Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ayy canım benim yaş Allah razi olsun sevincime ortak olduğun için :-* Rabbim herkese nasip etsin :)

canm adete bes gun kala kanda cıkıyor. baktır ıstersen

Biceline az kalmis yokmu belirtin

valla ben o belirtilere hiç inanmıyorum. her ay oluyor belirtim ama tık yok dr bana düşük ya da dış gebelik olmasın diye progestan bir ilaç verdi 5 gündür kullanıyorum ilaçtan sanırım ilk kullandığım 2 gün inanılmaz baş dönmesi oldu uyku yaptı yan etkisinde yazıyordu zaten. dün gece de ilacı içtikten sonra bir anda midem bulandı uzun süre geçmedi ilaçtan mı bilmiyorum yoksa erken gebelik belirtisimiiiiii dün ve bugünde kasıklarımda ara ara ağrı oluyor o kadaaaarrr

Daha nolsun biceline:)) merak ediyorum pihtilasman mi var doktor neden o ilaci verdi ayyy aciller kan testi yapiomu esime yalvarsamda goturse:)

Daha nolsun biceline:)) merak ediyorum pihtilasman mi var doktor neden o ilaci verdi ayyy aciller kan testi yapiomu esime yalvarsamda goturse:)

Yok canım. Doktorum bu ay benden daha ümitli. Düşük ya da dış Gebeliği önlüyormuş bu ilaç o Yüzden verdi. Cuma Günü'nden beri kullanıyorum bu pazar son ilaç. Pzt kan tahlili yaptırsam zaten. Ya sen yarın kan tahlili yaptırsana çok merak ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…