Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım bazen geç döllenmede kanda hemen görünmeyebiliyor deniyo o yüzden biraz bekle ve kan testini tekrar yaptır bence. kasık ağrısı sürekli olmuyo zaten ara ara oluyo .kabızlık bende de var o bir belirtimi bilmiyorum ama. peki hemen yoruluyor musun nabız sayısı dk da 80 in üstünde olurmuş hamilelerde. bi saymaya çalış.denemekten zarar gelmez

Bakim canim....sagolasin...

Canımmm 100 lerde benım nabız

kızlar benim de bat a 5 gün kaldı ama umudum yok bu ayovulasyon testinde hiç koyu çizgiyi göremedimve adet belirtilerim başladı hafiften

ben de hamileyim çift çizgi gördüm sonunda ama adet hemen geçince çıkmadı bugün adet geçeli beş gün oldu ve ancak gördüm Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Harika haber, hayırlı olsun. Benım de gecen aya gore bugun adet gunum bugun , persembeye kadar beklıcem bakalım.

testte hemen çıkmadı ama bugün belli oldu beş gün geçti adetim ama silik tam koyu değil o yüzden evde yapılan testlerden erken yapma ben çok yaptım ancak bu gün gördüm

kızlar benim de bat a 5 gün kaldı ama umudum yok bu ayovulasyon testinde hiç koyu çizgiyi göremedimve adet belirtilerim başladı hafiften
Sanıyorum o testleri hıc sıvı almadan falan yapıyosun cok hassas işler onun için uymuyosan cok takılma. Yumurtlamıssındır

bence yapma ben kaç kere denedim yaptım bir gün geçti gene çıkmadı bekle daha ben beş gün geçti bu gün gördüm çift çizgi yok diyordum bu ayda olmadı ama Rabbim bu gün gösterdi

şimdi erken devlet hastahanelerinde en az bir hafta geçmesi gerekiyor bu gün beşinci gün belki çarşamba ama ben artık eminim birşey olmazsa tabii

ASLINDA ÖZEL HASTANELERDE HEMEN YAPIYOLAR ZAMAN KAYBETMEKİ DİKKATLİ HAREKET ETMEYE BAŞLARSIN TATLIM :) AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN TABİ.BEN GÖRÜYORUM SENİN ÇUBUKTAKİ ÇİZGİYİ

ASLINDA ÖZEL HASTANELERDE HEMEN YAPIYOLAR ZAMAN KAYBETMEKİ DİKKATLİ HAREKET ETMEYE BAŞLARSIN TATLIM :) AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN TABİ.BEN GÖRÜYORUM SENİN ÇUBUKTAKİ ÇİZGİYİ
evde net şekilde görünüyor zaten dikkat ediyorum şuan ben beşinci hafta oluyor bu hafta 4 hafta üç günlük falan bir aksilik olmazsa eğer senin ne zaman

evde net şekilde görünüyor zaten dikkat ediyorum şuan ben beşinci hafta oluyor bu hafta 4 hafta üç günlük falan bir aksilik olmazsa eğer senin ne zaman

BENİM NORMADE ADET GÜNÜM 11 ŞUBAT FAKAT BEN DAYANAMAYIP TÜN TEST YAPTIM İKİ ÇİZGİDE AYNI NETLİKTE ÇIKTI SONRA HASTANEYE GİTTİM KAN TESTİ YAPTIRDIM 4 HAFTALIK GİBİ DEĞERLERİM TATLIM.AMA BU HAFTA Bİ DOKTORA GİDİCEM NET ÖĞRENİRİM KAÇ HAFTALIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…