Canım benim üzülme dua et herşey allahtan o istemediği sürece biz taşı yerinden oynatamayiz adet gecikmesi herkeste oluyor canim vücut döllenme yaşamaya çalışıyo ama olmuyo malum bizde sürekli acabalarla yaşadığımız için vücut dengemiz alt üst oluyor sakin ol tatlım stres yaptıkça adetin dahada gecikecek eğer gidebiliyosan doktora git orda sistem nasıl bilmiyorum ama ihmal etme yada az daha bekle sadece üzülme bende 6subatta adet olacam derken dün oldum hatta az az geliyo acaba implantasyon kanaması falanmi dedim de yok bugün patladim yani herşeyde vardır bi hayır rabbim görüyo herseyi akittigin gözyaşlarını...kizlar moralim cok bozuk adetim 3 gun geckti smdiye kadar hemen gdip gebelik testi alip yapiyordum tabi hep negatif cok uzuluyordum bu ay bari durup bekleyeyim dedim dayanamadim yine bu ssefer de ovulasyon testiyle bakayim dedim onda da bisey cikmadi bugun cok kotu oldm artik icimde bi sikinti hep uyumak istiyorum kafami kaldiramiyorumgercekten sinirlerim cok bozuldu cok agladim bugun.. agladiktan sonra da karnimin alt tarafinda bi sizlama basladi birde sol kasigima cok kisa sureli igne batmasi gibi bir seyler oluyor baska da bir sey yok ne adet olabiliyorum ne hamile.. artik kist falan mi var ondan korkmaya basladim. turkiyede degilim doktora da gidemiyorum.. neden boyle oluyor ki cok uzuluyorum ama :
Canimm daha gelen giden yok test yaptim bugun pek biseu cikmadi bekliyorum hala 3 gun kaldiCanim ne yaptın benim kırmızılar gelince siteye girmedim birkaç günşimdide senin durumunu merak edip girdim
benim son 4 gün fakat resmen adet belirtileri hiçbir fark yok hararet ,ardından titreme,göğüs ağrısı ve şişlik ben bunu her adet döneminde hiç değişmeden yaşıyorum bu denli hamilelik belirtisi ile benzerlik gösterir mi ki???gebelik belirtisi??
iyi de biceline resmen adet olucam ya boş çıkarsa çok üzülmem mi tmm yapıcam bugün test o zaman
canım test yapmak istiyorsan yap ama kesinlikle prodüktör tavsiye etmiyorum.duşun kanamam varken bana pozitif vermiş Bi testten bahsediyorum sana.yani o markaya kalırsa hep açık çizgi veriyor banaiyi de biceline resmen adet olucam ya boş çıkarsa çok üzülmem mi tmm yapıcam bugün test o zaman
valla ben o testin ne pozitifine ne negatifine inanmıyorum canm.en küçük Bi şüphen varsa gebelikle ilgili ümidini kestirmesin bu testsonuç negatifben senin yazdıklarını okumadan almıştım prodictor maalesef negatif demekki bu ayda yok zaten resmen adet belirtilerim vardı beklemem bile anlamsızdı ama demekki insan hevesleniyor hayırlısı ne yapayım darısı inşallah bu haberi bekleyip pozitif olasnlara
ve çok teşekkür ederim desteğin için
adetim 8 gün gecikti bebe tıme idrar testi yaptım negatif çıktı adetim düzenlidir normalde bu ay böyle oldu beklemedeyim kan testi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?