Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım test sonucun görünmüyor resmi tekrar ekle.
Al canım. Tek çizgi zaten ama hani yanlış olavilir falan diyorlar anlattiğım duruma göre yanlış cıkabilme yada hamile olma ihtimalim var mı acaba

Eklentiler

• PicsArt_1422966957479-1.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 89
iki aydır sürekli tahlil yaptım bekleyemedım hep negatif çıktı ondan korkuyorumm yaptırmıyorum yoksa saglık ocagında çalışıyorumm baktırabilirim ama biraz daha beklim diye düşündüm. geçen ay aralık ayında 14 gün geçıkdı ocak 2 de oldum.. dengesi bozuldu düşünce etkisiyle sanırım...akşam test alıp sabah yapimm varsa belki daha net çıkar off kafam çok karısık..

canım valla benimde öyle korunmayı bıraktıgımdan beri geç geliyor anlamadım bende..

canım öncelikle adetin 21 günden az 35 günden fazla sürüyorsa buna adet düzesizliği denir. korunmayı bıraktıktan sonra adet gecikiyorsa önce hamilelik araştırılmalı böyle bir durum yoksa muhakkak jinekolojik muayene ve hormon testi yaptırmalısın.

Dr ye gittim bişey yok biraz akıntım vardı ilaçla geçti.Kist mist smear testi falan hepsi temiz.Ama anlamış değilim.KOcişleri mi götürmek lazım acaba :)
benimde öyle bende doktora gittim aynı şekilde herşey temizz..çevremde herkes rahim kendini gebeliğe hazırlıyor geçıkme şaşma varsa adetınde kalırsın bi ıkı aya diyorlar buyukler bilmiyorummm hayırlsıyla hepımız bebişlerimizi görürüz inş..

Al canım. Tek çizgi zaten ama hani yanlış olavilir falan diyorlar anlattiğım duruma göre yanlış cıkabilme yada hamile olma ihtimalim var mı acaba

geç döllenme olmadıysa bence hamile değilsin canım. istersen kan testi yaptır için rahatlasın

geç döllenme olmadıysa bence hamile değilsin canım. istersen kan testi yaptır için rahatlasın
Birkaç gun daha bekleyip öyle gidicem doktora canım belkide kahverengimsi akıntı adet belirtisidir.

Ayyyy kızzzz hay ağzın bal yesin:) Hazırlasın hazırlasın da gelsin bebişlerimiz inşallah.Şu an mantıklı mı mantıksız mı diye sorgulamaksızın olumlu konuşan herkese sonsuz güvenim var :) Teşekkür ederim canım saol.

Lütfen bana yardım edin ben ovulasyon testinde çift çizgiyi üst üste 2 gün gördüm ve ilişkiye girdim 6 şubatta regli olmam lazım ama olmak istemiyorum haliyle:)rahim filmi çekildim geçen ay tüplerde yapışıklık vardı ve açıldı şuan da sadece her ay adet öncesi olduğu gibi karında ve göğüste şişlik var hafif uyku hali fakat ben bunu her ay yaşarım zaten acaba hamile olablir miyim kiinşallah yaa nasıl ayırt edicem hamilemiyim değil miyim???

belirtilere çok aldanma derim. regl gününe 3 gün var istersen erken gebelik testi yap. birçok kişinin regl günü gelmeden çıktığını biliyorum. ama kan testi yaptırırsan büyük bir ihtimalle çıkar. önemli olan döllenmenin olduğu gün. o günden itibaren 6-10 gün içinde kanda çıkıyor

15 dk ben anestezi istedim bayıldığım için bilmiyorum ama ayılınca adet ağrısından çok daha şiddetli kanamalı oldukça ağrılı iyi ki anestezi istemişim yoksa hem çok korkardım hemde cesaret edip yatamazdım oraya şimdi çok iyiyim yapışıklık açıldı çok çok şükür enfeksiyon tüplerde yapışıklık yaparmış bendede kronik sistit var canım

çok geçmiş olsun canım. hsg sonrası hamile kalan çok fazla insan oluyor

Kizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm

suan senın yazılarını okurken ben burada cok heyecanlandım ve sonucunu gorunce aglıyorum hamıleyım dıyınce sana yemın ederım bende burada aglıyorum allah hepınıze saglıklı yawrularınızı versın cok mutlu oldum senın adına allah dıleyen herkese evlat nasıp etsın

10 günlük hamile misin o nasıl oluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…