Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım benım aglama sakın. Haklısın aslında bu gule oynaya bır surec olmalıydı ama bazen sabrımız tukenıyor. Evet Allah ol dedi mi oluyor. Hadi insallah subat ayı bızım ayımız olur.
inşallah canım olucak bu ay .her ay bir umutla başlıyoruz .inşallah sonunda güleceğiz

saol canm evet cok basndayım ama üzülüyo işte insan

Ayakları havaya dıkıp yatmak bence de ıyı. Ben ne zaman ayaga kalksam fıyt diye süzülüyo ıcımden bısey gercı sonra aradtırdım bizim sıvılar da onlar hanı ılıskıda kayganlıgı saglayanlar :)) amma bir damlası bıle lazım bıze yatcaz ayaklar havada. Gercı ben hep ıkı adım atıp yaptım o ısı cunku esım dalga gecıyo. Yataktan kalkıp kanepeye uzanıyorum falan fılan :) gulunce sınırımı bozuyo cok

nekadar süre havada bekletmek gereki yada bi sag bi sola yatp denesim nekadr yatmam lazm

nekadar süre havada bekletmek gereki yada bi sag bi sola yatp denesim nekadr yatmam lazm
Sağ solu bılmıyorum onları o kdr yonlendıremeye biliriz zaten rahme ulastıklarında onlar kafasına gore yuzuyolar. Bız basta ayakları dıkerek vajınadan içeri akmasına yardım etmeye calısıyoruz.

hımm tamm canm saol 5 10 dk duruyodm süreyi artıralm bakalım bi de ben yumurtlama dönemimi hissedemiorm siz hissedebilio musunz
Ben onu nerde anlıyorum bılıyo musun, ilişkide. Agrım oluyor. Sankı rahıme cok baskı olunca acım agrım oluyo. Dikkat et bakalım. Kac gunde bır oluyosun sen ?

Aslında bugun test yapsam cıkar dı mı kızlar ? 29. Gunumdeyim, silikte olsa cıkması lazım.ortalama 29,30 gunde bir oluyorum desek.... Valla aslında tişiyim ben teste negatifse de negatiftir, pedimi koyar beklerim napiiim :) ama ilk idrarı da gectim. Yarın tişiyim. Her ay bu muhabbettem ıllallah geldi yeminlen. Tek testim var harcayasım da gelmıyo

normalde kızken 24 dü hiç sasmazdı evleneli her ay farklı oldm
Evlenınce oyle oluyo. Evlenınce 28 ı falan buluyo mu ? Yanı 24 sersen 24-14 10. Gun falan yumurtlaman. 28 dersen 28-14 14. Gun gibi. O gunlere dikkat et akıntına, cınsel ilişki esnasında agrına.

Canim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin benim sana belirtilerle ilgili sorum var...ben pkoluyum bu ay ovi testi yaptim degerlendirdim 1hfta once koltuk altimdan gogsume dogru agrim vardi...dostinex kullaniyorum ondan dedim ama onun etkiai sadece goguste agri oluyo koltuk altindan baslamiyo...bacaklarimda agri vardi...2gun once kan testi yaptirdim 0.2cikti adete 3gun var...simdide kask ve gogus agrisi karincalanmasi var...dun aksam da beraberlikten sonra kanamam oldu devam etmedi..pembe kahverengi sekilde?neden acaba?yorumlarmisin?

canım dostinex ne tam olrak bilmiyorum ama benim de göğüslerim koltuk altlarıma doğru acıyodu ve üstünden dokundukça da acıyo halen daha öyle. kasıkların batma şeklinde mi canım ?? bi de insanın derisi gerilir ya öyle bi batma kasıklardaki ağrı.bence senin belirtiler benimkine çok benziyo ayyyy inş hamişsindir sende :) bi kaç gün şu sıra ilişkiye girmeyin ne olur ne olmaz tatlım..

Canim dostinex sut hormonu yuksek cikinca veriliyo gogus agrisi yapiyo ama koltuk altindan hic olmuyodu pzt oldu 1gun bitti..simdi adete 3 gun var idrara cikiyorum surekli kabizlik da var ovi testinde 2.cizgi biraz daha koyu ama kanda 0.2 cikti mumkun degil ki ya...simdi kasik agrisi arada oluyo?

Ovulasyon testi mi yaptın canım ? Normal test yapman lazım. Ovulasyonu gectin.
o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…