Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

sağlık ocağınami verdin canım rabbim sağlıcakla kavuştursun bebisine kuzum inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin mutlaka haber ver
Yok devlet hastanesinde verdm. Doktor sinirda dedi ama gebelik gorunuyo dedi. 2 gunde 1 baktiririz dedi. Haber veririm tatlm. Ben ovulasyon testi kullandm bu ay cift cizgiyi 13.13.cu gunde gordm. Ekstradan dunde cift cizgi gordum ovulasyon testinde ondan suphelenip kan verdirdm. Bide geven haftamiydi tqm hatirlamiyorm hafif birkav damla lekel3nmem olmustu kahverengi acaba yerlesme kanamasimi diyorm

Canım devlet hastanelerinde laboratuvar sonuçları internetten bakiliyo bak istersen

Benimlemi dersin tatlm gercekten? Ozelden yazarm san

Bnde
Bnde burda öğrendim valla kimyasal olduğunu bu arada çok geçmiş olsun inşallah bebis vardır RABBİM şifani versin ☺

benimde 8 şubat beklediğim tarih allahım inşallah olmaz ve bir mucize gerçekleşir.şuanlık hiç vücudumda adet belirtisi yok ama yinede belli olmaz.evde testte var ama yapmaya cesaret edemiyorum.
erken hareket etme biliorm zor ama 8ini bir iki gün gecir öyle yap testini

Bişey soracaktım bn geçen ay ayin 10 adet gördüm ve 26 27 günde bi oluyorum normalde dün adet günümdü olmadım gebeliğin olması için illa bu ayında mi 10u beklenmeli ☺

Bnde burda öğrendim valla kimyasal olduğunu bu arada çok geçmiş olsun inşallah bebis vardır RABBİM şifani versin ☺
Ben kırmızı kartı ayin 2sinde yedim canım hani şu günlerde bebiş beklemem imkansız ama inşallah sende vardır ayın 10unu bekleme zaten aralık 31 çekti ama en azından 8ini bekle tatlım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum :*

Şuan bende o zorlu 8 günü beklemekteyim kızlar. Aslında bazı belirtiler var belimin agrıması kasıgımın batması gögüs uçlarımdaki hassasiyet ama ben umutlanmak istemedigim için psikolojik olarak düşünüyorum. Hayal kırıklıgı yaşamaktan çok korkuyorum. :/

canım hayrlısı olur inş vardr bebişin ben gecen ay cok takmıstım aklıma her gün bi belirti cıkıodu cok da heveslenmiştim ama olmadı bu ay hiç belirti filan yok adetim 8 12 arası ama 14nü beklicem test için ins vardr bebişlermz. allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…