Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benimle aynısın..Testler falan sıkıntı yok. Ovulasyon testı aldım. Ondan da bişey anlamadim. Tek gün çift çıkmıyor ki anacim. Yok biraz silik yok daha koyu... Aman yorulduk. .

amin bitanem.bende gebelik yok geçen ay duphaston kullandım sonra göğüsler şişti dedim adet olunca iner ağrısı da geçer ki genelde öyle olur yok anam geçmek bilmedi goğuslerime kazara değcem diye odum kopuyo bakalım nedeni çıkacak adetken hormon testi yapılsın da

Kizceler iliskiden sonra hemen kalkmayin altiniza iki yastık koyup bir yada iki saat yatın ben öyle yapiyorm doktor tavsiyesi vajinal duş almayın. Ay sonu adet olmam gerek bakalım nolcak. Birgün arayla deniyoruz o yüzden ovulasyon testi de kullanmıyorum nasip te varsa olur zaten

Herkese merhaba. 2 senedir evliyim. Çocuk düşünmeye yeni başladık diyebilirim. Denemeye başlayalım nasıl olsa hemen olmaz dedik ama normalde 22-24 günde bir adet oluyorum. Geçen ay 23 tü mesela. Bu ay 27 gün oldu adet olmadım. Belirtiler regl olacakmışım gibi, ayrıca baş ağrısı, göğüslerde şişme, hafif bulantı ve aşırı duygusallık var(geçen gün istediğim pastayı yiyemedim diye cafenin ortasında hüngür hüngür ağladım koca kadın Soracağım o ki; test yapmalı mıyım? Bir kaç gün daha beklemeli miyim bu durumda? Idrar testi bat kaç gün geçince yapılır en doğru sonucu almak için?

Kan testi yaptırırsan kesin sonuç olur. Idrar testi de deneyebilirsin günün geçmiş.

Arkadaşlar benide alin araniza...
Bat 12 şubatyani yarin adet olmam llazimm. Ama bu ay olma di biliyorum. Test uaptim iki gün önce silik cikti ama bugün yaptigim test negatif cikti. Testler bazen yaniltabiliyor.

TE="thesummerofkatya, post: 39382255, member: 430210"]Herkese merhaba. 2 senedir evliyim. Çocuk düşünmeye yeni başladık diyebilirim. Denemeye başlayalım nasıl olsa hemen olmaz dedik ama normalde 22-24 günde bir adet oluyorum. Geçen ay 23 tü mesela. Bu ay 27 gün oldu adet olmadım. Belirtiler regl olacakmışım gibi, ayrıca baş ağrısı, göğüslerde şişme, hafif bulantı ve aşırı duygusallık var(geçen gün istediğim pastayı yiyemedim diye cafenin ortasında hüngür hüngür ağladım koca kadın Soracağım o ki; test yapmalı mıyım? Bir kaç gün daha beklemeli miyim bu durumda? Idrar testi bat kaç gün geçince yapılır en doğru sonucu almak için?[/QUOTE]
Sbah Ac karnina test dogru sonuc verecektir. Bu anlattiklariniz gebelik belirtisi :)
Sonucu merak ettim.

İyi geceler kislar bugün bat tarihim ve öğlen test yaptım normalde tek çizgi çok kırmızı olurdu ne zamn ben silikte olsa çift cizgi görecem derken tek çizgi de silik çıktı bugün böyle biseyle karşılaşan oldumu ki

Günaydın esmahan canim test bozuktur o zaman. Bende gebelik testi denemistim oyle C de bile cizgi cikmamisti ¤

çizgi cıkmazsa test gecersiz demek canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…