Umarım canım inşallah. Allah herkese istediği hayirlı zamanda nasip etsin. O kadar stresliyim ki anlatamam.canım eğer geç döllenme olmadı ise hamile değilsindir
Benim 13 ocak canimm ovulasyon testiyle takip ettim bugun 12. Gun oluyor ovulasyondan sonra kanda baktirsam cikar heralde adetimi bekliyim dedim ama dayanamiycam neyse ciksin yani esim gelsinde bi gidip baktiriyim en iyisi:)
Bende 20sinde lekelenme yasadim doktora gittim demistim ya gerçekten o leke yumurta catlamasiymis çünkü adet günü kesin olarak yumurta catlamasindan 14gun sonra olur diyolar ya benim bugun 14. Gun ve 12. Gun yumurtlama olmusBenim 13 ocak canimm ovulasyon testiyle takip ettim bugun 12. Gun oluyor ovulasyondan sonra kanda baktirsam cikar heralde adetimi bekliyim dedim ama dayanamiycam neyse ciksin yani esim gelsinde bi gidip baktiriyim en iyisi:)
Şu an 19 günümdeyim test yaptım her ikisinden de ikiside negatif çıktı.Ovülasyonum normalde bugün olmalıydı ama ovü testim negatif çıktı.Gebelik testi de maalesef negatif.adet günüme 14 gün var.Ayh bayılcam heyecandan... 1 haftadır bacak ağrılarım beni öldürcek, bütün kemiklerim akşamları ağrıyo sanki.göğüslerimdeki hassasiyet yok artık.Hafif bir karın ağrısı ve bacak ağrılarım oluyo.Dün valla üye olduğun tarihten beri bütün yazışmalarını okudum.Bu sürecini takip etmek istedim çünkü bir çok kişi 28-30 günde adet oluyo.Seni bulunca 39 gün ve erken yumurtlama diye altın bulmuş gibi oldum valla. Allah kucağına sağlıklı dertsiz sıkıntısız almayı nasip etsin canım eminim muhtreşem bir duygudur. Şansı bahtı yolu açık olsun inşallah..Şuan 21. Gundemisin oyleysen test yap yarin sabah :) heyecanla bekliyorum pozitif cikinca da hemen doktora git tamammi kan geldiğini de anlat önlem için ilaç verir
kızlar az önce baktım göğüs uçlarında kahverengi yerlerdeki damarlarım bariz gördüm hiç böyle dikkat etmemiştim. resmen içindeki damarları görüyorum.bir ağrı bir şişlik hissetmiyorum.6 gün kaldı bata.yarın lazer epilasyonum var ayrıca grip oldum ilaç içmemeye çalışıyorum.bir belirsizlik ne yapsam bilemiyorum akşam yine ovulasyon testimi gebelik testimi yapsam sizceee
19. Gunse erken daha 22. Gün yap senn :-* oyy Rabbim herkese nasip etsin sanada minik bir bebiss nasip etsin tatlim :)Şu an 19 günümdeyim test yaptım her ikisinden de ikiside negatif çıktı.Ovülasyonum normalde bugün olmalıydı ama ovü testim negatif çıktı.Gebelik testi de maalesef negatif.adet günüme 14 gün var.Ayh bayılcam heyecandan... 1 haftadır bacak ağrılarım beni öldürcek, bütün kemiklerim akşamları ağrıyo sanki.göğüslerimdeki hassasiyet yok artık.Hafif bir karın ağrısı ve bacak ağrılarım oluyo.Dün valla üye olduğun tarihten beri bütün yazışmalarını okudum.Bu sürecini takip etmek istedim çünkü bir çok kişi 28-30 günde adet oluyo.Seni bulunca 39 gün ve erken yumurtlama diye altın bulmuş gibi oldum valla. Allah kucağına sağlıklı dertsiz sıkıntısız almayı nasip etsin canım eminim muhtreşem bir duygudur. Şansı bahtı yolu açık olsun inşallah..
hamileymişim idrar testi pozitif çıktı
yok canım kulanmadım beta hcg 52 çıktı bugun ilk kez baktırdım. ben yumurtladıgımı akıntımdan anlıyorum o sunen seffaf akıntı yogun gelırse o gunler ve sonrakı gulerı degerlendırhayırlısı olsn canm. ovulasyon testı kullanmısmıydın canım
yok canım kulanmadım beta hcg 52 çıktı bugun ilk kez baktırdım. ben yumurtladıgımı akıntımdan anlıyorum o sunen seffaf akıntı yogun gelırse o gunler ve sonrakı gulerı degerlendır
o akıntı gelınce catlamaya yakın oluyor bıldıgım kadarıylaşeffaf akıntı geldıgı zaman catlamıs olmuyor mu ? catlamadan öncemı o akıntı ?
Arkadaslar hamileyim sanirim.çarsambaydi adet tarihim cikmaz diye dusunuyordum.biraz silik ama gayet belirgin.inanamiyorum hala
nesi silik bunun.. bariz bebeğin buradayım diyorArkadaslar hamileyim sanirim.çarsambaydi adet tarihim cikmaz diye dusunuyordum.biraz silik ama gayet belirgin.inanamiyorum hala
Canım hayırlı olsun maşallah hiçte silik falan değil bariz belli işte inşallah sağlıcakla alırsın kucağınaArkadaslar hamileyim sanirim.çarsambaydi adet tarihim cikmaz diye dusunuyordum.biraz silik ama gayet belirgin.inanamiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?