adetim 8 gün gecikti bebe tıme idrar testi yaptım negatif çıktı adetim düzenlidir normalde bu ay böyle oldu beklemedeyim kan testi için
Adet oldum ve ohh kendimi yoklamadan yorumları okuyorum ne güzel bişey buhamiş arkadaşlar hepinizi tebrik ederim darısı bizlere inşallah hamiş adayları durmak yok yola devam
Adet oldum ve ohh kendimi yoklamadan yorumları okuyorum ne güzel bişey buhamiş arkadaşlar hepinizi tebrik ederim darısı bizlere inşallah hamiş adayları durmak yok yola devam
Fato
Fatos canım bu KK nın anlamı ne?
canım ben cvplayana kadar anlamissin yeni gördüm :) en büyük kadınlar klübüŞimdi anladım canım biraz geç oldu
Kızlar bişey sorucam ilk defa başıma geldi adetimden 10 gün sonra falan sabah iç çamaşırımda yoğun bi şekilde kahverengi bişey vardı yani çamur gibi kurumuş ve çoktu bu olağan bir durummudur yoksa üstünde durmam gerekir mi
bence olağan bir durum değil. ben kahverengı akıntıyı hamıle arkadaslarımdan duyuyordum hamilelik değildir nerdee firuze89 çünkü hiçbir belirti yok yani diğer aylar olan adet belirtilerim bile yok bu ay olmuyor işte vermeyince vermiyor yukardaki
fatoşumda da oldu bu ay yumurta çatlamış meğer.Kızlar bişey sorucam ilk defa başıma geldi adetimden 10 gün sonra falan sabah iç çamaşırımda yoğun bi şekilde kahverengi bişey vardı yani çamur gibi kurumuş ve çoktu bu olağan bir durummudur yoksa üstünde durmam gerekir mi
geçtiyse büyük ihtimalle çıkar silikte olsaSlm arkadaşlar adet günüm dundu ama olmadım 2 ay öncede kimyasal gebelik yaşadım RABBİM kimseye yasatmasin bu ayda bi kaç belirti var ama umutlanmak istemiyorum testte cikarmi acaba
ne demek canım destek olmak için buradayız birbirimize.geri sayımdasın galiba kaç gün kaldı?ve çok teşekkür ederim desteğin için
Tkglcn sende bekliyordun adetini , nasıl durumun , oldu mu adetin?ne demek canım destek olmak için buradayız birbirimize.geri sayımdasın galiba kaç gün kaldı?
iyi aksamlar kızçelerr, benim testimi yorumlar mısınız?Ben en son hatırladığım kadarıyla 1 ocaka adet oldum.
Yine 31-1 inde olmam gerekiyordu ancak daha pembe yada başka şekilde akıntım olmadı. Adetim olacakmış gibi kasıktan aşağıya doğru sancı oluyor. Aynı testle 5 gün kala tek çizgiydi şimdi ise silik şekilde emin olamadım, cuma günü hastaneye gideceğim. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
Geçen de aynısı oldu ama Bebeğimi kaybettim korkuyorumgeçtiyse büyük ihtimalle çıkar silikte olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?