ümitsizlik yokk çalışmalara devam lütfen:))
biersey sorabılır mıyım adet olurken vücut ısınız kac derece oluyor ?Haklisin canim adet goruyorum sabah atesim dusmustu baktim anldim adet olcagimi...ama umut cirpinis derler ya oyle bisey...ssdece istedgim tedavi gormeden ilac kullanmadan kavusmakti olmasi
Benim adetime yaki hep 36.5in ustunde ama olucam gun bugunde oldu 36.5e dustu yarin olcsem kesin 36.3 yafa 2 olur...biersey sorabılır mıyım adet olurken vücut ısınız kac derece oluyor ?
pko için soğan suyu kürünü uygulayın... Çok faydasını gören arkadaşım var...Ama vazgecmicem bu ay hem klomen tedavisi olcam hemde kilo verip pko yu hafifleticem...
hayırlı olsun çok sevindim ... senin adına ...bende bu sabah olacaktım daha olmadım ama korkuyorum test yapmaya ...:))Arkadaslar bugun sabah adet olmam gerekiyordu olmadm test yaptim cift cizgi allahima sukurler olsun insallah kan testimde olumlu cikar
rabbim dermansız dert vermesin teyzem anneliği 30 kusur yaşında tattı senelerce tedavi gırdı tüp bebekler falan kaç kez düşük yaptı bebeği karnında oldu,seneler sonra ikizi oldu bnm 4 yaş da kızım var ondan Bi yaş ufak teyzemn ikizleri.bak bnm de kızım var ikinciyi istiyorum ama olmadı 6 ayddır ama üzmüyorum kendimi biliyorum ki üzersem hamile kalma olasılığım daha azalacak stres yapmamak lazım bitanemHaklisin canim adet goruyorum sabah atesim dusmustu baktim anldim adet olcagimi...ama umut cirpinis derler ya oyle bisey...ssdece istedgim tedavi gormeden ilac kullanmadan kavusmakti olmasi
ne güzel canm testin resmini atsaydın keşke merak ettmArkadaslar bugun sabah adet olmam gerekiyordu olmadm test yaptim cift cizgi allahima sukurler olsun insallah kan testimde olumlu cikar
Cok sagol canim..inanki oyle samimi yazdiklarin ki...ferahlattin beni yeni umut yeni ay yeni heyecan Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...hepimize saglikli hayrrli evlat versin ilk evladim olacak ins yarin doktora klomen icin gidicem bakalim...rabbim dermansız dert vermesin teyzem anneliği 30 kusur yaşında tattı senelerce tedavi gırdı tüp bebekler falan kaç kez düşük yaptı bebeği karnında oldu,seneler sonra ikizi oldu bnm 4 yaş da kızım var ondan Bi yaş ufak teyzemn ikizleri.bak bnm de kızım var ikinciyi istiyorum ama olmadı 6 ayddır ama üzmüyorum kendimi biliyorum ki üzersem hamile kalma olasılığım daha azalacak stres yapmamak lazım bitanem
samimiyim samimi olmalıyım ben anneliği bir kere tattım ilk kez tatmak isteyenlerin telaşını sabırsızlık ve hayal kırıklıklarını çok iyi anlıyorum.6 aydır yaşıyorum bunları bende çok iyi anlıyorum seni canım benim hepimizin yüzü gülecek sadece sabır ve zamanCok sagol canim..inanki oyle samimi yazdiklarin ki...ferahlattin beni yeni umut yeni ay yeni heyecan Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...hepimize saglikli hayrrli evlat versin ilk evladim olacak ins yarin doktora klomen icin gidicem bakalim...
