Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba arkadaşlar.. Geçen ay ilk klomenle bebeğim tutunamadan gitti lekelenmelerim bu yüzdenmiş ve kendime çok kızıyorum doktorum neden aramadın diye bana söylendi.. Öyle bir durum olunca protestanı arttırıyormuş.. Neyse, nasip diyelim.. Bu ay tekrar klomen ve menogon iğne kullandım.. 9.gün gittiğîmde sağda 3 solda 4 tane yumurtamın olduğunu ve en büyüğümün 18 mm olduğunu söyledi.. Çok güzel bi sonuçmuş inşAllah tutarda.. Şimdi ben bu ay laboquick ovulasyon kullanıyorum.. 10.gün başladım testi yapmaya ama her gün 2.çizgi silik ? Bugün 13.gün daha yapmadım çünkü saatleri tutturamıyorum heralde dedim.. Ne zaman yapmalıyım ve kırmızı çizgiyi görene kadar devam etmelimiyim.. bilgilendirir misiniz canlar?

Y yani bak bnm 6. Ay bitti 7 ayım :) kızım var 4 yasında ona kolay hamile kalem ya isteyince olur diyodum hep nerde anam bacım yok yumurtlama yok kasık batması aran dur

Bende merak ediyorum onu uzun zamandır hiçbir topiğe girmiyor, inşallah sağlığı sıhhati yerindedir.

Bende size müjde vermeye gelmiştim,,, turtamda benimkine arkadaş ne zaman gelecek diye sorup duruyordu bana. :) İnşallah Rabbim nasip eder.

amin canlarım benim darısı bütün anne olmayı bekleyenlere ben hala inanamıyorum çok ağladım ben nedense çok istiodum sağolun yanımda olduğunuz için çok teşekkürler
Hayırlı olsun rengarenk, inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin buradaki tüm arkadaşlarımıza, dualarımız sizinle, siz de bize dua edin. :)

Arkadaşlar doktor geç yumurtluyosun dedi yumurtlama günümü tam olarak nasil bilicem ben şimdi
ben aralık ayında yumurtlama tarihinde doktora gittiğimde yumurtalarımın çatlamak için daha gelişmediğini ocak ayına klomene başlayacağız demişti, bende çalıştığım için gelemem dedi, başka tedavi yöntemi yok demişti doktor hanım, gidemedim ve rastgele 3-4 kere ilişki oldu, öyle yatıp uzanmadım da, Herşey Rabbimin ol demesiyle, tabiki hayata bakış açısını değiştirmek lazım, ben burada iyi düşünüp çok muvazene ettim, eğer adetim olursa üzülmeyeceğim, hiç bebeğim olmazsada üzülmeyeceğim belki hayırlısı budur diye düşünüyordum. ve ev taşıma işi de işin içine girince takıntı yapmadım, çok şükür rabbime nasip etti. benim 15 gün kadar bel ve kasık ağrısı oldu, başka bir histi bu. buradaki arkadaşlardan ovulasyon testi sebebiyle hamile kalan çok inşallah sende dene, bende düşünüyordum ama gerek kalmadı. Bol bol dua et arkadaşım, Rabbim nasip ediyor herşeyi.

Benimde ayın 18i geçmiyor geçmiyor gün geçtikçe psikolojikmidir nedir belirtiler artıyor

Bende merak ediyorum onu uzun zamandır hiçbir topiğe girmiyor, inşallah sağlığı sıhhati yerindedir.
girmemekte değil hayatım hesabı aktif değil.insanın aklına her şey geliyor.inş dediğin gbi her şey yolundadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…