Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benimde bugün adetime 2 gün kaldı. Gebelik testi yaptım ne kadar dogru çıktı bilmiyorum ama negatif. Aslında gebelikle ilgili bütün belirtileri yaşadım ama psikolojikdi hepsi demekki. Belkide erken davrandım test yapmakda ama insan duramıyorki.

Benimde yarin gunum olmassam bile test yapmaya hic cesaretim yok

sevdam nasıl geçiyor günlerin?benm de adete sayılı günün kaldı bu ay gebelk planlamıyorum gerçi korunmadım da nasılsa tutmiyyyy iki üç aydır 4 gün erken oluyorum geçen ay 20 snde oldum bu ay da 16 17 de olurum herhalde.adet olunca 3. Gün dr gtcem hormon testi yaptırmaya bu ay göğüslerim şişti adetten sonra ağrısı geçerdi o da geçmedi bütün Bi ay göğüslerim beni perişan etti bakalım neden olmuş ne çıkacak hormon testimde

Benim de bir gün hiç çizgi çıkmadı bozukluğu galiba ama otomatik hesaplayiciya göre o gün sonrasiydi. Ertesi gün yani hesaplayicinın dediği gün de çizgi silikti. Denedik biz de ama. Sonrasi hep misafirlik hep testler yanımda değildi. . Acaba olmuşmudur ya. Çok merak ediyorum. Hiç anlamadim bu ovu. Testlerini

Benimde kasıgımda batmalar var adetime 2 gün var ama negatif çıktı testim umarım degişir. Sende adet günün geçtikden sonra yap bence.
öyle düşünüyorum zaten 3 aydır bekliyoruz ve doktora gittim hormon ,kan ve idrar testleri yaptı ve bir sıkıntı gözükmüyor dedi...yumurtlama ve adet günlerimde de sıkıntı yok ... umarım bekleyen herkes kısa zamanda ulasır bebegine

Kızlar merhaba, aranızda Ovula gebelik testi kullanan var mı? Kullanım talimatlarında 5-10 mlU/ml arasında değişen erken beta hCG gelişimini tespit ettiği yazıyor.. adet gecikmesinden önce bu testi yapıp pozitif sonuç alan var mı ve kaç gün kala ??? Ben bu ay hep ovulasyon testi yaptım ilk yaptıgım birkaç gün ikisi de silik ama aynı siliklikte çıkıyordu onları yumurtlama günü varsayıp ilişkide bulundum sonra yaptıklarımda bir cizgi daha koyu digeri cok silik cıktı onları negatif saydım...Ama o hesapla da yumurtlamışsam üzerinden 10-13 gün falan geçti şimdiye testte pozitif çıkmaz mıydı ? ( Tek bir belirtim var o da göğüslerim çok acıyor daha önce olmamıştı bir de kasıklarda ara ara zonklamalar oluyordu geççti ama onları her ay psikolojik olarak yasıyorum galiba)...bu ay da hüsranla bitecek galiba

canımcım hayırlısı olsun inşallah hakkında inşallah bebek vardır yaaa hiç belli olmaz, hayırlısı olsun inşallah. bizde ev taşıyacaktık, ilişkiden sadece 10-15 dk kadar uzanık kaldım ama nasip işte, içimdende geçiriyordum birde bu tam ev taşınırken olmasın mı diye , benimde diğer aylardan farklıydı, bilmiyorum iki aydır bu belirtiler vardı zaten ama en büyük belirtim senin yazdığın gibi 1 göğüslerde şişkinlik, sancı. diğeri de bel ağrısı. :) inşallah gönlüne göre olur herşey, Allah'a hep dua et, hele tevekkül etmek Allah'a güvenmek insanı düşünce olarak çok rahatlatıyor, Allah sağlık sıhhat versin hepimize.

Insallah canim mubarek aksam namazi vaktinde insallah hayirlisiyla saglikla kavusurum o guzel habere ardindan da yavruma!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…