Canım benim ya inş senin için hayırlıysa bu bebek sımsıkı tutunur sana sen yeterki kotu düşünme31 inde 116 olan değerim 4 şubatta 75 ti .kimyasal mis .ne zaman düşecek bebeğim hala kanama leke ağrı hiçbişey yok( allahım yardım etsin bana böyle beklemek çok zor . Bir mucize olsa keşke değeri deli gibi katlanmis olsa bebeğim tekrar tutumu olsa
Benim kızımda adet gunumde silik çizgi çıktı hemen kan verdim değerim yuksekti yani benim öyle çıksa hamileyim derim ama burda öyle çıkıpta kannda hamile olmayanlarda varYalvaririm soyleyin adetime 2 var coook silik cizgi nedir prodictor early ile yaptm cizgi cok soluk ama
Canım bu ovulasyon testimiYorumlarinizi bekliyorum
Canım valla sonuç pozitif gözüküyor ama sen kaptirma kendini bekle biraz malum o neyse artik bide kimyasal gebelik artti herkes yaşıyo allah korusun inşallah rabbim sana kismet etmiştir tatlim ne zaman adet gününYazamadim :)fatos bugün yaptim
Ben kanda 17.86 gördüğümde bile vallahi sevinmedim sasirmistim 2 gün sonra adet oldum kimyasalmis megerse sende teste inanma canım dogruysa bile inanma bekle adetini kanda baktir idrara geç düşüyo diyolar ya simdilik olumsuz düşün bak beni yanlış anlama pozitif ol ama sonuca kaptirma kendini adet günün gelsin yada git yarin acilden kan ver en mantiklisi oPazar günü canım bi heyecan var acaba diyorum aslında en pahalı testlerden biri ama beğenen yok çok hatalı oluomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?