- 2 Aralık 2014
- 598
- 288
- 83
- 40
Canım ben bunun için gittim doktora hiçbir sorun yok catlayacak yumurta görmedim muhtemelen catlamis ve lekelenme ondan olmuştur dediKızlar bişey sorucam ilk defa başıma geldi adetimden 10 gün sonra falan sabah iç çamaşırımda yoğun bi şekilde kahverengi bişey vardı yani çamur gibi kurumuş ve çoktu bu olağan bir durummudur yoksa üstünde durmam gerekir mi
Yumurta çatlaması ne oluyor Ayy hiçfatoşumda da oldu bu ay yumurta çatlamış meğer.
fatoşumda da oldu bu ay yumurta çatlamış meğer.
Haa o zaman hamilelikle bir ilgisi yok yaniCanım ben bunun için gittim doktora hiçbir sorun yok catlayacak yumurta görmedim muhtemelen catlamis ve lekelenme ondan olmuştur dedi
inşallah nasip eder Rabbim, imtihan dünyası işte, imtihanınız çok zor gerçekten. Allah sabır selamet versin ümidimizi kaybettirmesin hiçbir zaman. :)merhaba kizlar benimde adetimin 31.gunu.. adim ceylan sekiz yillik evliyim biri normal dogumla yedi aylikken suyu bitmis denilip alindi digeri uc aylikken dusukle sonuclandi iki canimi kaybettim nedeni rahmimde perde olmasiydi iki kere ameliyat oldum.. ardindan bekliyoruz Rabbim inşallah nasip eder
Gulcanda beni bahsetmisti zaten ikimizin msji birlestirip yazdin helal olsun canımAhaha nasıl bir becerisizlikle mesaj yazıyorsam kusurabakmayın
Ben adetten 1 hafta sonra kahverengi lekelenme yasadim doktora gittim catlayacak yumurta görmedim muhtemelen catlamis ve lekelenme ondan olmuştur dedi canım ama senin için bisey diyemem belki yumurtlama yaşadın yada döllenme sonrası yerleşme kanaması yaşadınkızlar iyi akşamlar son regl tarihim 16ocak bu ay 13 civarı olmam gerekir adetime 9 gün var ama pazar günü kahverengi kanamam başladı ve devem ediyor aslında çok değil ama rahatsız edici başına böyle birşey gelen var mı? kasıklarımda ara ara sancılar var aşrı mide yanması çekiyorum ve ağrısı pazar gününden beri günlerim iğrenç geçiyor hastaneye gitmeyede artık korkuyorum böyle bısey yasayan oldu mu
Çok çok teşekkurederim ilgin ve alakan için bize bebiş vermemesinin bir sebebi vardır herhalde üzülmüyormuyuz üzülüyoruz her ay hüsranla karşılaşınca ama yapacak bişi yokGulcanda beni bahsetmisti zaten ikimizin msji birlestirip yazdin helal olsun canımevet tatlim adetten sonraki hafta lekelenmeler yumurtlama zamani oluyormus aslinda bizim için iyi oluyor en azindan ne zaman yumurtlama yasadik biliyoruz ben iki aydır yaşıyorum bu problemi ama tutturamadik hala demekki daha vakti gelmemiş hepimiz için hayırlısı olsun canim benim... yumurta catlamasida yumurtlama günü canım döllenmeye en musait gün
Rabbim büyük dertler vermesin canım kısmet olunca kucaklar bebis dolacak tatlim bugunlere gulecez inşallahÇok çok teşekkurederim ilgin ve alakan için bize bebiş vermemesinin bir sebebi vardır herhalde üzülmüyormuyuz üzülüyoruz her ay hüsranla karşılaşınca ama yapacak bişi yok
Canım bende aralık ayında gitmiştim kontrole yumurtalarin büyümemiş demişti doktor klomene başlıcaz dedi ama gidemedim, daha sonra sitede rastlantı olarak okuduğum birisi aynı sorunu olduğunu ama yumurtasının catlayarak döllendigini hamile kaldıgini yazmıştı. Tek sorun düzensiz günlerde yumurtlamak, bende akışına bıraktım bu ay hiç gün saymadım, iki saat önce yaptığım idrar testi silik çıktı, inşallah nasip olmuştur. Eğer Rabbim nasip edecekse zaten herşeyi ayarlar , tevekkül edelim inşallah. Bende hamileyim topiginde mucize hamilelikler karşısinda insanın gözleri doluyor. "O (c.c.) ol der ve hemen oluverir" ayeti kerime.Kızlar benim bugün adet gunum ama olmadı...sizce hamilemiyim ama inanın çok zor ihtimal çunku yumurta kuçuktu dr çatlamaz dedi ama biz denedik yinede.şimdi olmam lazım aslında çokk duzenlidir.ama yumurta kuçuktu tutması esasen imkaansız.sizinde yorumlarını bekliyorum kızlar
öncelikle testin bence pozitif yani her hangi Bi yanıltma yok,ayrıca ben bu testlere çok güveniyorum.hayırlısı hakkında oldum ben 20 snde oldum 3 gün surdu canım.çok şukur mis gibi oldum adetimi rahatladımTkglcn sende bekliyordun adetini , nasıl durumun , oldu mu adetin?
Çok çok teşekkurederim ilgin ve alakan için bize bebiş vermemesinin bir sebebi vardır herhalde üzülmüyormuyuz üzülüyoruz her ay hüsranla karşılaşınca ama yapacak bişi yok
amaaan hanımlar her şeyin vakti zamanı var.debelenip moral bozmak anlamsız olan bize oluyor.dun eşimle muhabbet ediyorum dalga geçti az benleRabbim büyük dertler vermesin canım kısmet olunca kucaklar bebis dolacak tatlim bugunlere gulecez inşallah
Benimkide bugün bana atarın gectimi diyo :) yazik kocisime kız terslicem diye bişey diyemiyoamaaan hanımlar her şeyin vakti zamanı var.debelenip moral bozmak anlamsız olan bize oluyor.dun eşimle muhabbet ediyorum dalga geçti az benleçocuk yapamıyon madem sıkma canını dedi yemek yap çay yap dedikodu yap çocuğu vakti gelince Allah nasip eder o zaman yaparsın diye valla artık espri kaldırabiliyorum bu konuda demek ki psikolojim yerinde şu sıralar
tabi tabi adete yakın başlarız yineBenimkide bugün bana atarın gectimi diyo :) yazik kocisime kız terslicem diye bişey diyemiyoçok şükür elhamdulillah keyfim yerinde yavrum :* bu ayda oluruna birakcam test falan yapmicam kesinlikle gelecek olan bebise engel oluyoruz kafaya takmakla
tabi tabi adete yakın başlarız yineben bu ay harbiden sıkmadım kendimi malum sebepten sen bilion ama bu ayı atlatınca işleride halletmiş olursak adete yakın başlarız herhalde yine aha hapşurdum hamileyim falan hahahah
dediğim doğru bunu herkes dio da daha başarabileni görmedikhiç gülücem yoktu valla hapşurdum hamileyim aynen öyle olur duruma geldim kendimi o kadar çok dinler oldum ki can sıkıcı dediğiniz doğru rahat olmak lazım Relax. Geleceği varsa gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?