Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

O nasil oluyo canim?

Internette okumuştum. Eskiden böyle test falan yokmuş ya karbonat ile anlıyorlarmış. Plastik bardağa idrarını yapıyorsun sonra karbonat koyuyorsun eğer köpürürse hamilesin dibe çökerse değilsin. Kimine göre doğru kimine göre yanlış. Ama tecrübeyle sabit ben 9 aydır yapıyorum ne hamileyim ne de köpürdü

Kabartma tozu olurmu

Sağol canım benim 10 gün önce goguslerim şişti normalde adetime yakın açıyordu biraz sadece ama bu sefer uclarida açmaya başladı yatarken üstüme giderken bile aciyorlar iştahım çok açıldı akıntı olmadı

Adet oldum ve ohh kendimi yoklamadan yorumları okuyorum ne güzel bişey bu hamiş arkadaşlar hepinizi tebrik ederim darısı bizlere inşallah hamiş adayları durmak yok yola devam

iyi akşamlar aranıza yeni katıldım hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah. Bende umutsuzca bekleyenlerdenim allah isteyen her kadına annelik duygusunu yaşatır umarım

kizlar moralim cok bozuk adetim 3 gun geckti smdiye kadar hemen gdip gebelik testi alip yapiyordum tabi hep negatif cok uzuluyordum bu ay bari durup bekleyeyim dedim dayanamadim yine bu ssefer de ovulasyon testiyle bakayim dedim onda da bisey cikmadi bugun cok kotu oldm artik icimde bi sikinti hep uyumak istiyorum kafami kaldiramiyorum gercekten sinirlerim cok bozuldu cok agladim bugun.. agladiktan sonra da karnimin alt tarafinda bi sizlama basladi birde sol kasigima cok kisa sureli igne batmasi gibi bir seyler oluyor baska da bir sey yok ne adet olabiliyorum ne hamile.. artik kist falan mi var ondan korkmaya basladim. turkiyede degilim doktora da gidemiyorum.. neden boyle oluyor ki cok uzuluyorum ama :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…