canım bazı aylar hiç yumurtlama olmayabiliyormuş belki o yüzdendirKızlar benim de 3 gün kaldı. ancak ovu. testinde hiç koyu çizgi göremedim hep silik çizgi gördüm. zaten adet sancılarımda başladı
İnşallah canım ya. inşallah hep olağan bir yumurtlamama problemim yokturdur.canım bazı aylar hiç yumurtlama olmayabiliyormuş belki o yüzdendir
Benimde yarin gunum olmassam bile test yapmaya hic cesaretim yokBenimde bugün adetime 2 gün kaldı. Gebelik testi yaptım ne kadar dogru çıktı bilmiyorum ama negatif. Aslında gebelikle ilgili bütün belirtileri yaşadım ama psikolojikdi hepsi demekki. Belkide erken davrandım test yapmakda ama insan duramıyorki.
sevdam nasıl geçiyor günlerin?benm de adete sayılı günün kaldı bu ay gebelk planlamıyorum gerçi korunmadım da
Benimde yarin gunum olmassam bile test yapmaya hic cesaretim yok
Nasıl sabredecek ki . Çok zor. Hoş negatif görünce daha zor ama işte. ... benim de 5 gün var ama 14 şubatta yapayim diyorum. Hediyelik. .. :)Günün geçmeden yapma bence canım.
merhaba benimde bugun yarın adet olmam lazım ama kasığımda çok sancım oldu özellikle dün gece...Günün geçmeden yapma bence canım.
Benim de bir gün hiç çizgi çıkmadı bozukluğu galiba ama otomatik hesaplayiciya göre o gün sonrasiydi. Ertesi gün yani hesaplayicinın dediği gün de çizgi silikti. Denedik biz de ama. Sonrasi hep misafirlik hep testler yanımda değildi. . Acaba olmuşmudur ya. Çok merak ediyorum. Hiç anlamadim bu ovu. TestleriniMerhaba arkadaşlar.. Geçen ay ilk klomenle bebeğim tutunamadan gittilekelenmelerim bu yüzdenmiş ve kendime çok kızıyorum doktorum neden aramadın diye bana söylendi.. Öyle bir durum olunca protestanı arttırıyormuş.. Neyse, nasip diyelim.. Bu ay tekrar klomen ve menogon iğne kullandım.. 9.gün gittiğîmde sağda 3 solda 4 tane yumurtamın olduğunu ve en büyüğümün 18 mm olduğunu söyledi.. Çok güzel bi sonuçmuş inşAllah tutarda.. Şimdi ben bu ay laboquick ovulasyon kullanıyorum.. 10.gün başladım testi yapmaya ama her gün 2.çizgi silik ? Bugün 13.gün daha yapmadım çünkü saatleri tutturamıyorum heralde dedim.. Ne zaman yapmalıyım ve kırmızı çizgiyi görene kadar devam etmelimiyim.. bilgilendirir misiniz canlar?
Nasıl sabredecek ki . Çok zor. Hoş negatif görünce daha zor ama işte. ... benim de 5 gün var ama 14 şubatta yapayim diyorum. Hediyelik. .. :)
merhaba benimde bugun yarın adet olmam lazım ama kasığımda çok sancım oldu özellikle dün gece...
öyle düşünüyorum zaten 3 aydır bekliyoruz ve doktora gittim hormon ,kan ve idrar testleri yaptı ve bir sıkıntı gözükmüyor dedi...yumurtlama ve adet günlerimde de sıkıntı yok ... umarım bekleyen herkes kısa zamanda ulasır bebegineBenimde kasıgımda batmalar var adetime 2 gün var ama negatif çıktı testim umarım degişir. Sende adet günün geçtikden sonra yap bence.
Pazar gunu yaparim heralde yada pazartesi sabahi yaparim insallah olumlu plursa hemen sali gunu doktoraGünün geçmeden yapma bence canım.
Pazar gunu yaparim heralde yada pazartesi sabahi yaparim insallah olumlu plursa hemen sali gunu doktora
canımcım hayırlısı olsun inşallah hakkında inşallah bebek vardır yaaasevdam nasıl geçiyor günlerin?benm de adete sayılı günün kaldı bu ay gebelk planlamıyorum gerçi korunmadım danasılsa tutmiyyyy iki üç aydır 4 gün erken oluyorum geçen ay 20 snde oldum bu ay da 16 17 de olurum herhalde.adet olunca 3. Gün dr gtcem hormon testi yaptırmaya bu ay göğüslerim şişti adetten sonra ağrısı geçerdi o da geçmedi bütün Bi ay göğüslerim beni perişan etti bakalım neden olmuş ne çıkacak hormon testimde
Son 1yada 2 gunum kaldi
Insallah canim mubarek aksam namazi vaktinde insallah hayirlisiyla saglikla kavusurum o guzel habere ardindan da yavruma!..bhcg iki günde bir ikiye katladığı ve sende dün silik çizgiyi gördüğün için yarın tekrar yapman gerekiyor ve büyük ihtimal gebesin büyük ihtimal yarın Allahın izniyle çizgin kırmızı çıkacaktır.dualarımız seninle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?