- 31 Ekim 2014
- 368
- 386
- 78
Canim dostinex sut hormonu yuksek cikinca veriliyo gogus agrisi yapiyo ama koltuk altindan hic olmuyodu pzt oldu 1gun bitti..simdi adete 3 gun var idrara cikiyorum surekli kabizlik da var ovi testinde 2.cizgi biraz daha koyu ama kanda 0.2 cikti mumkun degil ki ya...simdi kasik agrisi arada oluyo?
Bakim canim....sagolasin...canım bazen geç döllenmede kanda hemen görünmeyebiliyor deniyo o yüzden biraz bekle ve kan testini tekrar yaptır bence. kasık ağrısı sürekli olmuyo zaten ara ara oluyo .kabızlık bende de var o bir belirtimi bilmiyorum ama. peki hemen yoruluyor musun nabız sayısı dk da 80 in üstünde olurmuş hamilelerde. bi saymaya çalış.denemekten zarar gelmez
Canımmm 100 lerde benım nabızcanım bazen geç döllenmede kanda hemen görünmeyebiliyor deniyo o yüzden biraz bekle ve kan testini tekrar yaptır bence. kasık ağrısı sürekli olmuyo zaten ara ara oluyo .kabızlık bende de var o bir belirtimi bilmiyorum ama. peki hemen yoruluyor musun nabız sayısı dk da 80 in üstünde olurmuş hamilelerde. bi saymaya çalış.denemekten zarar gelmez
Canımmm 100 lerde benım nabız
87 ciktiBENİM NABZIM DA DK DA 92 ÇIKIYO.. AMA SENİNKİ ÇOK YÜKSEK.İŞARET PARMAĞI VE ORTA PARMAĞINI İÇ BİLEĞİNE KOY TEKRAR Bİ SAY CANIM YANLIŞ SAYMIŞ OLABİLİRSİN.
Harika haber, hayırlı olsun. Benım de gecen aya gore bugun adet gunum bugun , persembeye kadar beklıcem bakalım.ben de hamileyim çift çizgi gördüm sonunda ama adet hemen geçince çıkmadı bugün adet geçeli beş gün oldu ve ancak gördüm Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Sanıyorum o testleri hıc sıvı almadan falan yapıyosun cok hassas işler onun için uymuyosan cok takılma. Yumurtlamıssındırkızlar benim de bat a 5 gün kaldı ama umudum yok bu ayovulasyon testinde hiç koyu çizgiyi göremedim ve adet belirtilerim başladı hafiften
bence yapma ben kaç kere denedim yaptım bir gün geçti gene çıkmadı bekle daha ben beş gün geçti bu gün gördüm çift çizgi yok diyordum bu ayda olmadı ama Rabbim bu gün gösterdiAslında bugun test yapsam cıkar dı mı kızlar ? 29. Gunumdeyim, silikte olsa cıkması lazım.ortalama 29,30 gunde bir oluyorum desek.... Valla aslında tişiyim ben teste negatifse de negatiftir, pedimi koyar beklerim napiiim :) ama ilk idrarı da gectim. Yarın tişiyim. Her ay bu muhabbettem ıllallah geldi yeminlen. Tek testim var harcayasım da gelmıyo
BENCE VAR BİŞİLER SENDE TATLIMbu şekilde çıktı resimde net değil ama gayet net evde silik sadece
BENCE VAR BİŞİLER SENDE TATLIMKAN TESTİ YAPTIR
şimdi erken devlet hastahanelerinde en az bir hafta geçmesi gerekiyor bu gün beşinci gün belki çarşamba ama ben artık eminim birşey olmazsa tabii
evde net şekilde görünüyor zaten dikkat ediyorum şuan ben beşinci hafta oluyor bu hafta 4 hafta üç günlük falan bir aksilik olmazsa eğer senin ne zamanASLINDA ÖZEL HASTANELERDE HEMEN YAPIYOLAR ZAMAN KAYBETMEKİ DİKKATLİ HAREKET ETMEYE BAŞLARSIN TATLIM :) AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN TABİ.BEN GÖRÜYORUM SENİN ÇUBUKTAKİ ÇİZGİYİ
evde net şekilde görünüyor zaten dikkat ediyorum şuan ben beşinci hafta oluyor bu hafta 4 hafta üç günlük falan bir aksilik olmazsa eğer senin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?