Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yorumun için ne kadar tesekkur etsem azdır. Evet bu sıte de bu moda cok sokuyor. Artık bakmıyorum, bildirimleri gördüm baktım. Takmamaya basladım. Takvımde ısaretlemıyorum, ilişkiden sonra strese girip yatmıyorum yok spermler ıyıce gitsin diye. Böyle devam edelim arkadasım. Hersey gızel olacak. Inanmamız yeterli.

zaten en uyuz oldugum sey kazayla oldu demeleri ve ilk gece hamile kalanlar sinirlerimi bozuyu benim de
İnanmamak lazım demekki. Biz de kıymetliyiz değmez aslında üzülmeye. Demeyelim de komseyse denıyoruz diye. Bak nazar da değiyordur belkı. Ben ınanıyorum negatıf enerjıye.

Tabi canım kesinlikle öyle inancimizi çok şükür yitirmedik ama kendimizi dinlemekten her ay hüsran ben bu ay güya kendimi dinlemicektim ya muhtemelen yumurtlama günü 12 subatti akintimda vardi ama diğer gün hem kasık ağrısı hem yoğun akinti halada bitmedi ve mevzu akinti degilde akintinin sari olmasi şimdi buna takıldım bebek düşünürken iltihap falanmi oldu acaba diyorum

Akıntında koku yoksa onemlı degıl varsa da onemlu değil aslında ıltıhap olmustur gecer. Gebelık olmazsa reglın gelırse yanı bıtınce fıtıl baslarsın gıder bıter uzulme ona. Benım de 7. Gunum bugun ılıskıden sonra kan geldı bu ay reglım cok sürdü normalde 4 gun olurdu 4 te kesılmedı. Valla nolcek halımız. Takmayalım desekte bıseyler oluyo yanı. O kadar da koyversıncilik olmuyor

Canım zaten kimyasal gebelikten sonra progestan fitil başladı doktorum akıntın fazla demişti ama.o zaman sari değildi galiba eylul ayiydi hiç hatırlamıyorum halada dewam ediyorumda bu ay biraz birakmistim fitili gebelik olursa tekrar baslarim.demistim

Kız Fatoş ne ediysen ha buriya bilaşıklari yikadun mi?çayi kaynattun mi?heç bana yazdın mi?

O zaman hıc endıselenme, belkı kımsayal gebelıkten sonra olabılecek bıseydır. Ben gebelıgın hıcbır turunu yasayamadım, basaramadım keskı bılsem de soylesem sana. Proseed diye bısey varmıs denesek mı ? Denedin mi ?

Valla canim anlamadım kafayi takmicam dedikce mübarek akinti oluyo tekrar ayni konuma giriyorum bu arada o ne hiç duymadim

Valla canim anlamadım kafayi takmicam dedikce mübarek akinti oluyo tekrar ayni konuma giriyorum bu arada o ne hiç duymadim
Galıba içimize sıkıyoruz ılıskı oncesınde spermler daha rahat yuzsun diye :)))))) yoook dur bız beklentiye gırmedık ama akıntılar hakkında konusuyoruz :)))

Galıba içimize sıkıyoruz ılıskı oncesınde spermler daha rahat yuzsun diye :)))))) yoook dur bız beklentiye gırmedık ama akıntılar hakkında konusuyoruz :)))
kadinin orgazm olmasi en doğal cozum değilmi sence benim 6 yaşında bir kızım var valla ilk atışta tutmuştu saniyodumki hamilelik kolay oluyo meğer ne yanlış dusunmusum :))) aslinda ağustosta korunmayi biraktim yine hemen hamile kalmistimda kimyasal olmuş kismet oyleymis bidahada nokta atışı yapamadik galiba

Cok sukur masalllah senin bıtane var , o zaman du sıranı beklıcen daha sıftahı yapamayanlar var :)))) hep orgazm oluyorum tırt :)) olmuyooo olmuyo :))

Cok sukur masalllah senin bıtane var , o zaman du sıranı beklıcen daha sıftahı yapamayanlar var :)))) hep orgazm oluyorum tırt :)) olmuyooo olmuyo :))
Öyle ama yaş 30 oldu daha üçüncü dördüncü düşünecek olursak ikinciyi gecikmeden bulmam lazim :))) bu ay bende yumurtlama günü denk getirdim dedim ama akıntı aklimi aldı valla ay sonuna bakicaz ya bebis dogmadan icerden kusuyo yada iltihap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…