oooohhh ne güzel ne güzel hadi hayırlısı :-*Kizzlarrr hamileyiiiiimmmmmm
Kizzlarrr hamileyiiiiimmmmmm
bizde en az senn kadar heycanlandık burada :)
Benimde iki hafta gec gelmisti gecen ay ama belirti yasamadim test yaptim negatif sende yaptir istersen belki vardirYa kizlar bnim g 1 hafta gecikti neyse oldum.bu ayda 9 subatta olmam lazimd pembe bsy geldi.adet oldum ddm ama o gunden beri bsy yk.ve sorun su ck ciddi kasiklarim agriyo.bni uykumdan uyandiriyo.boyle bsy yasayan var mi? Gecen ay gbi 1 hafta sonra olurum belji diyom hayal kirikligi yasamak istemiyorum acaba acile gidip kan testi yaptirsammi? Hayatimda boyle agri cekmedim.hep uyuyacagim zaman oluyo ilginc.
Bugun bu mesajı ben de öyle çok yazmak istiyordum ki olmadı malesef.. Ama 3 gün kala olduğu için mi tek çizgi gördüm ya. Senin gibi günüm mu gecmeliydi ki .Ayyyy hamileyiiiimmm :) eczaneden test aldım çift çizgiii:))) eşıme en guzel 14 subat hedıyesıı:)))
teşekkürler beni anlayabildigini hissettim .. İnşallah olur tabi. De işte. İnsanın elinde olmuyor. Hatta bazen bebek istemiyorsum da çift çizgi görmek için uğraşıyorum gibi geliyor. Bir de çevre baskısı var tabi. Kontroller de olduk eşimle özel hastanede. Her değer normalmis sorun yok dedi doktor. Ama olmuyor işte. Adet günüm saat gibi. Bakalım17 şubatta olmam inşallah o zamn birdaha tekrarliyim testi dimiCanım hic uzulme.bak bız ekım ayından berı ıstıyoruz daha yenı oldu.ınan cok beklentıye gırınce olmuuyor.dıger aylar yapmadıgım kalmadı soğan kürü incir kürü falan.bu ay hcbsy yapmadım,yumurtlama gunlerımı bışe doğru duzgun takıp edemedım,kafamıza gore ilişki oldu.hıc beklemıyorken oldu.ınsallah sızın de olcak ınan sadece ama acele etme tamamen nasıp.adetını bekle bakalım.olursan dıger aylar denersnz yıne.ınan o kdr ıyı anlıyorum kı sızı.sadece ınan ve akışına bırak cnm ınsallah nasip eder Rabbım
Senin de ilk mi olacak. Biz 2 yıldır evliyiz 1 buçuk yıl hap kullandımBak gecen ay bnm adet 1 hafta gecıktı yasadığım hayal kırıklığını dusun ama bu ay hamıleyim.ınsallah sende stressız devam et calışmalara.sakın uzulme
Amin amin inşallahdarısı bizlereee
Bir de gebelik testi yapsan..Benim bat 23 subat dun ve bugun ovulasyon da ikinci cizgi silik cikiyo acaba desem mi ki?bu arada 5-9arasi yumurtlamam gecti
Erken degilmi gebelik testi icin cikmaz diye düşünmüyorumBir de gebelik testi yapsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?