Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba benimde bugün adet günüm ama hiçbir belirti yok adete dair normalde karın ağrım göğüs şişkinliğim vajinal kaşıntım olurdu ama bu sefer hiçbişey yok acaba hamile olabilir miyim bi bebeğim olsun çok istiyorum

Aaa üzülme ne olur hayırlısı olsun inşallah kist yok olur

inşallah canım , doktor bebekle yok olabılecegını soyledı, daha önce açık ameliyatla alındı kistlerim şimdi ise daha farklı bır yapıda baska bır kistim var, boyu büyük, yapışıklık durumu da söz konusu biraz.. o yuzden korkuyorum .. inşallah gebe kalmısımdir bu ay :)

Canım bi yarın olsun bekle bakalım, yarın olmazsan test yap.. sonuca gore doktora gıdersın, inşallah bebiş vardir

Ay inşallah hep beraber hamileyiz dye cvp veririz ☺

Ay cnm ya bnmde normalde dün ila bugün dye hesapladim geçen ay kacinda oldun

İ
Canım bi yarın olsun bekle bakalım, yarın olmazsan test yap.. sonuca gore doktora gıdersın, inşallah bebiş vardir
İnşlh vardır benim teste karşıda alerjim var artık sürekli sürekli negatif sonuç aldığım için yapacak cesaretim yok beklicez bakalım

Canım çok sağol...benim dun adet olmam lazım dı ama yok 3kez test yaptım negatif kan versemmi of çocukla gitmek çok zor ama bide boş çıkarsa

Adetime 6 gun varken yaptm tatlm yukselirmi sence hqtirlarsan gecen ay ben adetvgunumde yaptrmistm 0.1 vikmisti
Aklını karıştırmak gibi olmasinda bak ben kimyasal gebelikte adet günü 17.86 gördüm senin adetten 6gun önce iyi bi değer çıkmış bebisin seninle inşallah canım bekle adetine kadar o gün sabahtan tahlil yaptir bayaa yukselmis olur çok sevindim senin adina kuzum :*

Valla canlar gununuz geçmeden asla test yapmayın bnmde 2 ay önce adetime 5gun varken test yaptığımda degerim 33.56cikmisti ve aradan bi hafta geçti düşük yaptım umudunuzu kırmak istemiyorum ama dikkat edin çok fazla güvenmeyin inşallah düşük olmaz ama yinede hayırlısı olsun ☺

bu gün benim adet günümdü hala olmadım ve olacak gibi sancım yok sanki sabah olacağım sandım ama olmadı umarım hamileyimdir dua ederseniz bana çok sevinirim ben de sekiz aydır bekliyorum her ay moralim bozuluyor umarım sıkıntıdan geç kalmamıştır

Valla çok doğru diyosun tatlım ben kimyasal gebelikte tesadüf öğrendim bende iltihaplı eklem romatizmasi var doktora kontrole gitmiştim doktor gebelik noldu dedi daha günüm bugün henüz bişey yok dedim oda onada bakalım tahlilde dedi sonuçlar cikincada hayırlı olsun dedi sonuc 17.86 şok oldum ama daha erken diye kaptirmadim kendimi iki gün sonra adet oldum hani bir varmış bir yokmus oldu kısmet değilmiş demekki bu siteyide kimyasal gebelik neymiş diye araştırırken keşfettim aslında o hamile kaldığım ay hiç yoklamadim kendimi hergün midem yandi eksidi ama hiçte hamilelik belirtisi oldugunu bilmiyodum herseyi bu siteden öğrendim yani durum o ki buraya bakmasaydim eminim kendimi diger aylardada dinlemeyecektim ama buraya bir üye oldum megersem pir olmusum

Ayy insallah sorun cikmaz cnm dua et. Bugunde kan verdm yarin alacam insallah yukselmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…