- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 33
Olabilirsin canimm :) adet gününden evvel ogrenemezsin azicik sabir mutlu haberle karsilasirsin inşallah bide bi hafta önce kasik agrim basladi diyorsun ya ogunleri degerlendirseydinbana yorum yapmıcak mısınız??
(
Canimm bi kac gun sinra tekrarla bence koyulursa bilki bebis geliyor:)
Benimde adet tarihim de 4 şubat daha test yapmadim bile cikmayabilir diye.umutsuz olmak icin daha cok erken.insallah adetlerimiz gecikirde o zaman test sonuckaribi daha saglikli degerlendirebiliriz:)Benim bu ay umudum nerdeyse bitti busabahki testte negatifdi4 şubat adet gunum.kasiklarim goguslerim beni yatiracak kadar agriyo.bidaha kendimi asla sartlandirmayacagim.olmayan belirtiler uyduruyorum galiba
Hanımlar merhaba. 1 yıllık evliyim şuan bebek düşunmüyoruz adetime 5 6 gün kala ilişkiye girdim bu sefer geri çekilme yöntemini kullandık o gün zaten hafif kasık agrılarım ve göğüs hassasiyetim vardı. Beklenen adet tarihim 5 gün gecikti cumartesiye kadar agrım yoktu fakat cumartesiden beri kasık ağrım arttı, dünde cok hafif seffaf beyaz gibi akıntım vardı. Test yapmadan önce sizlere danışmak istedim tabiiki ultrason değilsiniz, test değilsiniz bilemezsiniz. Ama böyle bir imkan var mı? Konu açtım ama cok cevap alamadım.
Galiba bende öyleyim canım kendini gösterdi oysa daha 4 gün vardıKahverengi akıntı geldi koşa kosa geliyorum diyor kırmızılar
Benim camasirima kahverengi akinti gelmis hatta damla gibi sonra peceteye kırmızı geldi bat 6 şubatkızlar adet gününüz ne zaman? her regl öncesi kahverengi akıntı geliyor mu ? bebek rahime yerleştiğinde kahverengi akıntı ya da az da olsa kanama olduğunu duymuştum
Canimm tamamen gelmeden umidini kaybee bende bisey yok ayni beyaz hafif akintim var sabah test yaptim ama tel cizgi tutmadi bu ayda heralde olsaydi cikardi dusunuyorum 4 gunum kaldiBenim camasirima kahverengi akinti gelmis hatta damla gibi sonra peceteye kırmızı geldi bat 6 şubat
bakalım canım rabbim büyük ama bence bu adet öncesi lekelenme karnimda inceden sanciyoCanimm tamamen gelmeden umidini kaybee bende bisey yok ayni beyaz hafif akintim var sabah test yaptim ama tel cizgi tutmadi bu ayda heralde olsaydi cikardi dusunuyorum 4 gunum kaldi
O zaman vardir biseyler canim sen kendini daha iyi tanirain ovulasyon testine devam et eger varsa koyulasir sonrada gelir bebsin insallah:)ayyy canım sen böyle deyince heyecanlandım şimdiiiioyy düşüncesi bile insanı bir hoş yapıyor.allahım inş.vardır.
ovulasyon testi ikinci çizgi her zaman olur diyorlar ama yumurtlama bittikten sonra diğer aylarda yapmıştım ikincisi bembeyazdı bir çizgi belirtisi bile yoktu.
Belki yerlesme kanamasidir olabilir tamamen gelmeden bozma morelini canimmm hakkimizda hayirlisi ya bu aksam esim gelsin gidicem kan testine varmi yok mu cikar artik heralde 25. Gunumdeyim boyle beklemek cok yipratiyor insanibakalım canım rabbim büyük ama bence bu adet öncesi lekelenme karnimda inceden sanciyo
Yok kuzum üzülmedim rabbime isyan etmiş gibi olurum o ol demezse biz ne yapabiliriz hakkimizda herseyin hayırlısı inşallahBelki yerlesme kanamasidir olabilir tamamen gelmeden bozma morelini canimmm hakkimizda hayirlisi ya bu aksam esim gelsin gidicem kan testine varmi yok mu cikar artik heralde 25. Gunumdeyim boyle beklemek cok yipratiyor insani
Aynen oyle canim vardir bi vakti cok kafama takiyorum ben ya kendime engel olamiyorum elimde diil ya Allah yardimcimiz olsunYok kuzum üzülmedim rabbime isyan etmiş gibi olurum o ol demezse biz ne yapabiliriz hakkimizda herseyin hayırlısı inşallah
Benim 13 ocak canimm ovulasyon testiyle takip ettim bugun 12. Gun oluyor ovulasyondan sonra kanda baktirsam cikar heralde adetimi bekliyim dedim ama dayanamiycam neyse ciksin yani esim gelsinde bi gidip baktiriyim en iyisi:)arkadaşlar yumurtanız ne zaman çatladığı önemli. 12-24 saat yumurtanın ömrü var. uygun zamanda ilişki gerçekleşmiş ise döllenme oluşmuş ise söllenmeden sonra 6 ila 10 gün içinde rahime yerleşiyor. yani 10 gün sonra genellikle kan testinde çıkıyor. benim 27 ocak da yuurtam çatlamıştı doktorum 8 şubatta kan tahlili yaptırmamı söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?