Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canimm bi kac gun sinra tekrarla bence koyulursa bilki bebis geliyor:)

ayyy canım sen böyle deyince heyecanlandım şimdiiii oyy düşüncesi bile insanı bir hoş yapıyor.allahım inş.vardır.
ovulasyon testi ikinci çizgi her zaman olur diyorlar ama yumurtlama bittikten sonra diğer aylarda yapmıştım ikincisi bembeyazdı bir çizgi belirtisi bile yoktu.

Benim bu ay umudum nerdeyse bitti busabahki testte negatifdi 4 şubat adet gunum.kasiklarim goguslerim beni yatiracak kadar agriyo.bidaha kendimi asla sartlandirmayacagim.olmayan belirtiler uyduruyorum galiba
Benimde adet tarihim de 4 şubat daha test yapmadim bile cikmayabilir diye.umutsuz olmak icin daha cok erken.insallah adetlerimiz gecikirde o zaman test sonuckaribi daha saglikli degerlendirebiliriz:)

merhaba kizlar. allahim hepimize sagliklisindan ve hayirlisindan bir evlat versin insallah.
benim normal yoldan hamile kalmam imkansiz aslinda cünki iki tüpüm de kapalimis maalesef. Tüp bebege baslicaktik gecen hafta pazartesi kontrole gittik doktor bakti bi sorun gözükmüyor yumurta catlaman olmus dedi bana. adet olunca baslariz dedi. Fakat bügün adetim gecikeli 5. gün. cuma test yaptim negatif cikti.
Belkide pikolojik bilmiyorum
acaba kist fln mi var?

Hanımlar merhaba. 1 yıllık evliyim şuan bebek düşunmüyoruz adetime 5 6 gün kala ilişkiye girdim bu sefer geri çekilme yöntemini kullandık o gün zaten hafif kasık agrılarım ve göğüs hassasiyetim vardı. Beklenen adet tarihim 5 gün gecikti cumartesiye kadar agrım yoktu fakat cumartesiden beri kasık ağrım arttı, dünde cok hafif seffaf beyaz gibi akıntım vardı. Test yapmadan önce sizlere danışmak istedim tabiiki ultrason değilsiniz, test değilsiniz bilemezsiniz. Ama böyle bir imkan var mı? Konu açtım ama cok cevap alamadım.

canım eğer geç döllenme olmadı ise hamile değilsindir

kızlar adet gününüz ne zaman? her regl öncesi kahverengi akıntı geliyor mu ? bebek rahime yerleştiğinde kahverengi akıntı ya da az da olsa kanama olduğunu duymuştum

Ben artık adet falan beklemicem, hep hüsranla bitiyo tüp bebeğe başlamaya karar verdik eşimle temmuz ağustos ayında adanada tüp bebeğe gitcez. bildiğiniz merkez ya da iyi bi doktor var mı kızlar?

Benim camasirima kahverengi akinti gelmis hatta damla gibi sonra peceteye kırmızı geldi bat 6 şubat
Canimm tamamen gelmeden umidini kaybee bende bisey yok ayni beyaz hafif akintim var sabah test yaptim ama tel cizgi tutmadi bu ayda heralde olsaydi cikardi dusunuyorum 4 gunum kaldi

Canimm tamamen gelmeden umidini kaybee bende bisey yok ayni beyaz hafif akintim var sabah test yaptim ama tel cizgi tutmadi bu ayda heralde olsaydi cikardi dusunuyorum 4 gunum kaldi
bakalım canım rabbim büyük ama bence bu adet öncesi lekelenme karnimda inceden sanciyo

O zaman vardir biseyler canim sen kendini daha iyi tanirain ovulasyon testine devam et eger varsa koyulasir sonrada gelir bebsin insallah:)

bakalım canım rabbim büyük ama bence bu adet öncesi lekelenme karnimda inceden sanciyo
Belki yerlesme kanamasidir olabilir tamamen gelmeden bozma morelini canimmm hakkimizda hayirlisi ya bu aksam esim gelsin gidicem kan testine varmi yok mu cikar artik heralde 25. Gunumdeyim boyle beklemek cok yipratiyor insani

Belki yerlesme kanamasidir olabilir tamamen gelmeden bozma morelini canimmm hakkimizda hayirlisi ya bu aksam esim gelsin gidicem kan testine varmi yok mu cikar artik heralde 25. Gunumdeyim boyle beklemek cok yipratiyor insani
Yok kuzum üzülmedim rabbime isyan etmiş gibi olurum o ol demezse biz ne yapabiliriz hakkimizda herseyin hayırlısı inşallah

arkadaşlar yumurtanız ne zaman çatladığı önemli. 12-24 saat yumurtanın ömrü var. uygun zamanda ilişki gerçekleşmiş ise döllenme oluşmuş ise söllenmeden sonra 6 ila 10 gün içinde rahime yerleşiyor. yani 10 gün sonra genellikle kan testinde çıkıyor. benim 27 ocak da yuurtam çatlamıştı doktorum 8 şubatta kan tahlili yaptırmamı söyledi.

Benim 13 ocak canimm ovulasyon testiyle takip ettim bugun 12. Gun oluyor ovulasyondan sonra kanda baktirsam cikar heralde adetimi bekliyim dedim ama dayanamiycam neyse ciksin yani esim gelsinde bi gidip baktiriyim en iyisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…