Amin canim sagol insaalllah Rabbim bana tattrir sana da 2.yi tattirir...samimiyim samimi olmalıyım ben anneliği bir kere tattım ilk kez tatmak isteyenlerin telaşını sabırsızlık ve hayal kırıklıklarını çok iyi anlıyorum.6 aydır yaşıyorum bunları bende çok iyi anlıyorum seni canım benim hepimizin yüzü gülecek sadece sabır ve zaman
Canm ben tlden giriyrum bakiyim olursa atarimne güzel canm testin resmini atsaydın keşke merak ettm
Evet canm Haklısın geçikince insan umutlaniyor ama sıkma sen yine de canını hayırlısı vardır bi sebebi bide aslında rahat olmak salmak lazım düşündükçe stres yaptıkça olmuyor .ama bizde stres yapmadan duramıyoruzbende şimdi oldum canım yine kısmet değilmiş şuan için tüp bebek yaptıramamda bakalım hayırlısı mevla neyler neylerse güzel eyler adetim tam gününde gelseydi bu kadar üzülmezdim gecikipte gelince çok yıkıldım
Hayırlı olsun canm ins saglıklı sıhhatli eline de alırsın.rabbim hepimizi de nasip etsin insCanm ben tlden giriyrum bakiyim olursa atarim
haklısın canım ümidimi yitirmek istemiyorum ama 5 yıldır aynı tablo olunca birde 8 gün gecikince insan hüsrana uğruyor şimdi biraz daha iyiyim hayırlısı böyleymiş rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhhhhümitsizlik yokk çalışmalara devam lütfen:))
evet canım en büyük etken stres ah bir kafamızdan atabilsek bizimde tosuncuklarımız olur inşallah canım:)Evet canm Haklısın geçikince insan umutlaniyor ama sıkma sen yine de canını hayırlısı vardır bi sebebi bide aslında rahat olmak salmak lazım düşündükçe stres yaptıkça olmuyor .ama bizde stres yapmadan duramıyoruz
hayırlı olsun canım bizlere de dua et inşallah sağlıkla kucağına da alırsınArkadaslar bugun sabah adet olmam gerekiyordu olmadm test yaptim cift cizgi allahima sukurler olsun insallah kan testimde olumlu cikar
Zaten insan kendini dinlemekten hatta göğüs kasık bilmem işte heryerini minciklamaktan ötürü stres yapıyor ya kuzum hiç moral bozmaya gerek yok halimize binlerce kez şükürler olsun kaç ay oldu ki böyle gerildin sen... hani kendimi dinlemicem diyosun bak bu siteye girdikce o konuma geliyorsan 1ay girme ben geçenlerde yazmıştım ağustosta korunmadim hemen hamile kaldım tabi kimyasal oldu kimyasal gebelik neymiş diye araştırırken keşfettim bu siteyi sonra başladı stres kendimi dinleme bu ay rahatım kendimi dinlemek için değil hamile arkadaşları tebrik amaçlı giriyorum siteye bu ay oluruna birakicam kendimi dinlemicem diye söz verdim sende takılma canım dinleme kendini vardır bebisinin gelecek vakti saati allahım en hayırlı zamanda verir inşallah gönlünün muradınıBenım reglim geldı, hatta bugun son gunum sanırım. Gecen ay cok umurluydum, kendı kendıme vucudumun tum dengesını boZdum hatta. Bundan sonra umrumda değil olursa olur olmazsa hayırlısı buymus derım. Bebek için bu kadar yıpratmaya hakkım yok hem kendımı hem de ister istemez esımı. İnanın cok yıprandım. Kendımı sorgulamaktan, neden olmuyo bısey mı var, gidiyorum drye yok cevabını alınca daha kötü oluyorum, hele etrafımda her ay hamıle haberı bı de kazayla oldu denılınce iyice beynım donuyor. Esıme ister istemez yansıtıuorum, cok uzuldum damızlık gıbı hıssedıyorum dedı gecen. Yanı anlayacagınız benden bu kadar. Sımdı artık kafam su; hamıleyken veya cocukluyken yapılması zor olan herseyı planlıyorum ve gundeme alıyorum. Keyfıme bakacagım bebek dusuncesınden uzak. Bı de bunu denııyim.
cok güzel canm hayrlı olsun inş. allah saglıkla kucagna almayı da nasip etsin. bida ki ay bana da böle yazmayı nasip eder inş. tabi sadece bana deil isteyen herkese nasip olsunArkadaslar sonucm 696.9 cikti allah tum isteyenlere versin
zaten en uyuz oldugum sey kazayla oldu demeleri ve ilk gece hamile kalanlarBenım reglim geldı, hatta bugun son gunum sanırım. Gecen ay cok umurluydum, kendı kendıme vucudumun tum dengesını boZdum hatta. Bundan sonra umrumda değil olursa olur olmazsa hayırlısı buymus derım. Bebek için bu kadar yıpratmaya hakkım yok hem kendımı hem de ister istemez esımı. İnanın cok yıprandım. Kendımı sorgulamaktan, neden olmuyo bısey mı var, gidiyorum drye yok cevabını alınca daha kötü oluyorum, hele etrafımda her ay hamıle haberı bı de kazayla oldu denılınce iyice beynım donuyor. Esıme ister istemez yansıtıuorum, cok uzuldum damızlık gıbı hıssedıyorum dedı gecen. Yanı anlayacagınız benden bu kadar. Sımdı artık kafam su; hamıleyken veya cocukluyken yapılması zor olan herseyı planlıyorum ve gundeme alıyorum. Keyfıme bakacagım bebek dusuncesınden uzak. Bı de bunu denııyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?