Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba canım benim adetime 1 gün var çok istiyorum bundan 2 hafta önce öyle bir ağırlık çöktü ki üstüme kendi kendime şüphelenmeye başladım belkide psikolojik benim bugün ilk defa sol kasigimda agrimi diyim batmami bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir

Bak ben de bu ay hıc gelmedım buralara. Son bıkac gun kala heyecanım basladı :))) ates yontemı hakkında ne dusunuyosun ? Bugun yataktan cıkmadan once olctum 36.9du. Oncesınde hiç olcmedım tabii :)))

Bak ben de bu ay hıc gelmedım buralara. Son bıkac gun kala heyecanım basladı :))) ates yontemı hakkında ne dusunuyosun ? Bugun yataktan cıkmadan once olctum 36.9du. Oncesınde hiç olcmedım tabii :)))
O konuda hiç bi bilgim yok canım kaç günün kaldı

Bir de meme halkasının içinde uca giden iki mavi damar var. Sol memede. Akıntıma baktım yok gibi, seffaf cok azda bulut rengi gibi geliyor ama az.

ben daha maçlara baslayamadim kırmızı kartin 2gunu kaldi
Ne dicem, valla regli biter bitmez baslamak lazım sonuna kdr bazen bu mumkun olmuyo, es yorgun oluyo sınırlı kafasına bıseyler takmıs oluyor ama. Aynı ay içinde bazen hergum bazen ıkı gınde bir calısmak lazım sanırım. Benım bı ay en cok calıstıgım aydı. Ama Allah ol derse nihayetinde hersekilde oluyo. Sabrını da veriyor sımdı ben kırmızı kartı yıgınce reglım bitsin de baslıım diye guzel heyecan yasıcam. En kotu donem reglıyi bellemek, gelmesını umıt etmek beklenmeyen reglıye son 1 hafta kala işte o dönemde

Ben geçen ay gün aşırı denedim canim son hafta biraktim yani 2 hafta iyiydi yumurtlama günü de gecmisti zaten kociste halinden memnun tabi hiç bu kadar cok olmuyodu performans illaki düşüyo gün aşırı balık gibi suda ama kısmet olmamış bu ay bakicaz esime sürekli portakal suyu icirecem iyi oluyomus doktor önerisi

İnşallah canım inşaallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin dualarimizi kabul etsin inşallah istersen bugun bide acilde kan ver
Yok ya canim bekleyecem belki yarin giderm. Ya dusun ben persembe aksami saat 9 da yaptm 24 cikti cuma gunude 11 de 29 cikti dokor erken yapmssn testi dedi

Turk kahvesi de iyimiş galıba. Kecıboynuzu pekmezi de. Olcak olcak Allahın izniyle. İçimizi ferah tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…