Insaallah canim.umarim en yakin zamanda sende görürsün çift çizgileri.dualarim sizlerleCanım hayırlı olsun maşallah hiçte silik falan değil bariz belli işte inşallah sağlıcakla alırsın kucağına
Kesinlikle herşeyin vakti zamanı var, inşallah bu imtihanımızda hep tevekkül edelim
Tesekkur ederim.insallah darisi size canim..Eylül ve deraran hayırlı olsun hamileliginiz, inşallah sağ selamet kucağınıza almak nasip olur, hayırlı uğurlu olsun evlatlarınız. Darısı bize inşallah :)
Bebis var bence hayirli olsun canimm Allah kucagina almayi nasip etsin:)Kizlarrrr. Regle 2 gün kala simdi yaptigim test
Canimm bal gibi var cizgi Allah kucagina almayi nasip etsin insallah bebis geliyor:)Arkadaslar hamileyim sanirim.çarsambaydi adet tarihim cikmaz diye dusunuyordum.biraz silik ama gayet belirgin.inanamiyorum hala
Amin canim.cok tesekkur ederim.Allah herkese nasip etsin..Canimm bal gibi var cizgi Allah kucagina almayi nasip etsin insallah bebis geliyor:)
saol.canm insallahBebis var bence hayirli olsun canimm Allah kucagina almayi nasip etsin:)
Tatlim ins bizde o cift cizgiyi goruruz gecenlerde eşimle bunun muhabbetini yaptik eger hamile oldugumu kan testiyle ogrenirsem bana test alcakmis o cift cizgiyi gormek istiyorum diyokızlar bat a 2 gün var . kasım ayında kimyasal gebelik geçirdiğim için az çok belirtileri biliyorum . ovu testiyle yumurtlama gününü takip ettim . ilişki dğzenini ona göre yaptım ve laboquıck in ultra erken gebelik testini aldım . ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir diyordu . ilişkiden 7 gğn sonra ve 9 gğn sonra yaptım tetsleri koskocaman tek çizgi . o kadar yoruldum ki anltamam . kimyasal geçirdiğim ayda bile çift çizgiyi görmedim . ben sanırım hayatımda hiç çift çizgi göremeceğim . burdaki testleri görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam size . Allah hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayuı nasip etsin .
Canim hayirli ugurlu olsun.. Hemen kan testiyle kesinlestir derim...Kizlarrrr. Regle 2 gün kala simdi yaptigim test
Arkadaşlar benimde batım 2 şubattı hala gelen giden bişey yok kasıgımda müthiş dercede batma ve agrı var.. hayırlısı olsun diyorum bebek düşünmeye 2 ay önce karar verdık iki aydır adetimin günü geçikiyo.. o yüzden test yapmaya bile korkuyorum.. beklesemmiii sizce arkadaşlar..
Kızlar geçen ay 29unda adet olmuştum düzenli adet olurum. 1 hafta önce pazar günü esimlebirlikte olduk geri çekilme yöntemiyle ozaman adetime 5 gün vardı. Ilişki günu veertesi gün adet agrılarim vardı 2 gün surdügeçti. Tam 6 gün oldu hala adet olmadımdünden beri afedersiniz sildiğimde hafifakıntıyla beraber açık kahve gibi leke geliyorakintı yani ama hafif. Birkaç gündürdr agrımvar az önce test yaptım 10 15 dk bekledim tekcizgi cıktı. Ama tereddutteyim bebek icinerken suan. Sizce ihtimal var mı? Yoksaadetim sökemediği icinmi o akinti gibi şey. Test sonucum burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?