- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
Ayy canım benim yaş Allah razi olsun sevincime ortak olduğun için :-* Rabbim herkese nasip etsin :)suan senın yazılarını okurken ben burada cok heyecanlandım ve sonucunu gorunce aglıyorum hamıleyım dıyınce sana yemın ederım bende burada aglıyorum allah hepınıze saglıklı yawrularınızı versın cok mutlu oldum senın adına allah dıleyen herkese evlat nasıp etsın
Lütfen bana yardım edin ben ovulasyon testinde çift çizgiyi üst üste 2 gün gördüm ve ilişkiye girdim 6 şubatta regli olmam lazım ama olmak istemiyorum haliyle:)rahim filmi çekildim geçen ay tüplerde yapışıklık vardı ve açıldı şuan da sadece her ay adet öncesi olduğu gibi karında ve göğüste şişlik var hafif uyku hali fakat ben bunu her ay yaşarım zaten acaba hamile olablir miyim kiinşallah yaa nasıl ayırt edicem hamilemiyim değil miyim???
Biceline az kalmis yokmu belirtin
Ya yoksa firuze korkuyorum:) ovulasyon testi gosterio diolar ne kadar dogru bilmiorm
Gidemiyorum canm ya kaynanam beklememi istiyorCanim hayirli ugurlu olsun.. Hemen kan testiyle kesinlestir derim...
Cuma mi canim adet gunun benimde son 3 gun?Son 3 gun
Canim ne yaptın benim kırmızılar gelince siteye girmedim birkaç günCuma mi canim adet gunun benimde son 3 gun?
Daha nolsun biceline:)) merak ediyorum pihtilasman mi var doktor neden o ilaci verdi ayyy aciller kan testi yapiomu esime yalvarsamda goturse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?