- 2 Aralık 2014
- 598
- 288
- 83
- 40
Rica ederim bitanem ne demek hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz dün kuzenime ara kanama ovulasyon gebelik falan bişeyler dedim ayy ne çok arastiriyon dedi :) bende yok doktor anlatti dedim moralim bozuldu yani demem o ki bizi bizden baska anlayan yokTeşekkürler canım allah büyük inşallah diyorum çok sağol bilgilendirdign icin
Bi gugıl jineloloji okuduk sanırım :)) bılmek guzel bence sanslıyız :) ama bılmeyen de şak diye hamıle kalır o da ayrıRica ederim bitanem ne demek hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz dün kuzenime ara kanama ovulasyon gebelik falan bişeyler dedim ayy ne çok arastiriyon dedi :) bende yok doktor anlatti dedim moralim bozuldu yani demem o ki bizi bizden baska anlayan yok
Yymurtlamadan sonra 11 gün geçmişti hamile oldugumu öğrenmiştim en fazla 10 günlüktü yani canim :)10 günlük hamile misin o nasıl oluyor anlamadım
canım tebessüm ettirdin bana 5 yıldır belirti aramaktan gına geldi 2 gün geçti adetim ama ayda birkaç kere oluyor hah oldu inşallah diyorum pırt diye kırmızılar geliyor manyak olduk iyice seni okadar iyi anlıyorum ki canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhh2 gunum var, valla cok yorgunum artık... Unuturum sonra diye yazıım, beklenmeyen reglime 1 hafta kala hamıle karnı kadar sıslık yasadım, gaz gaz olıuorum sandım. Beyaz akıntım vardı o donem kokusuz. Bugun akıntımın su gıbı oldugunu garkettım. Hayta bı ara ıslaklok vardı ısedım sandım, sureklı gınluk ped değiştiriyorum. Deli gibi ıyuyorum uyudukca uyuyasım var. Bugun de gaz var, sol göğüsümün ucuna doğru bastırınca acı var. Ama ucu degıl ıcı acıyo ( yazım cok komık geldi kendıme, mememin içini geçtim benim içim acıyo beah, Allah :))) agzımın bır turlu tadı düzelmiyo. Gaz gaz gaz zaten her ay gaz büyütüyorum ıcımde bebekı göremedik henuz. Bugun 26. Gun gecen ay 29. Gune reglı baslangıcı yazmısım. Yahu ben 28 gunde 1 mi oluyorum 29 gunde 1 mi. Türkçe anlamda sankı 28 gunde 1 , 29 gunde 2 kez oluyorum :))) ebet gulmelten de kacırdım altıma. Ha bu arada dıygularımın ortası yok ya cok guluyorum ya da hemen alınıp ağlıyorum. Esımle gemıdeyim, valla tek testim var yanı tek atımlık kursun, kolay kolay sıkmıcam, devamı yok. Ay manyak kafam neden 10 tane almadım ki ...
maşallah size canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın ismim zehra bana da dua eder misin hamişlerin duası kabul olur canım:)Yymurtlamadan sonra 11 gün geçmişti hamile oldugumu öğrenmiştim en fazla 10 günlüktü yani canim :)
Yymurtlamadan sonra 11 gün geçmişti hamile oldugumu öğrenmiştim en fazla 10 günlüktü yani canim :)
Benimde böyleydi 3 haftalık hamisken :) hayirli olsuniyi aksamlar kızçelerr, benim testimi yorumlar mısınız?Ben en son hatırladığım kadarıyla 1 ocaka adet oldum.
Yine 31-1 inde olmam gerekiyordu ancak daha pembe yada başka şekilde akıntım olmadı. Adetim olacakmış gibi kasıktan aşağıya doğru sancı oluyor. Aynı testle 5 gün kala tek çizgiydi şimdi ise silik şekilde emin olamadım, cuma günü hastaneye gideceğim. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
3 gün sonra idrar testi yap tatlimm cikar çok silikte olsa:) hayırlı olsun .benimde 27 ocak da yumurtam çatlamıştı. bende şimdi öğrenebilir miyim kiregl tarihim 12 şubat. kanda mı öğrendin idrar testinde mi
Herkese ediyorum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz insllah :-*maşallah size canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın ismim zehra bana da dua eder misin hamişlerin duası kabul olur canım:)
inşallah canım:)Herkese ediyorum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz insllah :-*
Benimde 25 ti 3 gün sonra 182 ya cikti umut olsun sana canim 3 gün sonra yenile tahliliAdetime 6 gun varken yaptm tatlm yukselirmi sence hqtirlarsan gecen ay ben adetvgunumde yaptrmistm 0.1 vikmisti
Sen adetine kac gun kala yaptirmstin peki cnmBenimde 25 ti 3 gün sonra 182 ya cikti umut olsun sana canim 3 gün sonra yenile tahlilihyirli olsuunn
Benim durum farklı 20 gün kala yapmistimSen adetine kac gun kala yaptirmstin peki cnm
Cok sevimdm cnm. Ama doktor bana kimyasal gebelik gibi dedi buyuk ihtimalle cok korkuyorum. Adetime 3 gun kaldiBenim durum farklı 20 gün kala yapmistimçünkü 39 günde bir adet oluyorum cnm ovulasyon testiyle yumurtlamami tespit ettim catladiktan 11 gün sonra hamile oldugumu öğrendim CNN çok şükür bi sorun yok
Peki testi kac gun tekrarladktan sonra degerin yukseldi tatlm cevaplarina ihtiyacm varBenim durum farklı 20 gün kala yapmistimçünkü 39 günde bir adet oluyorum cnm ovulasyon testiyle yumurtlamami tespit ettim catladiktan 11 gün sonra hamile oldugumu öğrendim CNN çok şükür bi sorun yok
Bak kesinlikle bilmeyen kalır canım ben ağustosta korunmadim hemen hamile kaldım tabi kimyasal oldu bu siteden öğrendim vallahi herseyi... bu siteyide kimyasal gebelik neymiş diye araştırırken keşfettim bu site olmadan hamile kalabiliyodum bu siteye üye olduktan sonra hamile kalamiyorum yeni öğrendiğim belirtileri yaşıyorum ne güzel demiBi gugıl jineloloji okuduk sanırım :)) bılmek guzel bence sanslıyız :) ama bılmeyen de şak diye hamıle kalır o da ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?