Arkadaşlar doktor geç yumurtluyosun dedi yumurtlama günümü tam olarak nasil bilicem ben şimdi
günaydınnn tatlım amin inş...gunaydinlar kizlar guzel bi gun olsun insallah:)
yani bak bnm 6. Ay bitti 7 ayım :) kızım var 4 yasında ona kolay hamile kalem ya isteyince olur diyodum hep nerde anam bacım yok yumurtlama yok kasık batması aran durOhooo prenses daha dur yav, 2. Ay dıyosun. Dhaa bunyen bebiş istiyo bunları daha yeni yeni anlamıs bile olabilir. Ama benım su an ko kafam olsa. Valla korunmazmısım. Zaten höp diyince olmuyomus :) 6 ay calısıp olmaması normal hatta kımı drye göre 1 yıl. Üzülme hemen daha baslardasııın
Hayırlı olsun rengarenk, inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin buradaki tüm arkadaşlarımıza, dualarımız sizinle, siz de bize dua edin. :)amin canlarım benim darısı bütün anne olmayı bekleyenlere ben hala inanamıyorum çok ağladım ben nedense çok istiodum sağolun yanımda olduğunuz için çok teşekkürler
benim ayıptır söylemesi kötü kokulu su gibi akıntı oldu, arada çok çok az beyaz akıntı oldu.Su gibi akinti gebelik belirtisi mi
Hakkında inşallah hayırlısı olsun.Normalde hic boyle olmazdi bende..ama 2 haftadir akintim var istee..
ben aralık ayında yumurtlama tarihinde doktora gittiğimde yumurtalarımın çatlamak için daha gelişmediğini ocak ayına klomene başlayacağız demişti, bende çalıştığım için gelemem dedi, başka tedavi yöntemi yok demişti doktor hanım, gidemedim ve rastgele 3-4 kere ilişki oldu, öyle yatıp uzanmadım da, Herşey Rabbimin ol demesiyle, tabiki hayata bakış açısını değiştirmek lazım, ben burada iyi düşünüp çok muvazene ettim, eğer adetim olursa üzülmeyeceğim, hiç bebeğim olmazsada üzülmeyeceğim belki hayırlısı budur diye düşünüyordum. ve ev taşıma işi de işin içine girince takıntı yapmadım, çok şükür rabbime nasip etti. benim 15 gün kadar bel ve kasık ağrısı oldu, başka bir histi bu. buradaki arkadaşlardan ovulasyon testi sebebiyle hamile kalan çok inşallah sende dene, bende düşünüyordum ama gerek kalmadı. Bol bol dua et arkadaşım, Rabbim nasip ediyor herşeyi.Arkadaşlar doktor geç yumurtluyosun dedi yumurtlama günümü tam olarak nasil bilicem ben şimdi
Firuze seninki de inşallah tez zamanda bizimkilere arkadaş gelir...amiiinnn
girmemekte değil hayatım hesabı aktif değil.insanın aklına her şey geliyor.inş dediğin gbi her şey yolundadrBende merak ediyorum onu uzun zamandır hiçbir topiğe girmiyor, inşallah sağlığı sıhhati yerindedir.
Hepimizin hakkimizda hayirlisi olur insallahHakkında inşallah hayırlısı olsun.
Hakkında inşallah hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?