Al canım. Tek çizgi zaten ama hani yanlış olavilir falan diyorlar anlattiğım duruma göre yanlış cıkabilme yada hamile olma ihtimalim var mı acabacanım test sonucun görünmüyor resmi tekrar ekle.
iki aydır sürekli tahlil yaptım bekleyemedım hep negatif çıktı ondan korkuyorumm yaptırmıyorum yoksa saglık ocagında çalışıyorumm baktırabilirim ama biraz daha beklim diye düşündüm. geçen ay aralık ayında 14 gün geçıkdı ocak 2 de oldum.. dengesi bozuldu düşünce etkisiyle sanırım...akşam test alıp sabah yapimm varsa belki daha net çıkar off kafam çok karısık..kan tahlili yaprırabilirsen bence yaptır bugün. ya da idrarda gebelik testi yap. valla iyi dayanıyorsun ben şimdiye kadar 10 kere yaptırmıştım. hem daha 2 aydır deniyormuşsunuz hamile değilsen bile umutsuzluğa kapılmaya gerek yok
canım valla benimde öyle korunmayı bıraktıgımdan beri geç geliyor anlamadım bende..Kızlar bişey sorucam, korunmayı bıraktığımdan beri benim de adetimde sürekli gecikmeler oluyor.Hatta iyice karıştı yani düzensizleştti.Ama son 3 aydır falan 34 günde bir oluyorum.Neden bu düzensizlikler yaşanıyor fikri ya da bilgisi olan var mı? Benim hiç böyle olmazdı.Bir de 7 gün süren adetim 5 güne düştü.Çok enteresan cidden. Bilenler beni aydınlatabilir misiniz lütfen :)
Dr ye gittim bişey yok biraz akıntım vardı ilaçla geçti.Kist mist smear testi falan hepsi temiz.Ama anlamış değilim.KOcişleri mi götürmek lazım acaba :)canım valla benimde öyle korunmayı bıraktıgımdan beri geç geliyor anlamadım bende..
Kızlar bişey sorucam, korunmayı bıraktığımdan beri benim de adetimde sürekli gecikmeler oluyor.Hatta iyice karıştı yani düzensizleştti.Ama son 3 aydır falan 34 günde bir oluyorum.Neden bu düzensizlikler yaşanıyor fikri ya da bilgisi olan var mı? Benim hiç böyle olmazdı.Bir de 7 gün süren adetim 5 güne düştü.Çok enteresan cidden. Bilenler beni aydınlatabilir misiniz lütfen :)
benimde öyle bende doktora gittim aynı şekilde herşey temizz..çevremde herkes rahim kendini gebeliğe hazırlıyor geçıkme şaşma varsa adetınde kalırsın bi ıkı aya diyorlar buyukler bilmiyorummm hayırlsıyla hepımız bebişlerimizi görürüz inş..Dr ye gittim bişey yok biraz akıntım vardı ilaçla geçti.Kist mist smear testi falan hepsi temiz.Ama anlamış değilim.KOcişleri mi götürmek lazım acaba :)
Al canım. Tek çizgi zaten ama hani yanlış olavilir falan diyorlar anlattiğım duruma göre yanlış cıkabilme yada hamile olma ihtimalim var mı acaba
Birkaç gun daha bekleyip öyle gidicem doktora canım belkide kahverengimsi akıntı adet belirtisidir.geç döllenme olmadıysa bence hamile değilsin canım. istersen kan testi yaptır için rahatlasın
Ayyyy kızzzz hay ağzın bal yesin:) Hazırlasın hazırlasın da gelsin bebişlerimiz inşallah.Şu an mantıklı mı mantıksız mı diye sorgulamaksızın olumlu konuşan herkese sonsuz güvenim var :) Teşekkür ederim canım saol.benimde öyle bende doktora gittim aynı şekilde herşey temizz..çevremde herkes rahim kendini gebeliğe hazırlıyor geçıkme şaşma varsa adetınde kalırsın bi ıkı aya diyorlar buyukler bilmiyorummm hayırlsıyla hepımız bebişlerimizi görürüz inş..
Lütfen bana yardım edin ben ovulasyon testinde çift çizgiyi üst üste 2 gün gördüm ve ilişkiye girdim 6 şubatta regli olmam lazım ama olmak istemiyorum haliyle:)rahim filmi çekildim geçen ay tüplerde yapışıklık vardı ve açıldı şuan da sadece her ay adet öncesi olduğu gibi karında ve göğüste şişlik var hafif uyku hali fakat ben bunu her ay yaşarım zaten acaba hamile olablir miyim kiinşallah yaa nasıl ayırt edicem hamilemiyim değil miyim???
biceline içim titriyor rahim filmi çok zordu dua ede ede çekindim ne dersin hamile miyim içine doğsun bişey:)
15 dk ben anestezi istedim bayıldığım için bilmiyorum ama ayılınca adet ağrısından çok daha şiddetli kanamalı oldukça ağrılı iyi ki anestezi istemişim yoksa hem çok korkardım hemde cesaret edip yatamazdım oraya şimdi çok iyiyim yapışıklık açıldı çok çok şükür enfeksiyon tüplerde yapışıklık yaparmış bendede kronik sistit var canım
Kizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
suan senın yazılarını okurken ben burada cok heyecanlandım ve sonucunu gorunce aglıyorum hamıleyım dıyınce sana yemın ederım bende burada aglıyorum allah hepınıze saglıklı yawrularınızı versın cok mutlu oldum senın adına allah dıleyen herkese evlat nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?