Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canm ılk bes dk ıcınde cıkan sonuc pozıfıtfır. sonradan olan değil..
bu kağıttada öyle yazıyor ama bu forumdan bazılarının geç çıkan sonuçta da hamileleikolduğunu okumuştum oyüzden heyecanlandım daha önceki iki hamileliğimde de adet günü yaptığım testlerde silik çıktı ama benim daha adet günüm gelmedi

Evet canım bende Bebiş bekliyorum birazöncr ikinci çizgi silik olarak adetime bir hafta kala sanırım hamile olduğumu öğrendim.. Ayrancılwrda oturuyoruz Mayıs'ta bucaya taşınmaz.. Sen nerdeysin ??
benimde işte adetim gecikti ilk denememiz:) 3.gündür gecikti kan testi yaptırcam.inş hamilesindir hayırlısı olsun cnm:) bende bornovadayım

hayırlısı canm Allah gönlüne göre versin..

Benim idrar testi sonucum böyle arkadaşlar.. Adetime bir hafta var daha.. Ümitlenmelimiyim??

Eklentiler

• image.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 103
Hayırlı olsun ceylan, inşallah sağ selamet Allah kucağına almayı nasip etsin. Burada ki arkadaşlarada tez zamanda rabbim hayırlısı ile bebekler nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım. Amin darısı olmayan herkese. Rabbim herkese bu güzel duyguları tatdırır inşallah

Kızlar merhaba bugün regli olmam gerekiyordu olmadım kasiklarimda batma var geceden beri agriyor ara ara bebek mi aded mi sizce test yapsam çıkar mi

canım doktorlar adetin 1 hafta geçsin diyorar. bekleyebilirsen bekle. çok zor ama negatf çıkarsa üzülmeyeceksen yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…