Bak ben de bu ay hıc gelmedım buralara. Son bıkac gun kala heyecanım basladı :))) ates yontemı hakkında ne dusunuyosun ? Bugun yataktan cıkmadan once olctum 36.9du. Oncesınde hiç olcmedım tabii :)))Bak kesinlikle bilmeyen kalır canım ben ağustosta korunmadim hemen hamile kaldım tabi kimyasal oldu bu siteden öğrendim vallahi herseyi... bu siteyide kimyasal gebelik neymiş diye araştırırken keşfettim bu site olmadan hamile kalabiliyodum bu siteye üye olduktan sonra hamile kalamiyorum yeni öğrendiğim belirtileri yaşıyorum ne güzel demi
O konuda hiç bi bilgim yok canımBak ben de bu ay hıc gelmedım buralara. Son bıkac gun kala heyecanım basladı :))) ates yontemı hakkında ne dusunuyosun ? Bugun yataktan cıkmadan once olctum 36.9du. Oncesınde hiç olcmedım tabii :)))
Yok canim yaa daha bekliyorum oyleB Benbirlaydii naptin canım varmı bi değişme
27. Gundeyim ya yarın ya da sonrakı gun sabah galıba. Tam kestıremıyorum. 29,30,30,28(gecen ay) seklınde olmusum oncekı aylarO konuda hiç bi bilgim yok canımkaç günün kaldı
Sakin ol tatlım stres yapma belki bebisin seninledir inşallah tutunmustur sana kuzumYok canim yaa daha bekliyorum oyle
Bekleme başka şeylere odaklan27. Gundeyim ya yarın ya da sonrakı gun sabah galıba. Tam kestıremıyorum. 29,30,30,28(gecen ay) seklınde olmusum oncekı aylar
Hepımız guzel haberler alalım canımBekleme başka şeylere odaklaninşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
ben daha maçlara baslayamadim kırmızı kartin 2gunu kaldiHepımız guzel haberler alalım canım
Inşallah canım yaa dua et banaSakin ol tatlım stres yapma belki bebisin seninledir inşallah tutunmustur sana kuzum
Ne dicem, valla regli biter bitmez baslamak lazım sonuna kdr bazen bu mumkun olmuyo, es yorgun oluyo sınırlı kafasına bıseyler takmıs oluyor ama. Aynı ay içinde bazen hergum bazen ıkı gınde bir calısmak lazım sanırım. Benım bı ay en cok calıstıgım aydı. Ama Allah ol derse nihayetinde hersekilde oluyo. Sabrını da veriyor sımdı ben kırmızı kartı yıgınce reglım bitsin de baslıım diye guzel heyecan yasıcam. En kotu donem reglıyi bellemek, gelmesını umıt etmek beklenmeyen reglıye son 1 hafta kala işte o dönemdeben daha maçlara baslayamadim kırmızı kartin 2gunu kaldi
İnşallah canım inşaallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin dualarimizi kabul etsin inşallah istersen bugun bide acilde kan verInşallah canım yaa dua et bana
Ben geçen ay gün aşırı denedim canim son hafta biraktim yani 2 hafta iyiydi yumurtlama günü de gecmisti zaten kociste halinden memnun tabi hiç bu kadar cok olmuyodu performans illaki düşüyo gün aşırı balık gibi sudaNe dicem, valla regli biter bitmez baslamak lazım sonuna kdr bazen bu mumkun olmuyo, es yorgun oluyo sınırlı kafasına bıseyler takmıs oluyor ama. Aynı ay içinde bazen hergum bazen ıkı gınde bir calısmak lazım sanırım. Benım bı ay en cok calıstıgım aydı. Ama Allah ol derse nihayetinde hersekilde oluyo. Sabrını da veriyor sımdı ben kırmızı kartı yıgınce reglım bitsin de baslıım diye guzel heyecan yasıcam. En kotu donem reglıyi bellemek, gelmesını umıt etmek beklenmeyen reglıye son 1 hafta kala işte o dönemde
Yok ya canim bekleyecem belki yarin giderm. Ya dusun ben persembe aksami saat 9 da yaptm 24 cikti cuma gunude 11 de 29 cikti dokor erken yapmssn testi dediİnşallah canım inşaallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin dualarimizi kabul etsin inşallah istersen bugun bide acilde kan ver
Ee yani öyle olmuş tatlım 14saat var arada p.tesiye kadar bekle canım yarinda yaptırma inşallah kimyasal değildir...Yok ya canim bekleyecem belki yarin giderm. Ya dusun ben persembe aksami saat 9 da yaptm 24 cikti cuma gunude 11 de 29 cikti dokor erken yapmssn testi dedi
10 un üzerınde olunca tamam olmuyor mu, ben ce hamılesınYok ya canim bekleyecem belki yarin giderm. Ya dusun ben persembe aksami saat 9 da yaptm 24 cikti cuma gunude 11 de 29 cikti dokor erken yapmssn testi dedi
Turk kahvesi de iyimiş galıba. Kecıboynuzu pekmezi de. Olcak olcak Allahın izniyle. İçimizi ferah tutalımBen geçen ay gün aşırı denedim canim son hafta biraktim yani 2 hafta iyiydi yumurtlama günü de gecmisti zaten kociste halinden memnun tabi hiç bu kadar cok olmuyodu performans illaki düşüyo gün aşırı balık gibi sudaama kısmet olmamış bu ay bakicaz esime sürekli portakal suyu icirecem iyi oluyomus doktor önerisi
İnşallah rabbim gönlümüzün muradını versinTurk kahvesi de iyimiş galıba. Kecıboynuzu pekmezi de. Olcak olcak Allahın izniyle. İçimizi ferah tutalım
InşallahEe yani öyle olmuş tatlım 14saat var arada p.tesiye kadar bekle canım yarinda yaptırma inşallah kimyasal değildir...
Insallah canimda doktor kimyasal felen dedi korktum10 un üzerınde olunca tamam olmuyor mu, ben ce hamılesınSımdı arta arta cıkcak ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?