Hadi inşallah ☺bugünü saymazsam son 3 teyimm allahım nasip eder inşaallah
Aaa üzülme ne olur hayırlısı olsun inşallah kist yok olur
Merhaba benimde bugün adet günüm ama hiçbir belirti yok adete dair normalde karın ağrım göğüs şişkinliğim vajinal kaşıntım olurdu ama bu sefer hiçbişey yok acaba hamile olabilir miyim bi bebeğim olsun çok istiyorum
Ay inşallah hep beraber hamileyiz dye cvp veririz ☺inşallah canım , doktor bebekle yok olabılecegını soyledı, daha önce açık ameliyatla alındı kistlerim şimdi ise daha farklı bır yapıda baska bır kistim var, boyu büyük, yapışıklık durumu da söz konusu biraz.. o yuzden korkuyorum .. inşallah gebe kalmısımdir bu ay :)
Ay cnm ya bnmde normalde dün ila bugün dye hesapladim geçen ay kacinda oldunMerhaba benimde bugün adet günüm ama hiçbir belirti yok adete dair normalde karın ağrım göğüs şişkinliğim vajinal kaşıntım olurdu ama bu sefer hiçbişey yok acaba hamile olabilir miyim bi bebeğim olsun çok istiyorum
Geçen ay 5i akşamı olmuştum ama işte belirtiler vardı bu ay belirti olmadığı için ümitlendim birazAy cnm ya bnmde normalde dün ila bugün dye hesapladim geçen ay kacinda oldun
Hımm anladım ☺test yap erken gebelik testiGeçen ay 5i akşamı olmuştum ama işte belirtiler vardı bu ay belirti olmadığı için ümitlendim biraz
İnşlh vardır benim teste karşıda alerjim var artık sürekli sürekli negatif sonuç aldığım için yapacak cesaretim yok beklicez bakalımCanım bi yarın olsun bekle bakalım, yarın olmazsan test yap.. sonuca gore doktora gıdersın, inşallah bebiş vardir
Korkuyorum canm ya negatifi görmektenHımm anladım ☺test yap erken gebelik testi
Canım çok sağol...benim dun adet olmam lazım dı ama yok 3kez test yaptım negatif kan versemmi of çocukla gitmek çok zor ama bide boş çıkarsaCanım bende aralık ayında gitmiştim kontrole yumurtalarin büyümemiş demişti doktor klomene başlıcaz dedi ama gidemedim, daha sonra sitede rastlantı olarak okuduğum birisi aynı sorunu olduğunu ama yumurtasının catlayarak döllendigini hamile kaldıgini yazmıştı. Tek sorun düzensiz günlerde yumurtlamak, bende akışına bıraktım bu ay hiç gün saymadım, iki saat önce yaptığım idrar testi silik çıktı, inşallah nasip olmuştur. Eğer Rabbim nasip edecekse zaten herşeyi ayarlar , tevekkül edelim inşallah. Bende hamileyim topiginde mucize hamilelikler karşısinda insanın gözleri doluyor. "O (c.c.) ol der ve hemen oluverir" ayeti kerime.
Canım yaa sendemi geçen ay hüsrana uğradın... 24 gebelik var evet kaç gün geciktinIyi geceler kizlar benimde adetime 4_5 gun var. Bu aksam kanda beta hcg 24 cikti acildeki doktor daha cok yeni dedi. Pozitif dedi. Sizce bu degerler normalmi simdilik ..
Adetime 6 gun varken yaptm tatlm yukselirmi sence hqtirlarsan gecen ay ben adetvgunumde yaptrmistm 0.1 vikmistiB Benbirlaydii pardon tatlım yazmışsın kaç gün kaldığını inşallah değerlerin yükselir canım çok düşük bi değerde yeni olduğu için öyledir
Aklını karıştırmak gibi olmasinda bak ben kimyasal gebelikte adet günü 17.86 gördüm senin adetten 6gun önce iyi bi değer çıkmış bebisin seninle inşallah canım bekle adetine kadar o gün sabahtan tahlil yaptir bayaa yukselmis olur çok sevindim senin adina kuzum :*Adetime 6 gun varken yaptm tatlm yukselirmi sence hqtirlarsan gecen ay ben adetvgunumde yaptrmistm 0.1 vikmisti
Valla çok doğru diyosun tatlım ben kimyasal gebelikte tesadüf öğrendim bende iltihaplı eklem romatizmasi var doktora kontrole gitmiştim doktor gebelik noldu dedi daha günüm bugün henüz bişey yok dedim oda onada bakalım tahlilde dedi sonuçlar cikincada hayırlı olsun dedi sonuc 17.86 şok oldum ama daha erken diye kaptirmadim kendimi iki gün sonra adet oldum hani bir varmış bir yokmus oldu kısmet değilmiş demekki bu siteyide kimyasal gebelik neymiş diye araştırırken keşfettim aslında o hamile kaldığım ay hiç yoklamadim kendimi hergün midem yandi eksidi ama hiçte hamilelik belirtisi oldugunu bilmiyodum herseyi bu siteden öğrendim yani durum o ki buraya bakmasaydim eminim kendimi diger aylardada dinlemeyecektim ama buraya bir üye oldum megersem pir olmusumValla canlar gununuz geçmeden asla test yapmayın bnmde 2 ay önce adetime 5gun varken test yaptığımda degerim 33.56cikmisti ve aradan bi hafta geçti düşük yaptım umudunuzu kırmak istemiyorum ama dikkat edin çok fazla güvenmeyin inşallah düşük olmaz ama yinede hayırlısı olsun ☺
Ayy insallah sorun cikmaz cnm dua et. Bugunde kan verdm yarin alacam insallah yukselmistirAklını karıştırmak gibi olmasinda bak ben kimyasal gebelikte adet günü 17.86 gördüm senin adetten 6gun önce iyi bi değer çıkmış bebisin seninle inşallah canım bekle adetine kadar o gün sabahtan tahlil yaptir bayaa yukselmis olur çok sevindim senin adina kuzum :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?