Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benimde böyleydi 3 haftalık hamisken :) hayirli olsun
Sağolasın Deryam, inşallah hepimizin hakkında hep hayırlısı olsun. yeni eve taşınma işleri sebebiyle iki gündür çok yoruluyorum, çok şükür temizlik bitti öbür hafta sonu taşınacagız. Daha önce yaşadığım kimyasal gebelikte doktorun verdigi protesgan ilacını ve folik trio aldım gece onları içiyorum. İnşallah bebeğim benimledir. Daha yarın yaptıracağım ilk kan testimi sağlık ocağında :) acilde baktıracaktık ama kit denilen malzemeleri bitmiş. Bu sıralar hafif nezle var o da baya beni halsiz düşürüyor. İnşallah hiçbir sıkıntı olmaz sağ selamet alırız kucaklarımıza evlatlarımızı.

Saolasinn canim benim aminnn inan yabrun seninle Rabbim kimseyi yari yolda birakmasin Anneligi tattirsin hepimize inşallah :)

ve beklenen geldi hemde tam gününde birgün gecikse hamileyim diyeceğim o derece yani kızlar.saat gibiyim .ama neden olmuyor bu ikinci ayımdı denemede nerde hata var anlamadım...yani sürekli gün aşırı olmuyor sanırım bu yüzden.eşim vardiyaı çalışıyor yumurtlama haftasında gece geliyor işten malum bende çalışıyorum bende yorgunluktan uyuyorum o gelmiş oluyor.ne yapayım bir çözüm fikir verin bana .umudum gidiyor

İnşallah canım inşaallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin dualarimizi kabul etsin inşallah istersen bugun bide acilde kan ver
canım bişe sorcam ben gecen ay acile gittim kan vermeye hamilelik için almıyoruz dediler ben de kanamam var düşük süphesi die yalan söledm mecbur baktılar. siz nasıl baktırıyosnz kabul ediolar mı kan almayı

ben de aynı durumdayım senle. 2. ayımdayım denemede esim yumurtlama haftasında gece calıstı 12 de gelio eve ben de calısıorm yorgunluk sabah erken kalkma aynı sıkntıları yasıorz

Slm kızlar ,benim normalde 30-32 günde adetim olur.bu ay 34.gün test yaptırdım ama negatif cıktı.simdi 42.günüm hala adet olmadım bu kadar hiç uzamamıştı ,sizce gebelik olabilir mı yoksa ben strest yaptığım için mı olmuyor

Doğum evinin acilinde zoraki baktılar canım onada günüm gecti dedim yoksa yapmicaklar devlet hastanesinde acil doktoruna söyledim romatizma ilacı kullanıyorum gebelik varsa 3ay birakmam lazim diye baktirdim diğer zamanlardada mahallede özel tip merkezi var ordan romatizma tetkiklerinin arasinda baktiriyorum 25liraya hala pozitifi göremedim o ayri tabi

Tatlım maaselef cogumuz oyle. Bı sekılde ya sabah ya da bole uykudan uyandırıp calıscaz. Bence yumurtlama gunu de değil regliden sonra düzenli günaşırı yanı birgün bekleyip birgün yapacak sekılde. Ben o nokta atısına pek ınanamıyorum yanı bende ıse yaramadı öyle diim.

hımm hayrlısı olsun canm benm de olmadı bu ay yine rabbm isteyen herkese nasip etsn inş.

Canım bence bugun de test yap negatifse drye git hormanal bır durum olabilir. Bi de tavsiyem tiroıde bı baktır. Stresten gecıkmeyi birazcık gecmıssın benım fikrim. Sakın panık olma. Hepımızın basına gelen durumlar. Kotü bişey değildir

meraba arkadaşlar dün 3 günüm vardı ve dayanamayıp test yaptım sonuç çok net iki çizgiydi,hemen ardından kan testi yaptırdım ve değerim 375,08 :) HAMİLEYİMMM.... Halen rüyada gibiyim. belirtilerle ilgili sorularınız olursa cvplarım.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…