Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Rengarenk, insallah b-hcg degerin cok guzel cikar, hayirlisi olsun inşallah. Bende kan testi yaptırdım bugün yarın öğleye yakın alacağım sonucunu inşallah ekim annelerinde görüşürüz.

amin canlarım benim darısı bütün anne olmayı bekleyenlere ben hala inanamıyorum çok ağladım ben nedense çok istiodum sağolun yanımda olduğunuz için çok teşekkürler
Tebrik ederim gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsin...bnm de 12sinde yada 13unde olcak dua edyorum olmayaym guzel sonuc alayim dye ...

Mrb arkadaslar..benimde bugunlerde adet olmam gerekio ama hla beklemedeyim..2 haftadir su gibi akintim var kasiklarda ve belimde agri vardi ama su an yok arada oluo..en belirgin ozelligim akintim..acaba bende hamilemiyim..test yapmaya cesaretim yok..ve bu ay dostinex kullandim ayrica yine bu ay hsg cektirdim..

İki buklum eden kasık ağrım bel ağrım mevcut bugün adet gunum şiddetli kasık batmasıyla (sol taraf ) idrarda açık pembe başladı(bu ağrılar ve sol kalçada çekmelerim on beş gundur vardı..kimyasal mı yaşıyorum demeden kendimi alamıyorum bu pembeleri görünce.

Ben de resmen reglı agrısı cekıyorum ha geldı ha gelecek gıbı bakıyorum sıreklı, peceteye pembe bısey geldı sandım ped koydum. Pedde hıc bısey yok. Sıyırıcam resmen. Olacaksam olayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…