Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Tebriklerrrr canım anlatsana belırtileri, içine doğdu mu, belirtilerden suphelendin mi ? Yaz yaz yaz, ay sahane maşalllahhh

canım cok sevndm hayrlı ugurlu olsn allah kolaylık versin inş. bizlere de nasip etsin

çok tşk ederim tatlım.en belirgin özellik göğüslerim feci dolgunlaştı.ben çalışmalarıma adetim bittiği gün başladım ve gün aşırı yaptık.mide bulantısı çok olmuyo ama ayırt edebilmemi sağlayan otobüs tutması gibi bir bulantı oluyo. bir de 3-4 gündür çarpıntım oldu yoruluyodum hemen.şüphelendim 3 gün kala yaptım :) inş allahım seninde yüzünü güldürsün tatlım.. çubuğu görünce inanamadım kanıda görünce değerlerimi rahatladım :)

Bugun regli günüm sureklı tuvalete gidip kontrol ediyorum yetmıyor pecete sürüp duruyorum. Hıcbır belırtım kalmadı, sadece son bırkacgundür atesımı olcuyorum aynı, 36,9. Ates dünce bırgun sonra veya o gun regli oluyomusuz galıba. Hıc kendımı umutlandırmıuorum. Gecen ay 29. Gunde oldum. Ondan once 30,30 seklınde 31. Gunu görmeden yapmıım diyorum test. Ammman akşama yarına olurum zaten.... Sanslı değilim o kadar

Cook belırtı yasamadın o zaman di mi ? Dua et valla bize de :) senın duaların artık kabul oluyor Cok rahat bır hamılelık gecır, hayırlısıyla bebişine kavuş

Cook belırtı yasamadın o zaman di mi ? Dua et valla bize de :) senın duaların artık kabul oluyor Cok rahat bır hamılelık gecır, hayırlısıyla bebişine kavuş

AMİNN canım dileklerin için.dediğim gibi en büyük beirtim göğüs dolgunluğu ve koltuk altına doğru acımasıydı tatlım.. inş rabbim yüzünü güldürür tez vakitte sağlıklı sıhhatli bebeğin olur.. :)

bende bu ay öyle yapmayı düşünüyorum bittikten sonra başlayalım.tutan tutuyor canım allahım verdiğine veriyor.inşaah bizlerede nasip eder .her ay gözyaşı döküyorum.eşim üzülmeyweyim diye teselli ediyor beni

canım öyle hemen kötü düşünme adet belirtilerine de benziyo durum.hem daha sen de yeni başlamışın çalışmaya olacak allahın izniyle üzmemeye çalış kendini.bende aynı senin gibiydim emin ol seni çok çok iyi anlıyorum ama yolun başındasın henüz...

farkındayım ama insann elinde deil işte. yok adet olcam büyük ihtimal aksama belli olur

farkındayım ama insann elinde deil işte. yok adet olcam büyük ihtimal aksama belli olur

daha yolun başı canım benim... bişi daha söyleyim tavsiye için. ayıptır söylemesi ama hep delerye ayakları dikip uyu diye ben bu ay bi gün sağıma dönük yattım bi gün soluma hiç sırtüstü yatmadım.belki benim yumurtalıklardan sağdaki ya da soldaki daha ii çalışıyodu tuttu.birde böyle dene belki sana da faydası olur..

Canım benım aglama sakın. Haklısın aslında bu gule oynaya bır surec olmalıydı ama bazen sabrımız tukenıyor. Evet Allah ol dedi mi oluyor. Hadi insallah subat ayı bızım ayımız olur.

tamm canm onu duymustum daha onu da deniyim bakalım nasip artık

aglamak üzereyim :/ ikinci ayım benm 4 ay korundk biz de adet olcam adet belirtilerm var
Ohooo prenses daha dur yav, 2. Ay dıyosun. Dhaa bunyen bebiş istiyo bunları daha yeni yeni anlamıs bile olabilir. Ama benım su an ko kafam olsa. Valla korunmazmısım. Zaten höp diyince olmuyomus :) 6 ay calısıp olmaması normal hatta kımı drye göre 1 yıl. Üzülme hemen daha baslardasııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…