Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canm cok teşekkür ederim .evet test aldım bi tekrar yapayım.gecen hafta genel tüm değerlerime baktimdim hormonlar troid hepsi iyiydi.sadece denir ve b12 cok düşük çıkmıştı.olmazsa tekrar gideyim

Maşallah canm gözün Aydın,Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına

Hayir canim gebelik testi yaptm ama bu bir tesaduf mu diyorum 4 testten 3 u hafif acik kirmizi cok belirgn ama hala inanamiyorum diyorum tesaduf mu

Kızlar ben test yaptım ama malesef hamile Değilim ama bugün 42.gün ,gecen hafta bugün doktora gittim doktor hormonlar hersey normal ilaç vermiyorum kendiliğinden Olmasını bekleyeceğiz dedi .ama bu kadar geçikmesi moralimi bozuyor.sizceadet olmak için ne yapabilirim ??soğan suyu falan denesem mı ?

Canm cok teşekkür ederim .evet test aldım bi tekrar yapayım.gecen hafta genel tüm değerlerime baktimdim hormonlar troid hepsi iyiydi.sadece denir ve b12 cok düşük çıkmıştı.olmazsa tekrar gideyim
Yok canım baktırdıysan baktırma tiroid cok onemli cok sukur normalmiş. B12 ve demır takvıyesı al, onu sor drye hem hamılelelik oncesi takvıye olmus olur. Bide folıkasıse baslamadıysan basla hamılelık oncesı ve hamılelıkte alınıyor. Folio kullanıyorum ben. İçinde b12 ve ıyotta var folıkasıdın yanında.

Reglim gelmeden önce olan kasık agrılarım mide bulantılarım basladı, sureklı kontrol ediyorum bakalım ne zaman görecegim. Bu ay benden gecti, umudum diğer aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…