canım saglık ocagına git kan ver ümitsizliğe düşcek bişe yok. inş pozitif cıkarArkadaşlar benim ilk yaptığım gebelik testi değildi bu.. Diğerlerinde hiç ama hiç silîk ikinci çizgi görmedim.. Ayrıca adetime daha bir hafta varken ve döllenmenin üzerinden 10 gün geçtiği için ümitlendim ben ve göğüslerimin uçları belim dünden beri ağrıyo.. @DeryaSarang canım baba bir yardımcı olbaya ümitsizlendirdiler beni..
Beklicem canım ama çok merak ediyorum sevgililer gününde yaptım negatif ciktiHtys bekle canim biraz daha benim de 5 gunu gecti ama daha da beklicem adet gelecekmis gibi dusnerek cunkutek cizgi gorunce daha cok uzuluyo insan en azindan pazartesiyi bekleyip gelnmezse kan testi yaptircam
Beklicem canım ama çok merak ediyorum sevgililer gününde yaptım negatif cikti
26. Günümdeyim hala akintim yogun :)Resım yukleyemedim. Doğurganlık gunlerinizi tespit etmek için vajinal akıntılarımıza bakıyoruz biliyosunuz.
28 gunde bir regli gören bir kadın için bunun sablonunu yapmıslar.
1. , 2. , 3. , 4. Gunler regli
5. , 6. , 7. 8. Günler kuru
9. , 10. Günler yapışkan
11. , 12, günler kremsi
13. Gün yumurta akı kıvamında
14. Gün su gibi
15. , 16. , 17., 18. , 19. Günler yapıskan
20-28 günler kuru.
Ayyy ne bilimm bilgi paylaştıkca gızel :)))
Bence çıkar burda altı gün kala yapıp hemde ucız testlerden çıkanlarınkini gördüm aklını mesgul edeceğine yap yada batı bekle ama herkesin hormonel yapısı ve değerleri farklı olduğundan belki seninkide çıkabilir hayırlısı olsunHayırlı sabahlar arkadaşlar, benimde BAT 22 şubat az kaldı eğer hesaplarım doğruysa ki benim adetlerim hep düzensiz olur. Ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve buna göre ovülasyonum 8 şubatta gerçekleşti ve 9 gün sonra bir damla lekelenmem oldu şiddetli kasık ağrısıyla beraber. Test yapsam mı beklesem mi sonra çok üzülüyorum bilemedim lütfen bana da dua edin RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN TEZ VAKİTTE İNŞAALLAH.
Sağolun ilginiz için dediğiniz gibi hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Bence çıkar burda altı gün kala yapıp hemde ucız testlerden çıkanlarınkini gördüm aklını mesgul edeceğine yap yada batı bekle ama herkesin hormonel yapısı ve değerleri farklı olduğundan belki seninkide çıkabilir hayırlısı olsun
Yarin da geçsin bakalım olmazsam pazartesi test alıp yapicam Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin aminnnnnnnnnnnİdrara guven olmuyor her zaman canim arkadasim hamileydi degerleri de yuksekti idrarda cikmadi ilk ay. Dua edelim jnsallah vardir beklemek cok kotu ya belirsizlik daha da kotu
Ama gecikme varsa umut da vardir eger duramiyorsa produktorun varsa dene negatif gormezsin insallah.Bu ay olmazsa.illa.bi ay basaricaz
Benimde on gün var bata inşallah kırmızıları görmeyizzMrhblar umarim rabbim en kisa zamanda bebislerinize kavstrur hepinzi en snrda beni adtine 10 gun kaln varmi
İnş cnim adına hayrlisi olsn bende bir umt blki bi mucize olur diyeBenimde on gün var bata inşallah kırmızıları görmeyizz
bugün kan verdim yrn sonucum belli olucak cumayı bekleyemedik :) dua edin inş hayırlısıyla hamileyimdir
amin hepimizin inşallahUmarm rabbm gnlne gore verir
amin hepimizin inşallah
ins tatlm ;-)amin hepimizin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?