Ben de cooook net gordum, masalllah.bu şekilde çıktı resimde net değil ama gayet net evde silik sadece
adet olacak gibi göğüslerim şişti belim ağrıdı hafif başdönmeleri ama çok fazla oldu her oturup kalkmada yorulma ateş yükselmesi falan filan :)B
Ben de cooook net gordum, masalllah.
Tatlım bır de belirtilerini yazar mısın ?
Canm cok teşekkür ederim .evet test aldım bi tekrar yapayım.gecen hafta genel tüm değerlerime baktimdim hormonlar troid hepsi iyiydi.sadece denir ve b12 cok düşük çıkmıştı.olmazsa tekrar gideyimCanım bence bugun de test yap negatifse drye git hormanal bır durum olabilir. Bi de tavsiyem tiroıde bı baktır. Stresten gecıkmeyi birazcık gecmıssın benım fikrim. Sakın panık olma. Hepımızın basına gelen durumlar. Kotü bişey değildir
Maşallah canm gözün Aydın,Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başınameraba arkadaşlar dün 3 günüm vardı ve dayanamayıp test yaptım sonuç çok net iki çizgiydi,hemen ardından kan testi yaptırdım ve değerim 375,08 :) HAMİLEYİMMM.... Halen rüyada gibiyim. belirtilerle ilgili sorularınız olursa cvplarım.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşşş...
gebelik testimi yaptın ovulasyonmu?Kizlar adetim 2 gun gecti nolur soyleyin 4 test yaptim 3 u silik cizgi ne demk oluoooo
inanmıycak ne var tatlım :) besbelli hamilesin işte :)) kanındada çıkacaktır eminimBana yardim eden yokmu :)
inşallah.. hayırlısıyla git gel, sonrada sen bize dua etcen malum hamişlerin duaları kabul olurmuş :))Simdi gidoyorum dua edin okuyan herkes dua etsiin lutfen :) 9 da sonu cikarmis hayirli haberler veririm insallaaahhh:))
Simdi gidoyorum dua edin okuyan herkes dua etsiin lutfen :) 9 da sonu cikarmis hayirli haberler veririm insallaaahhh:))
hadi inş hayırlı haberle dönersin CnmSimdi gidoyorum dua edin okuyan herkes dua etsiin lutfen :) 9 da sonu cikarmis hayirli haberler veririm insallaaahhh:))
Yok canım baktırdıysan baktırma tiroid cok onemli cok sukur normalmiş. B12 ve demır takvıyesı al, onu sor drye hem hamılelelik oncesi takvıye olmus olur. Bide folıkasıse baslamadıysan basla hamılelık oncesı ve hamılelıkte alınıyor. Folio kullanıyorum ben. İçinde b12 ve ıyotta var folıkasıdın yanında.Canm cok teşekkür ederim .evet test aldım bi tekrar yapayım.gecen hafta genel tüm değerlerime baktimdim hormonlar troid hepsi iyiydi.sadece denir ve b12 cok düşük çıkmıştı.olmazsa tekrar gideyim
kan verdim geldim şimdi bekliyorum kızlaaar sizinle hemen paylaşcam sonucumu herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?