Tebriklerrrrmeraba arkadaşlar dün 3 günüm vardı ve dayanamayıp test yaptım sonuç çok net iki çizgiydi,hemen ardından kan testi yaptırdım ve değerim 375,08 :) HAMİLEYİMMM.... Halen rüyada gibiyim. belirtilerle ilgili sorularınız olursa cvplarım.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşşş...
canım cok sevndm hayrlı ugurlu olsn allah kolaylık versin inş. bizlere de nasip etsinmeraba arkadaşlar dün 3 günüm vardı ve dayanamayıp test yaptım sonuç çok net iki çizgiydi,hemen ardından kan testi yaptırdım ve değerim 375,08 :) HAMİLEYİMMM.... Halen rüyada gibiyim. belirtilerle ilgili sorularınız olursa cvplarım.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşşş...
Cook belırtı yasamadın o zaman di mi ? Dua et valla bize de :) senın duaların artık kabul oluyorçok tşk ederim tatlım.en belirgin özellik göğüslerim feci dolgunlaştı.ben çalışmalarıma adetim bittiği gün başladım ve gün aşırı yaptık.mide bulantısı çok olmuyo ama ayırt edebilmemi sağlayan otobüs tutması gibi bir bulantı oluyo. bir de 3-4 gündür çarpıntım oldu yoruluyodum hemen.şüphelendim 3 gün kala yaptım :) inş allahım seninde yüzünü güldürsün tatlım.. çubuğu görünce inanamadım kanıda görünce değerlerimi rahatladım :)
Cook belırtı yasamadın o zaman di mi ? Dua et valla bize de :) senın duaların artık kabul oluyorCok rahat bır hamılelık gecır, hayırlısıyla bebişine kavuş
ç aydır deniyodun canmAMİNN canım dileklerin için.dediğim gibi en büyük beirtim göğüs dolgunluğu ve koltuk altına doğru acımasıydı tatlım.. inş rabbim yüzünü güldürür tez vakitte sağlıklı sıhhatli bebeğin olur.. :)
ka
ç aydır deniyodun canm
ben de aynı durumdayım senle. 2. ayımdayım denemede esim yumurtlama haftasında gece calıstı 12 de gelio eve ben de calısıorm yorgunluk sabah erken kalkma aynı sıkntıları yasıorz
aglamak üzereyim :/ ikinci ayım benm 4 ay korundk biz de adet olcam adet belirtilerm varbu 3. ayımdı tatlım 2,5 sene korunduk biz. senin var mı bi belirti durum nedir? ayy inş sende de vardır
bende bu ay öyle yapmayı düşünüyorum bittikten sonra başlayalım.tutan tutuyor canım allahım verdiğine veriyor.inşaah bizlerede nasip eder .her ay gözyaşı döküyorum.eşim üzülmeyweyim diye teselli ediyor beniTatlım maaselef cogumuz oyle. Bı sekılde ya sabah ya da bole uykudan uyandırıp calıscaz. Bence yumurtlama gunu de değil regliden sonra düzenli günaşırı yanı birgün bekleyip birgün yapacak sekılde. Ben o nokta atısına pek ınanamıyorum yanı bende ıse yaramadı öyle diim.
mecbur bize de öle denk gelcek. bu ay ates ölçme yöntemi denicem ben bakalım yapabilcem mievet cnm yapsanda olmuyor işte .bu ay yine öyle denk geliyor
farkındayım ama insann elinde deil işte. yok adet olcam büyük ihtimal aksama belli olurcanım öyle hemen kötü düşünme adet belirtilerine de benziyo durum.hem daha sen de yeni başlamışın çalışmaya olacak allahın izniyle üzmemeye çalış kendini.bende aynı senin gibiydim emin ol seni çok çok iyi anlıyorum ama yolun başındasın henüz...
farkındayım ama insann elinde deil işte. yok adet olcam büyük ihtimal aksama belli olur
Canım benım aglama sakın. Haklısın aslında bu gule oynaya bır surec olmalıydı ama bazen sabrımız tukenıyor. Evet Allah ol dedi mi oluyor. Hadi insallah subat ayı bızım ayımız olur.bende bu ay öyle yapmayı düşünüyorum bittikten sonra başlayalım.tutan tutuyor canım allahım verdiğine veriyor.inşaah bizlerede nasip eder .her ay gözyaşı döküyorum.eşim üzülmeyweyim diye teselli ediyor beni
tamm canm onu duymustum daha onu da deniyim bakalım nasip artıkdaha yolun başı canım benim... bişi daha söyleyim tavsiye için. ayıptır söylemesi ama hep delerye ayakları dikip uyu diye ben bu ay bi gün sağıma dönük yattım bi gün soluma hiç sırtüstü yatmadım.belki benim yumurtalıklardan sağdaki ya da soldaki daha ii çalışıyodu tuttu.birde böyle dene belki sana da faydası olur..
tesekkr ederm canm ilgin için allah sanada hayrlısıyla kucagna almayı nasp etsntamm canm onu duymustum daha onu da deniyim bakalım nasip artık
Ohooo prenses daha dur yav, 2. Ay dıyosun. Dhaa bunyen bebiş istiyo bunları daha yeni yeni anlamıs bile olabilir. Ama benım su an ko kafam olsa. Valla korunmazmısım. Zaten höp diyince olmuyomus :) 6 ay calısıp olmaması normal hatta kımı drye göre 1 yıl. Üzülme hemen daha baslardasııınaglamak üzereyim :/ ikinci ayım benm 4 ay korundk biz de adet olcam adet belirtilerm var
tesekkr ederm canm ilgin için allah sanada hayrlısıyla kucagna almayı nasp etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?