Firuze seninki de inşallah tez zamanda bizimkilere arkadaş gelir...
Yarin yumurta takibine basliycam insallah hayirlisiyla bu ay hamile kalirimben aralık ayında yumurtlama tarihinde doktora gittiğimde yumurtalarımın çatlamak için daha gelişmediğini ocak ayına klomene başlayacağız demişti, bende çalıştığım için gelemem dedi, başka tedavi yöntemi yok demişti doktor hanım, gidemedim ve rastgele 3-4 kere ilişki oldu, öyle yatıp uzanmadım da, Herşey Rabbimin ol demesiyle, tabiki hayata bakış açısını değiştirmek lazım, ben burada iyi düşünüp çok muvazene ettim, eğer adetim olursa üzülmeyeceğim, hiç bebeğim olmazsada üzülmeyeceğim belki hayırlısı budur diye düşünüyordum. ve ev taşıma işi de işin içine girince takıntı yapmadım, çok şükür rabbime nasip etti. benim 15 gün kadar bel ve kasık ağrısı oldu, başka bir histi bu. buradaki arkadaşlardan ovulasyon testi sebebiyle hamile kalan çok inşallah sende dene, bende düşünüyordum ama gerek kalmadı. Bol bol dua et arkadaşım, Rabbim nasip ediyor herşeyi.
İkinci kez soruyorum vişneli turtamdan haberi olan var mı?merak etmeye başladım hesabı kapalı görünüyor
çok az vaktin kalmıs inş güzel haberler alırız sendenMerhaba kizlar ben1 yil 3.5 aylik ewliyim 3 ay once bebek yapma karari aldik adet gunumde 12 subat bende araniza katilabilirmiyim
Ben senin yerinde olsam 284839233783 kez gebelik testi yapmıştımMerhaba kizlar ben1 yil 3.5 aylik ewliyim 3 ay once bebek yapma karari aldik adet gunumde 12 subat bende araniza katilabilirmiyim
İnsallah ya vakit gecmiyor sanki ben genelde adetime 4 gun kala olurdum iki ug gundur hafif hafif sanci vardi ama bugun yok gibi birseyçok az vaktin kalmıs inş güzel haberler alırız senden
bende duramiyorum ama gecen iki ayda hayal kirikligina ugradim bukez bekleyecegimBen senin yerinde olsam 284839233783 kez gebelik testi yapmıştımdenedin mi hiç
Haklısın ozaman bekle bakalım canım yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin ztnbende duramiyorum ama gecen iki ayda hayal kirikligina ugradim bukez bekleyecegim
Ewet cok az.kaldi bakam allahtan hayirlisiHaklısın ozaman bekle bakalım canım yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin ztn
Cnm 3ayfır kullanıyorum folik asit,Pazartesi test yaptırdım yine negatif ama bugün 43.gün oldu ama hala adet olmadımKafayı yemek üzereyim.Yok canım baktırdıysan baktırma tiroid cok onemli cok sukur normalmiş. B12 ve demır takvıyesı al, onu sor drye hem hamılelelik oncesi takvıye olmus olur. Bide folıkasıse baslamadıysan basla hamılelık oncesı ve hamılelıkte alınıyor. Folio kullanıyorum ben. İçinde b12 ve ıyotta var folıkasıdın yanında.
merhaba canım bende 5 yıldır olmuyor 7 gün geçti dün test yaptım neğatif malesef bugün 37.günüm inşallah hamileyizdir yaaaCnm 3ayfır kullanıyorum folik asit,Pazartesi test yaptırdım yine negatif ama bugün 43.gün oldu ama hala adet olmadımKafayı yemek üzereyim.
Inş canm ya güzel haberler alırız senden,ama benim kesin yok sanırım .33.günde kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı doktor kendiliğinden olmanı bekleyelim dedi ben hala olmayınca tekrar test yaptım ama yine yok.tam adet zamanımda Memlekete gitmiştim yer değişiminden gecikti herhalde dedim ama bu kadar hiç gecikmemiştimerhaba canım bende 5 yıldır olmuyor 7 gün geçti dün test yaptım neğatif malesef bugün 37.günüm inşallah hamileyizdir yaaa
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.....bende 5 yıldır heep hüsran bir sürü tedavi ameliyat vs derken inan benimde hiç ümidim yok tabiki Allah büyük ama o kadar olumsuzluk görünce şaşırmıyor insan....Inş canm ya güzel haberler alırız senden,ama benim kesin yok sanırım .33.günde kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı doktor kendiliğinden olmanı bekleyelim dedi ben hala olmayınca tekrar test yaptım ama yine yok.tam adet zamanımda Memlekete gitmiştim yer değişiminden gecikti herhalde dedim ama bu kadar hiç gecikmemişti
Haklısın canm ama ümidini kaybetme inş olur Allah büyük,olmayacak şey değilhakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.....bende 5 yıldır heep hüsran bir sürü tedavi ameliyat vs derken inan benimde hiç ümidim yok tabiki Allah büyük ama o kadar olumsuzluk görünce şaşırmıyor insan....
O testlerden yaptim biE="firuze89, post: 39344450, member: 652822"]sorsaydın ya doktora be canm.. ovulasyon testı ıle takıp et o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?