Canım benim inşallah hayırlısı olur testte çıkınca kanda hemen baktirabilirsin önce kanda yükseliyor çünkütest pozitif çıkarsa kan testini ne zaman yaptırmam gerek bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?geçen ay 16sında adet olmuştum
Amin inşallah :) o zaman testten sonra ilk iş sağlık ocağına gidicem :)Canım benim inşallah hayırlısı olur testte çıkınca kanda hemen baktirabilirsin önce kanda yükseliyor çünkü
Ben izmirdeyim canım..bu arada izmirde olanlar varmıı? :))
kızlar bugün adetimin ikinci günü hala adet olmadım ve dün idrar testinde negatif çıktıcumaya kadar bekliycem cuma günü sağlık ocağında kan testi yaptırcam bakalım.
birde yasmin kullananlar yardım edebilirmi?ben 1.5 senedir kullanıyodum geçen ay bıraktım bırakınca adet düzensizliği yapıyormu?sizde yaptımı?yoksa hamilelik belirtisimi?kasıklarımdada ağrı oldu 1 haftadır
Bugun 9. Gunum bugun ıtıbarıyle 10gun birgun sabah ertesı gun gece calısıcam. Bu ayda böyle denıım bakımm. Birde kızlar 28 gunde bır oluyorsunuz dıyelım 9 ile 19 arası calısmak lazım. 14.gunde bırakmamak gerekıyor. 19.,20. Gune kadar devam. Gecen ay ben 16.gunde durmustum belkı ondan olmadı. Iste herzaman olmuyor müsaitlık. Hadı bakalımbu ay hepımızın hem ımkanı olur hem de sansı.
Kizlar bugun kan testim tekrarlandi once 11di 2 gun once 22 ve bugun yani 2 gun sonra 66 olms normalmi acaba bilen varsa yazablrmi doktor carsamba tekrar gel dedi ama cok merak edyrm acaba normalmi degerim
testi pzt yaptım negatif çıktımrb canm neden kan testı yaptırmıyorsun ? cumayı nıye beklıceksın kı varsa cıkcak zaten bekleme bosuna
ayy gerçektenmi sevindim cnm ? sendemi bebiş bekliyosun?izmirin neresindesin?Ben izmirdeyim canım..
Evet canım bende Bebiş bekliyorum birazöncr ikinci çizgi silik olarak adetime bir hafta kala sanırım hamile olduğumu öğrendim.. Ayrancılwrda oturuyoruz Mayıs'ta bucaya taşınmaz.. Sen nerdeysin ??ayy gerçektenmi sevindim cnm ? sendemi bebiş bekliyosun?izmirin neresindesin?
hayırlısı bakalım... iğneden korkuyosan dogum nasıl yapcan kıssstesti pzt yaptım negatif çıktıama bugün hala adet olmadım.kan testi yaptırcam eşimle gitcez cuma günü.iğneden korkuyorum belki garip gelecek ama o yüzden eşimle gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?