Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

E="firuze89, post: 39344450, member: 652822"]sorsaydın ya doktora be canm.. ovulasyon testı ıle takıp et o zaman... [/QUOTE]
O testlerden yaptim bi
Yarin yumurta takibine basliycam insallah hayirlisiyla bu ay hamile kalirim

Merhaba kizlar ben1 yil 3.5 aylik ewliyim 3 ay once bebek yapma karari aldik adet gunumde 12 subat bende araniza katilabilirmiyim

Kızlar benim de 3 gün kaldı. ancak ovu. testinde hiç koyu çizgi göremedim hep silik çizgi gördüm. zaten adet sancılarımda başladı

Cnm 3ayfır kullanıyorum folik asit,Pazartesi test yaptırdım yine negatif ama bugün 43.gün oldu ama hala adet olmadımKafayı yemek üzereyim.

Cnm 3ayfır kullanıyorum folik asit,Pazartesi test yaptırdım yine negatif ama bugün 43.gün oldu ama hala adet olmadımKafayı yemek üzereyim.
merhaba canım bende 5 yıldır olmuyor 7 gün geçti dün test yaptım neğatif malesef bugün 37.günüm inşallah hamileyizdir yaaa

merhaba canım bende 5 yıldır olmuyor 7 gün geçti dün test yaptım neğatif malesef bugün 37.günüm inşallah hamileyizdir yaaa
Inş canm ya güzel haberler alırız senden,ama benim kesin yok sanırım .33.günde kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı doktor kendiliğinden olmanı bekleyelim dedi ben hala olmayınca tekrar test yaptım ama yine yok.tam adet zamanımda Memlekete gitmiştim yer değişiminden gecikti herhalde dedim ama bu kadar hiç gecikmemişti

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.....bende 5 yıldır heep hüsran bir sürü tedavi ameliyat vs derken inan benimde hiç ümidim yok tabiki Allah büyük ama o kadar olumsuzluk görünce şaşırmıyor insan....

Haklısın canm ama ümidini kaybetme inş olur Allah büyük,olmayacak şey değil

E="firuze89, post: 39344450, member: 652822"]sorsaydın ya doktora be canm.. ovulasyon testı ıle takıp et o zaman...
O testlerden yaptim bi

Yarin yumurta takibine basliycam insallah hayirlisiyla bu ay hamile kalirim [/QUOTE]

İnşallah, ümidini kaybetme Allah'a tevekkül et, Rabbimin hikmeti çoktur. :) hayatta her daim imtihan devam ediyor, bende şimdi inşallah sağ selamet doğar diye ümit ediyorum çok korkuyorum sağlıksız bir durum gelişirse diye. Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin hepimize, kaldıramayacağımız yük vermesin.

benım cuma günü regl olmam lazım ama ne regl belirtisi ne de gebelik belirtisi yaşıyorum.. arada bir sol tarafımda batma yanma hissi oluyor , ama bende kist de var ,acaba ondan mı diye de düşünüyorum, offf hiç bir belirtim yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…