- 2 Aralık 2014
- 598
- 288
- 83
- 40
sağlık ocağınami verdin canım rabbim sağlıcakla kavuştursun bebisine kuzum inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin mutlaka haber verAyy insallah sorun cikmaz cnm dua et. Bugunde kan verdm yarin alacam insallah yukselmistir
Yok devlet hastanesinde verdm. Doktor sinirda dedi ama gebelik gorunuyo dedi. 2 gunde 1 baktiririz dedi. Haber veririm tatlm. Ben ovulasyon testi kullandm bu ay cift cizgiyi 13.13.cu gunde gordm. Ekstradan dunde cift cizgi gordum ovulasyon testinde ondan suphelenip kan verdirdm. Bide geven haftamiydi tqm hatirlamiyorm hafif birkav damla lekel3nmem olmustu kahverengi acaba yerlesme kanamasimi diyormsağlık ocağınami verdin canım rabbim sağlıcakla kavuştursun bebisine kuzum inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin mutlaka haber ver
Ay inşallah hep beraber hamileyiz dye cvp veririz ☺
İ
İnşlh vardır benim teste karşıda alerjim var artık sürekli sürekli negatif sonuç aldığım için yapacak cesaretim yok beklicez bakalım
Canım devlet hastanelerinde laboratuvar sonuçları internetten bakiliyo bak istersenYok devlet hastanesinde verdm. Doktor sinirda dedi ama gebelik gorunuyo dedi. 2 gunde 1 baktiririz dedi. Haber veririm tatlm. Ben ovulasyon testi kullandm bu ay cift cizgiyi 13.13.cu gunde gordm. Ekstradan dunde cift cizgi gordum ovulasyon testinde ondan suphelenip kan verdirdm. Bide geven haftamiydi tqm hatirlamiyorm hafif birkav damla lekel3nmem olmustu kahverengi acaba yerlesme kanamasimi diyorm
Az oncede baktm maalesef yok tatlmCanım devlet hastanelerinde laboratuvar sonuçları internetten bakiliyo bak istersen
Hmm neyse yarino bekle bakalim ben devlette kan verince hiç sonuç almaya gitmedim 1saat içinde nette açıklanıyor hani pozitif olsa belki alirimda hep negatifAz oncede baktm maalesef yok tatlm
Benimlemi dersin tatlm gercekten? Ozelden yazarm sanHmm neyse yarino bekle bakalim ben devlette kan verince hiç sonuç almaya gitmedim 1saat içinde nette açıklanıyor hani pozitif olsa belki alirimda hep negatifyarin mutlaka adimi belirtirek msj at canım çok merak ettim ama eminim inşallah bebisin seninle
Diyorum ya benim adet günü 17.86 çıkmıştı senin 1hafta kala gayet iyi çıkmış ama çok takılma canım stres yapma sıkı sıkı tutunsun bebisimizBenimlemi dersin tatlm gercekten? Ozelden yazarm san
Tamam tatlm icimi rahatlatsin yarin haber vercemDiyorum ya benim adet günü 17.86 çıkmıştı senin 1hafta kala gayet iyi çıkmış ama çok takılma canım stres yapma sıkı sıkı tutunsun bebisimiz
BndeValla çok doğru diyosun tatlım ben kimyasal gebelikte tesadüf öğrendim bende iltihaplı eklem romatizmasi var doktora kontrole gitmiştim doktor gebelik noldu dedi daha günüm bugün henüz bişey yok dedim oda onada bakalım tahlilde dedi sonuçlar cikincada hayırlı olsun dedi sonuc 17.86 şok oldum ama daha erken diye kaptirmadim kendimi iki gün sonra adet oldum hani bir varmış bir yokmus oldu kısmet değilmiş demekki bu siteyide kimyasal gebelik neymiş diye araştırırken keşfettim aslında o hamile kaldığım ay hiç yoklamadim kendimi hergün midem yandi eksidi ama hiçte hamilelik belirtisi oldugunu bilmiyodum herseyi bu siteden öğrendim yani durum o ki buraya bakmasaydim eminim kendimi diger aylardada dinlemeyecektim ama buraya bir üye oldum megersem pir olmusum
Bnde burda öğrendim valla kimyasal olduğunu bu arada çok geçmiş olsun inşallah bebis vardır RABBİM şifani versin ☺Valla çok doğru diyosun tatlım ben kimyasal gebelikte tesadüf öğrendim bende iltihaplı eklem romatizmasi var doktora kontrole gitmiştim doktor gebelik noldu dedi daha günüm bugün henüz bişey yok dedim oda onada bakalım tahlilde dedi sonuçlar cikincada hayırlı olsun dedi sonuc 17.86 şok oldum ama daha erken diye kaptirmadim kendimi iki gün sonra adet oldum hani bir varmış bir yokmus oldu kısmet değilmiş demekki bu siteyide kimyasal gebelik neymiş diye araştırırken keşfettim aslında o hamile kaldığım ay hiç yoklamadim kendimi hergün midem yandi eksidi ama hiçte hamilelik belirtisi oldugunu bilmiyodum herseyi bu siteden öğrendim yani durum o ki buraya bakmasaydim eminim kendimi diger aylardada dinlemeyecektim ama buraya bir üye oldum megersem pir olmusum
erken hareket etme biliorm zor ama 8ini bir iki gün gecir öyle yap testinibenimde 8 şubat beklediğim tarih allahım inşallah olmaz ve bir mucize gerçekleşir.şuanlık hiç vücudumda adet belirtisi yok ama yinede belli olmaz.evde testte var ama yapmaya cesaret edemiyorum.
hiç belli olmuyo canm cıkabilir de ama %100 garanti deil. en güzeli gecmesini beklemek3 gün kala test yapsam çıkarmı sizce kızlar
Ben kırmızı kartı ayin 2sinde yedim canımBnde burda öğrendim valla kimyasal olduğunu bu arada çok geçmiş olsun inşallah bebis vardır RABBİM şifani versin ☺
utfen banada yardm edin. En son adet tarihim 9 ocak. En sonki yumurtlama gunumse 25 ocakti o gun tutmus olablirmi acaba 29 ocakta beta hcg yaptm negtif cikti. Pazartesi adet gunjm etrafimdakiler cok erken yapmissin dediler. birkacgun once goguslerim sismeye basladi agryo ustune bile yatamiyorum daha once boyle adet belirtisi yasamadm belim cok agryo arda birr nefes aldkca vucudumun bazi yerleri batyo karnma agri grp dryo napcagimi sasirdim.
İnş. Canım benim Allah isteyen herkesin kucağını doldursun beklemek çok zor 6 senedir bekliyorum sebebsiz infertilite yüzünden rabbim hayırlısını versinumarım gönlünden gectıgı gıbı olur canımiyi haberler bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?