benimde cuma günü adet tarihimama ben pazartesiden beri her sabah test yapıyorum bu günki testm sabah yaptım öğlen eve gelince bir baktım pozitif
benim de bat(beklenen adet tarihi) 21 şubat. çok heyecanlıyım günler geçmiyo ya. akşama test yapsam mı acaba? bazılarının bat'tan önce çıkabiliyomuş. belirti falan da yok aslında hayırlısı artık. evet geri sayıyoruz... :)
bu kağıttada öyle yazıyor ama bu forumdan bazılarının geç çıkan sonuçta da hamileleikolduğunu okumuştum oyüzden heyecanlandım daha önceki iki hamileliğimde de adet günü yaptığım testlerde silik çıktı ama benim daha adet günüm gelmedicanm ılk bes dk ıcınde cıkan sonuc pozıfıtfır. sonradan olan değil..
cevapla butonunun yanında dosya yükle var oradan resim seçiyorsunFoto nasıl yükleniyo arkadaşlar yardımcı olur musunuz ??
benimde işte adetim gecikti ilk denememiz:) 3.gündür gecikti kan testi yaptırcam.inş hamilesindir hayırlısı olsun cnm:) bende bornovadayımEvet canım bende Bebiş bekliyorum birazöncr ikinci çizgi silik olarak adetime bir hafta kala sanırım hamile olduğumu öğrendim.. Ayrancılwrda oturuyoruz Mayıs'ta bucaya taşınmaz.. Sen nerdeysin ??
hiç sorma bilmiyorum bi şekilde olucak katlanıcaz napalım:) sezeryan olurum heralde büyük ihtimal.hayırlısı bakalım... iğneden korkuyosan dogum nasıl yapcan kısss
hiç sorma bilmiyorum bi şekilde olucak katlanıcaz napalım:) sezeryan olurum heralde büyük ihtimal.
bu kağıttada öyle yazıyor ama bu forumdan bazılarının geç çıkan sonuçta da hamileleikolduğunu okumuştum oyüzden heyecanlandım daha önceki iki hamileliğimde de adet günü yaptığım testlerde silik çıktı ama benim daha adet günüm gelmedi
Benim idrar testi sonucum böyle arkadaşlar.. Adetime bir hafta var daha.. Ümitlenmelimiyim??
Hadi ya.. :/ niye acaba?? Düşük mü oldu ki??bilmem ki ..bendede böyle çıkmıstı ama adet olmustum..hayırlısı ıns snde vardır
Hadi ya.. :/ niye acaba?? Düşük mü oldu ki??
sanırım ümitlenmemelisinBenim idrar testi sonucum böyle arkadaşlar.. Adetime bir hafta var daha.. Ümitlenmelimiyim??
benim kadar iğneden korkan biri daha yoktur herhalde :s ben yaptıysam herkes yapar :) üstelik sezeryan.hiç sorma bilmiyorum bi şekilde olucak katlanıcaz napalım:) sezeryan olurum heralde büyük ihtimal.
Saol canm bugn 227 oldu ve kesin olarak hamileyim2 saatte bır artması normal canm tebrıkler
Hayırlı olsun ceylan, inşallah sağ selamet Allah kucağına almayı nasip etsin. Burada ki arkadaşlarada tez zamanda rabbim hayırlısı ile bebekler nasip etsin inşallah.Saol canm bugn 227 oldu ve kesin olarak hamileyim
Teşekkür ederim canım. Amin darısı olmayan herkese. Rabbim herkese bu güzel duyguları tatdırır inşallahHayırlı olsun ceylan, inşallah sağ selamet Allah kucağına almayı nasip etsin. Burada ki arkadaşlarada tez zamanda rabbim hayırlısı ile bebekler nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?