Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar benimde adetim yrn normalde yrn olmam lazım ama kasık ağrılarım var adet belirtisi yok şimdilik.yrn test alıcaz salı sabahıda test yapıcam bakalım ilk denememiz:)

test pozitif çıkarsa kan testini ne zaman yaptırmam gerek bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?geçen ay 16sında adet olmuştum

Kizlar bugun kan testim tekrarlandi once 11di 2 gun once 22 ve bugun yani 2 gun sonra 66 olms normalmi acaba bilen varsa yazablrmi doktor carsamba tekrar gel dedi ama cok merak edyrm acaba normalmi degerim

kan kokan akıntı başlangıç mı duphaston tedavisinden sonra adet baslangıcım değişik oluyo

Bugun 9. Gunum bugun ıtıbarıyle 10gun birgun sabah ertesı gun gece calısıcam. Bu ayda böyle denıım bakımm. Birde kızlar 28 gunde bır oluyorsunuz dıyelım 9 ile 19 arası calısmak lazım. 14.gunde bırakmamak gerekıyor. 19.,20. Gune kadar devam. Gecen ay ben 16.gunde durmustum belkı ondan olmadı. Iste herzaman olmuyor müsaitlık. Hadı bakalımbu ay hepımızın hem ımkanı olur hem de sansı.

kızlar bugün adetimin ikinci günü hala adet olmadım ve dün idrar testinde negatif çıktı cumaya kadar bekliycem cuma günü sağlık ocağında kan testi yaptırcam bakalım.
birde yasmin kullananlar yardım edebilirmi?ben 1.5 senedir kullanıyodum geçen ay bıraktım bırakınca adet düzensizliği yapıyormu?sizde yaptımı?yoksa hamilelik belirtisimi?kasıklarımdada ağrı oldu 1 haftadır

mrb canm neden kan testı yaptırmıyorsun ? cumayı nıye beklıceksın kı varsa cıkcak zaten bekleme bosuna

ıns tatlım haber ver bızlere

benim de bat(beklenen adet tarihi) 21 şubat. çok heyecanlıyım günler geçmiyo ya. akşama test yapsam mı acaba? bazılarının bat'tan önce çıkabiliyomuş. belirti falan da yok aslında hayırlısı artık. evet geri sayıyoruz... :)

benimde cuma günü adet tarihimama ben pazartesiden beri her sabah test yapıyorum bu günki testm sabah yaptım öğlen eve gelince bir baktım pozitif

ayy gerçektenmi sevindim cnm ? sendemi bebiş bekliyosun?izmirin neresindesin?
Evet canım bende Bebiş bekliyorum birazöncr ikinci çizgi silik olarak adetime bir hafta kala sanırım hamile olduğumu öğrendim.. Ayrancılwrda oturuyoruz Mayıs'ta bucaya taşınmaz.. Sen nerdeysin ??

Foto nasıl yükleniyo arkadaşlar yardımcı olur musunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…