Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım benim ya inş senin için hayırlıysa bu bebek sımsıkı tutunur sana sen yeterki kotu düşünme

MRB ARKADAŞLAR BİŞİ SORUCAM AYIPTIR SÖYLEMESİ AMA BENİM 2 GÜNDÜR İDARARIM KÖPÜRÜYO BÖYLE Bİ BELİRTİ VAR MI ? YOKSA BAŞKA BİŞİ OLABİLİR Mİ ?? BİR DE KASIKLARIMDA ARA ARA BATMA (ÖZELLİKLE SAĞ) , GÖĞÜSLERDE ŞİŞME VAR.SİZCE BEBİŞ OLABLİR Mİ Kİ ?
ÇOK UMUTLUYUM BU AY BAT 11 ŞUBAT. BEKLEMEK ÇOOOK ZOR...

Bende bekliyorum arkadaşlar ayin 10 da olucam ama bebek istiyorum hayirlisiyla.dun akşam öldum belimin ağirmasindan

Yalvaririm soyleyin adetime 2 var coook silik cizgi nedir prodictor early ile yaptm cizgi cok soluk ama
Benim kızımda adet gunumde silik çizgi çıktı hemen kan verdim değerim yuksekti yani benim öyle çıksa hamileyim derim ama burda öyle çıkıpta kannda hamile olmayanlarda var

Mesela bende şuan adetime 3gun var 3 test yaptım hiçbişey çıkmadı

Ben gittigidiyomda laoguic bir marka var onla yaptım guvenilirmi bilmiyorum ama yok silik bile yok bugünde deniyeyim dedim vazgeçtim

Pazar günü canım bi heyecan var acaba diyorum aslında en pahalı testlerden biri ama beğenen yok çok hatalı oluomus

Pazar günü canım bi heyecan var acaba diyorum aslında en pahalı testlerden biri ama beğenen yok çok hatalı oluomus
Ben kanda 17.86 gördüğümde bile vallahi sevinmedim sasirmistim 2 gün sonra adet oldum kimyasalmis megerse sende teste inanma canım dogruysa bile inanma bekle adetini kanda baktir idrara geç düşüyo diyolar ya simdilik olumsuz düşün bak beni yanlış anlama pozitif ol ama sonuca kaptirma kendini adet günün gelsin yada git yarin acilden kan ver en mantiklisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…