Benimle aynısın..Testler falan sıkıntı yok. Ovulasyon testı aldım. Ondan da bişey anlamadim. Tek gün çift çıkmıyor ki anacim. Yok biraz silik yok daha koyu... Aman yorulduk. .öyle düşünüyorum zaten 3 aydır bekliyoruz ve doktora gittim hormon ,kan ve idrar testleri yaptı ve bir sıkıntı gözükmüyor dedi...yumurtlama ve adet günlerimde de sıkıntı yok ... umarım bekleyen herkes kısa zamanda ulasır bebegine
Sagol canim Allah razi olsun sen de benim duamdasin...Ben de dua istiyorum. Şimdi namaza gidiyorum uslutuba duamdasin
amin bitanem.bende gebelik yok geçen ay duphaston kullandım sonra göğüsler şişti dedim adet olunca iner ağrısı da geçer ki genelde öyle olur yok anam geçmek bilmedi goğuslerime kazara değcem diye odum kopuyo bakalım nedeni çıkacak adetken hormon testi yapılsın dacanımcım hayırlısı olsun inşallah hakkında inşallah bebek vardır yaaahiç belli olmaz, hayırlısı olsun inşallah. bizde ev taşıyacaktık, ilişkiden sadece 10-15 dk kadar uzanık kaldım ama nasip işte, içimdende geçiriyordum birde bu tam ev taşınırken olmasın mı diye , benimde diğer aylardan farklıydı, bilmiyorum iki aydır bu belirtiler vardı zaten ama en büyük belirtim senin yazdığın gibi 1 göğüslerde şişkinlik, sancı. diğeri de bel ağrısı. :) inşallah gönlüne göre olur herşey, Allah'a hep dua et, hele tevekkül etmek Allah'a güvenmek insanı düşünce olarak çok rahatlatıyor, Allah sağlık sıhhat versin hepimize.
Herkese merhaba. 2 senedir evliyim. Çocuk düşünmeye yeni başladık diyebilirim. Denemeye başlayalım nasıl olsa hemen olmaz dedik ama normalde 22-24 günde bir adet oluyorum. Geçen ay 23 tü mesela. Bu ay 27 gün oldu adet olmadım. Belirtiler regl olacakmışım gibi, ayrıca baş ağrısı, göğüslerde şişme, hafif bulantı ve aşırı duygusallık var(geçen gün istediğim pastayı yiyemedim diye cafenin ortasında hüngür hüngür ağladım koca kadınSoracağım o ki; test yapmalı mıyım? Bir kaç gün daha beklemeli miyim bu durumda? Idrar testi bat kaç gün geçince yapılır en doğru sonucu almak için?
inşallah canım ya lavaboda bir saat önce peçeteye azcık kahve leke geldi şuan bişey yok midem ağrıyor inş stresten değildir hayırlısı olsunHaklısın canm ama ümidini kaybetme inş olur Allah büyük,olmayacak şey değil
Canm ben akşam oldum ama dedim ya benim olacağın kesindi .ama sen stres yapma canm hayırlısı olsuninşallah canım ya lavaboda bir saat önce peçeteye azcık kahve leke geldi şuan bişey yok midem ağrıyor inş stresten değildir hayırlısı olsun
çizgi cıkmazsa test gecersiz demek canmİyi geceler kislar bugün bat tarihim ve öğlen test yaptım normalde tek çizgi çok kırmızı olurdu ne zamn ben silikte olsa çift cizgi görecem derken tek çizgi de silik çıktı bugün böyle biseyle karşılaşan oldumu ki
üzülme canm hayrlısı ben de oldum bida ki ay inş olurBugun du...adet oldum
Anlamiyorum ya evde gebelik tsti yaptim sonradan 2.cizgi cikti..ay boyunca gebelik belirtisi yasadim simdi adetliyim...üzülme canm hayrlısı ben de oldum bida ki ay inş olur
yerleşme kanaması olabilir mi leke mi gelio yoksa kesin adet miAnlamiyorum ya evde gebelik tsti yaptim sonradan 2.cizgi cikti..ay boyunca gebelik belirtisi yasadim simdi adetliyim...
Yok canim leke degil adet...belli yaniyerleşme kanaması olabilir mi leke mi gelio yoksa kesin adet mi
hmm anladm canm hayrlısı olsun ne diyim testler de de yanılma payı varYok canim leke degil adet...belli yani
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?