- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
2 testin ikisi de oyle cikti?hmm anladm canm hayrlısı olsun ne diyim testler de de yanılma payı var
valla canm kan testi yaptr ozamn belki yerlesme kanamasıdr adet deildr test yaptr için rahat etsin2 testin ikisi de oyle cikti?
Üzülme canm bende bugun oldumBugun du...adet oldum
Sanmiyorum ya agrili sancili adet bu yerlesme kanamasi degil...bence adet bitiminden sonra kan testi yaptır benim annem her doğumunda normal adet görmüş her ay ...böyler bir durum olabilir ...
canım ben hiç olmadıgım için bilemiorm ama okudugum kadaryla yasayanlar genelde kahverngi lekelnme veya acık pembe kan gelio diolar bi de bazısınn 1 gün oluyomus bazısınn 2 3 gün oluyomus.kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyo? ben de adet oldum diye düşünüyorum. doktora gidicem bugün. ancak diyorum ki hani bir ihtimal olabilir mi. erken gebelik testi yaptım çıkmadı. adetimin ilk günü lekelenmem var. ancak benim adetlerim zaten hep lekelenme ile başlar.
canm umutlandrmak gibi olmasın ama inş yerlesme kanamasıdr o bi kan testi yaptr bakalım sonuc ne cıkcakSag kasgmda bi sksma var sanki yumruk gibi bisey...hic boyle olmazdi
Bende cumartesi yaptircaktim kan testini...yarin doktora grmem lazim hormon tahlilini de tekrarlicam bilmiyorum kafam karsk...canm umutlandrmak gibi olmasın ama inş yerlesme kanamasıdr o bi kan testi yaptr bakalım sonuc ne cıkcak
bitanem güzel şeyler söylemek isterim ama boşa umitlendirmekte yanlış olur.ben geçen ay 1,5 gün surdu regly ve yoğun olmadı.gittim kan verdim yumurta çatlamamış.onun kanaması olmuş.bebek istediğin için adet olmana rağmen inanasın gelmeyebilir doğru ama regly olmuşsun birtanem.sen buna inan eğer küçükte olsa diğer Bi ihtimal varsa sürpriz olur sevinirsn.ama adet olmana rağmen kan testi seni buhrana uğratır üzme kendini sakınBende cumartesi yaptircaktim kan testini...yarin doktora grmem lazim hormon tahlilini de tekrarlicam bilmiyorum kafam karsk...
hayatım inşallahKizlar gecen ay 12si sabahu olmustu ama suan hicbirsey yok bide hep dortgun once olurdm insallah hamilyimdir
bende şimdi oldum canım yine kısmet değilmiş şuan için tüp bebek yaptıramamda bakalım hayırlısı mevla neyler neylerse güzel eyler adetim tam gününde gelseydi bu kadar üzülmezdim gecikipte gelince çok yıkıldımCanm ben akşam oldum ama dedim ya benim olacağın kesindi .ama sen stres yapma canm hayırlısı olsun
Üzüldüm üzülme sen. . Çalışmalara devam. .hayırlısıAnlamiyorum ya evde gebelik tsti yaptim sonradan 2.cizgi cikti..ay boyunca gebelik belirtisi yasadim simdi adetliyim...
Haklisin canim adet goruyorum sabah atesim dusmustu baktim anldim adet olcagimi...ama umut cirpinis derler ya oyle bisey...ssdece istedgim tedavi gormeden ilac kullanmadan kavusmakti olmasibitanem güzel şeyler söylemek isterim ama boşa umitlendirmekte yanlış olur.ben geçen ay 1,5 gün surdu regly ve yoğun olmadı.gittim kan verdim yumurta çatlamamış.onun kanaması olmuş.bebek istediğin için adet olmana rağmen inanasın gelmeyebilir doğru ama regly olmuşsun birtanem.sen buna inan eğer küçükte olsa diğer Bi ihtimal varsa sürpriz olur sevinirsn.ama adet olmana rağmen kan testi seni buhrana uğratır üzme kendini sakın
Hayırlısı olsun umudunu kırma bence ...bugün benım adet günüm leke falan yok ama bel ve kasık agrım var adet olma ve gebelik belirtileri tamamen benzer olduğu için kafamızın karışması normal ...kadın olmak zor ama anne olmak daha zor sanırım ...Allah herkesin kalbine göre versin ...Bende cumartesi yaptircaktim kan testini...yarin doktora grmem lazim hormon tahlilini de tekrarlicam bilmiyorum kafam karsk...
ümitsizlik yokk çalışmalara devam lütfen:))7 gün geciken adetim bugün geldi malesef yine olmadı sanırım hiçbir zaman olmayacakhaktan hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?