovu testi yaptığımda negatif çıktı.Tabi ben bu fırstaı da kaçırmayarak çalışmamı yaptım.Bu süreç içinde zaten 2-3 günde bir çalıştık.Ancak 3 gün önce yani adetimin başlangıcının 16 gününde ilişkiden sonra peçeteyle silebileceğim şekilde kan geldi.Önce kıpkırmızı temiz olarak sonra ise hafif kahve tonuna döndü.Sadece o akşam gelen bişeydi bu.Ovü testini yapmaya devam ediyorum.Normalde hesaplarıma göre 19.günde yumurtluyorum çünkü adet sürecim bebeğe karar verdiğimizden beri uzadı ne hikmetse ve 34 gün oldu.Eğer 19. gün yumurtluyorsam geçen 2 günde testin pozitif çıkması gerekirdi.Uzun oldu çok ama sorum şu : erken yumurtlama olabilir mi? Hamile olup olmadığımı anlamak için sizce en erken ne zaman test yapmalıyım?

hepinize teşekkürler

Süper yaa kendim gibi birini buldum :) Bana o süreçten bahseder misin biraz.Çünkü sabredemiyorum.Benim adet sürecim de 34 gün ama 10. günümde çift çizgi çıktı.Hamilelik belirtilerini hatırlıyomusun? Mesela 6 gün sonra göğüs uçlarım hassaslaştı sende de oldu mu bu ?

kızlar idrar testim pozitif çıktı ama hıç sevınemıyorum lekelenmem var 5 gündür bugun dr randövüm var ama hiç mutlu değilim biliyorum düşecek çok üzgünüm. kimyasal gebelik olabilir.

belirtilerim kızlar her ay göüs agrımdan duramazdım bu sefer önce ucu agrıdı ve hiç o bahsedılen beyaz akıntım olmadı

merhaba ;
benim adetime 3-4 gün var.yaklaşık 1.5 haftadır kasıklarıma bir ağrı giriyor.
gögüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve şiş.3 gündür de gece ateş basıyor uyuyamıyorum.,
hamile olabilir miyim?
yorum yaparsanız sevinirim...

Şuan yumurtlaamanin üzerinden kaç gun geçti 6 mi ? Benim kasik agrilarim vardı oradan anladim hani adete yakin agri olur ya onu yasadim adet agrisida 20 gün evvelden baslamiyacagina göre dedim bu ay biseler var herhalde umudum yüksekti goguslerim ufak normalde be içi boş gibi yumusak birden sertleşti tas kesildi resmen az biseyde büyüdü iyice umutlandim 11. Gün öğrendim şükürler olsun sende haftaya pazartesi sabahi test yap varsa cikar Allahin izniyle

Sende benim gibi erken yumurtlamissin canım bende 20. Gün beklerken 14. Gün yumirtladigimi gördüm muhtemelen hamilesinn :) çünkü dedin ya sol kasigim AĞRIDI yumurtlama sandim diye bende aynisini düşündüm ama cooktan yumurtlama dönemim geçmişti o agrili dönemlerde birleşme olmadi bebek olusuyo düşüncesiyle .. Sendende hafif lan gelmiş dur zorlama sakin 1 haftayi bos geçir Allahin izniyle hamilesin :) yumurtlamadan 11 gün sonra sabah ilk idrarinla test yap sonuç bi koyu bi silik çizgi

Şuan 21. Gundemisin oyleysen test yap yarin sabah :) heyecanla bekliyorum pozitif cikinca da hemen doktora git tamammi kan geldiğini de anlat önlem için ilaç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…