Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Belki hamilesindir sonuçta o ovulasyon testi biraz daha bekle bozma moralini

Iyide ovulasyon ne kadar dogrudur gebelik testi icin

kizlar cok tesekkur ederim cevaplariniz icin..

fatos29beren canim cok sagol cok guzel ifade etmissin gercekten kendimi toparladim artik daha iyiyim.. cok sukur.. insallah en hayrli zamanda verir rabbim hepimize burdan mujdeleriz biz de hamileligimizi.. Allah hepimize nasip etsin anneligi..

Amin canım aminn sevindim iyi olmana biz burda hepimiz aynı beklentideyiz ve birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz...

Amin inşallahh.. Herkese Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Ben iki ay kadar önce yaptım bir gebelik testi.. Utana sıkıla gıttım aldım sonra evde bır heyecan yaptım ama sonuç hüsran.. hamıle degılmışım şimdi bu regl dönemimi bekliyorum.. 13 subat gelse.. adet olcam mı olmıcam mı gorıcemm ,, olmazsam hemen bı test sonra vın vınnn doktora :)

canm benm de aynı gün bilio musun. ben gcen ay cok büyük istek ve heyecanla bekledim ben olmasın dedikçe adetim gecikti hep belirtiler vardı her sey cıktı anlıyacagın vücudum baya oynadı benle bu ay dikkatimi baska seylere vermeye calıstım ama bgün dayanamdm girdim yine 8 12 arası olmam lazm 14 subatı beklicem test için tabi o süre içinde olmazsam

hakkımızda hayırlısı inşallah:) umarım bu kez yanıltmaz seni... ben kendımı cok kaptırmamaya calısıyorum .

15nde oldum ama öncesinde 3 gün boyu cok ufak turuncu renk gbi lekeler geldi ki ilk defa basıma geldi. olmak istemedgm için vücudum engelledi sanırım normal günümden de 4 gün gec oldum
Hımm anladım hayırlısı olsun inşallah vardır bundada bi Hayır ☺

benimde 8 şubat beklediğim tarih allahım inşallah olmaz ve bir mucize gerçekleşir.şuanlık hiç vücudumda adet belirtisi yok ama yinede belli olmaz.evde testte var ama yapmaya cesaret edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…