Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Eylül ve deraran hayırlı olsun hamileliginiz, inşallah sağ selamet kucağınıza almak nasip olur, hayırlı uğurlu olsun evlatlarınız. Darısı bize inşallah :)

Adetim bugünle iki gün geçti eşim hiçbir teste izin vermiyor cuma gününe kadar , bende hem korkuyorum hemde sabırsızlanıyorum. Nasıl bekleyeceğim Aslında doğru diyor daha önce bir kere kimyasal yaşamıştım yumurta takibinden sonra çok üzülmüştüm.. bilmiyorum herşeyin hayırlısı artık...

kızlar bat a 2 gün var . kasım ayında kimyasal gebelik geçirdiğim için az çok belirtileri biliyorum . ovu testiyle yumurtlama gününü takip ettim . ilişki dğzenini ona göre yaptım ve laboquıck in ultra erken gebelik testini aldım . ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir diyordu . ilişkiden 7 gğn sonra ve 9 gğn sonra yaptım tetsleri koskocaman tek çizgi . o kadar yoruldum ki anltamam . kimyasal geçirdiğim ayda bile çift çizgiyi görmedim . ben sanırım hayatımda hiç çift çizgi göremeceğim . burdaki testleri görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam size . Allah hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayuı nasip etsin .

Tatlim ins bizde o cift cizgiyi goruruz gecenlerde eşimle bunun muhabbetini yaptik eger hamile oldugumu kan testiyle ogrenirsem bana test alcakmis o cift cizgiyi gormek istiyorum diyo 17aydir gebe kalmaya ugrasan biri olarak zor beklemek cok zor

Bu ayda kırmızı kart ne olcak böyle yaa ne zaman gelecek bu nazlı bebişler ?nolur gelin artık bekletmeyin annelerinizi söz size kendimizden daha iyi bakıcaz sizi gözümüzden bile sakınıcaz.size ihtiyacımız var nolur bekletmeyin daha fazla gözyaşı döktürmeyin :'(

Kızlar geçen ay 29unda adet olmuştum düzenli adet olurum. 1 hafta önce pazar günü esimlebirlikte olduk geri çekilme yöntemiyle ozaman adetime 5 gün vardı. Ilişki günu veertesi gün adet agrılarim vardı 2 gün surdügeçti. Tam 6 gün oldu hala adet olmadımdünden beri afedersiniz sildiğimde hafifakıntıyla beraber açık kahve gibi leke geliyorakintı yani ama hafif. Birkaç gündürdr agrımvar az önce test yaptım 10 15 dk bekledim tekcizgi cıktı. Ama tereddutteyim bebek icinerken suan. Sizce ihtimal var mı? Yoksaadetim sökemediği icinmi o akinti gibi şey. Test sonucum burda.

Eklentiler

Arkadaşlar benimde batım 2 şubattı hala gelen giden bişey yok kasıgımda müthiş dercede batma ve agrı var.. hayırlısı olsun diyorum bebek düşünmeye 2 ay önce karar verdık iki aydır adetimin günü geçikiyo.. o yüzden test yapmaya bile korkuyorum.. beklesemmiii sizce arkadaşlar..

kan tahlili yaprırabilirsen bence yaptır bugün. ya da idrarda gebelik testi yap. valla iyi dayanıyorsun ben şimdiye kadar 10 kere yaptırmıştım. hem daha 2 aydır deniyormuşsunuz hamile değilsen bile umutsuzluğa kapılmaya gerek yok

canım test sonucun görünmüyor resmi tekrar ekle.

Kızlar bişey sorucam, korunmayı bıraktığımdan beri benim de adetimde sürekli gecikmeler oluyor.Hatta iyice karıştı yani düzensizleştti.Ama son 3 aydır falan 34 günde bir oluyorum.Neden bu düzensizlikler yaşanıyor fikri ya da bilgisi olan var mı? Benim hiç böyle olmazdı.Bir de 7 gün süren adetim 5 güne düştü.Çok enteresan cidden. Bilenler beni aydınlatabilir misiniz lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…