evet hadi inşallah kötü bi sonuç alıcam diye ödüm kopuooo
121.5 KIZLARRRR
Tebrik ederim gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsin...bnm de 12sinde yada 13unde olcak dua edyorum olmayaym guzel sonuc alayim dye ...amin canlarım benim darısı bütün anne olmayı bekleyenlere ben hala inanamıyorum çok ağladım ben nedense çok istiodum sağolun yanımda olduğunuz için çok teşekkürler
hayırlı olsunn121.5 KIZLARRRR
İnş canm diğer ay müjdeli haberi alırsınReglim gelmeden önce olan kasık agrılarım mide bulantılarım basladı, sureklı kontrol ediyorum bakalım ne zaman görecegim. Bu ay benden gecti, umudum diğer aya
Hadi gözün Aydın canm ,Allah sağlıklı kucağına Almayıda nasip etsin inşşallah tümmm isteyene versin dualarım sizinle 2 gün geçmişti canım
Ben de resmen reglı agrısı cekıyorum ha geldı ha gelecek gıbı bakıyorum sıreklı, peceteye pembe bısey geldı sandım ped koydum. Pedde hıc bısey yok. Sıyırıcam resmen. Olacaksam olayım...İki buklum eden kasık ağrım bel ağrım mevcut bugün adet gunum şiddetli kasık batmasıyla (sol taraf ) idrarda açık pembe başladı(bu ağrılar ve sol kalçada çekmelerim on beş gundur vardı..kimyasal mı yaşıyorum demeden kendimi alamıyorum bu pembeleri görünce.
Su gibi akinti gebelik belirtisi mi
Maşallah canm gözün Aydın,Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?