Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar mis gbi regly oldum valla bekliyordum da vakti daha gelmemişti 7 gün erkene attı bu ay.normalde 4 gün atar.neyse bu regly çok sancılı geçecek belli şimdiden tavsiyesi olan var mı ağrı kesiciler kesiyor kanamayı malum

hmm valla şekerim benm hiç ağrım sızım olmaz o yüzden tavsiyem yok hayırlısı olsn hersey ıcın bu arada .. bu ay olmazsa önumuzdekı ay

hmm valla şekerim benm hiç ağrım sızım olmaz o yüzden tavsiyem yok hayırlısı olsn hersey ıcın bu arada .. bu ay olmazsa önumuzdekı ay
öyle tabi tatlım ben zaten artık bebek stresi yaşamıyorum atlattım hayatım üzüntü yok yani.ne zaman vaktiyse o vakit olacak bitanem.onu da yaradan bilir

herkese merhaba :) sizlere bir şey sorcam bugün benim adet günüm geçen ay ki adetimde sabah olmuştum o yüzden sabahtan beri ha oldum ha olcam derken saat 3 oldu belimdede ağrı vardı ama geçti gibi sadece sol kasıgımda ara ara iğne batması gibi batma oluyo yani gebelik durumu varkende böyle bi ağrı olyo mu yoksa bu ayda kırmızı kart mı yicem meraktan çatlıcammmmmmmmmm :)

canım adet de olabilir gebelik de her ikisnde de oluyo o dediklern ptesi yi bekle bence hala olmazsan test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…