Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

sonuçlarım çıkmış netten baktım ama yüklesem yardımcı olurmusunuz?anlayamadım sonuçları yarın 3 te alıcaksınız demişlerdi

Kızlar bisey sormak istiyorum diyelim ki hamilesiniz bu kramplar karin ağrıları ne zaman geciyo benim bir haftadır var acaba ne zaman geçer sağ ve sol olmak üzere kasıklarım agriyor

Slm arkadaslar benimde son 3 gunum kaldı kasiklarimda agri ve batmalar var yaklaşık 10 gundur devam ediyor benim sut hormonlarim yuksek ti dostinex kulananiyorum acaba bi sorun olabilirmi

Kızlar bata 9 gün var ve ben üç gündür testlere başladım şimdi yaptığım test acaba varmıdır

kızlar yardım edın sabajh erken test yaptım adetııme 2 gun var ıdrar da ... o pencere pembe renk oldu ama cızgı cıkmadı bu ne anlama gelıyooorrr..

Günaydın arkadaşlar bende bu sabah erken gebelik testi yaptım ama hiç bir şey çıkmadı tek çizgi bile tekrar yapmam gerekiyor galiba eşimde oluruna bırakalım vardır bir hayır diyor. Pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum ateşim böyle seyrederse yaparım inşallah. Ama çok zor geçiyor günler Bu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim hepimizin dualarını acilen kabul etsin. Hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…