Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canm evet erken yapmısın belirtiler olumlu gösterio ins vardr bebişin bi kaç gün daha bekle tekrar kan testi yaptr bazen negatif cıkabilio inş pozitif cıkar bu sefer

RABBİM Herkezin gönlüne göre versin herseyin hayırlısı olsun verirsede hayırlı versin inşallah ALLAH korusun bi evladimiz olunca hayırsız olmasından sa RABBİM gönlümuzce versin bu arada herkeze hayırlı cumalar olsun dualarimiz kabul olsun hayırlı bebisles gobuslerde olsun bu arada BEYAZ SIR dye bi kitap var belki bilen vardır RABBİM In 99 ismi serifi ile yapılacak bütün dertlere derman olan kitap ona bi bakmanızi tavsiye ederim çok konuştum kbyin

31 inde 116 olan değerim 4 şubatta 75 ti .kimyasal mis .ne zaman düşecek bebeğim hala kanama leke ağrı hiçbişey yok ( allahım yardım etsin bana böyle beklemek çok zor . Bir mucize olsa keşke değeri deli gibi katlanmis olsa bebeğim tekrar tutumu olsa

canm inş düşmez ama düşerse de üzülme saglıksız oldgu için vücut atıo onu kimyasal gebelik gecirenlerin ikinci gebeligi daha kolay oluyomus. rabbm herkese saglıklı evlatlar nasip etsin

Canim ya dua et bebeğin inşallah seninle kalır fazla yorma kendini kotude düşünme

ya şuan bende takmamaya çalışıyorum. Unutmaya çalışıyorum ama çok zor eminimki ne kadar zor oldugunu benim kadar sizde biliyosunuzdur. :/

ya şuan bende takmamaya çalışıyorum. Unutmaya çalışıyorum ama çok zor eminimki ne kadar zor oldugunu benim kadar sizde biliyosunuzdur. :/
evet biliorm iş yerinde hamile arkadsm var o da 8 ayda hamile kaldı. bana diodu bunları yasadm yapma böle düşünme die ama aklımdan cıkaramıodm bi türlü bi de belirtiler destekledi cok umutlanmıstım. düşünmemek elde deil bliorm ama zorla kendini. tabi inş bu ay son ayın olur bu beklentiler içn olumlu cıkarda sevnirsin inş

İnşallah bebiş seninle birlikte kalıcak canım, kötü düşnme, içini rahat tut, bolbol Allah'a dua et.. Allah sağlıklı evlat nasip etsin..

inş Rabbim isteyen herkese nasip eder. Herşeyin hayrlısı deyip beklemekden başka çare yok.

adetimi bir gün geçti ama hala gelecek gibi değil evde test yaptım çıkmadı sanırım stresten gecikme oldu ne yapabilirim acaba moralim de bozuluyor negatif görünce

sadece gögüslerim acıyor başka birşey hissetmiyorum her ay kasık ağrım olurdu bu ay o da yok bilmiyorum artık stres sanırım

sadece gögüslerim acıyor başka birşey hissetmiyorum her ay kasık ağrım olurdu bu ay o da yok bilmiyorum artık stres sanırım

stres yapmamaya calıs canım, bılıyorum kolay degıl bızde yapıyoruz ama bununla da başetmeyi öğrenmeliyiz..
test yaptım negatıf dıyorsun, bır gun daha bekle bakalım, olmazsan bır doktora gorun ya da test yap .. hafıf de olsa hıc mı ıkıncı cizgi yok ? benım de bir kez 4 gün geç geldi adetim, gebe sanmıstım kendımı..

hiç yok ikinci çizgi malesef sanırım çocuk da yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…