- 2 Şubat 2015
- 273
- 232
- 53
- 30
Canım yazarsan görebiliriz sen tc veya barkod no girdiğin için bizim görmemiz imkansız link zaten hata veriyor denedim ama acilsada goremeyiz sen çıkan sonuçları yaz
İnsallah silik de olsa çıkar. Ve bebisin vardırson 2 gun var adetıme ama dayanamadım bugun ıdarar testı aldım yarın sabah ılk ısım testı yapmak
aynen bendede aynı sorun varKızlar bisey sormak istiyorum diyelim ki hamilesiniz bu kramplar karin ağrıları ne zaman geciyo benim bir haftadır var acaba ne zaman geçer sağ ve sol olmak üzere kasıklarım agriyor
sonuçlarımda bişey çıkmadı baktırdım cnm.o yüzden yazmadım.beta hcg yrn belli olucak :)Canım yazarsan görebiliriz sen tc veya barkod no girdiğin için bizim görmemiz imkansız link zaten hata veriyor denedim ama acilsada goremeyiz sen çıkan sonuçları yaz
İnsallah silik de olsa çıkar. Ve bebisin vardır
Gnydn cnım test te iknci cizgı varmi adtnin uzrndn gctmi. Fotoda blli olmuyoKızlar bata 9 gün var ve ben üç gündür testlere başladım şimdi yaptığım test acaba varmıdır Eki Görüntüle 1424034
pardn bat' 9 gn var yazmşsn daha blli olmzki benimde dokuz gnum var.Gnydn cnım test te iknci cizgı varmi adtnin uzrndn gctmi. Fotoda blli olmuyo
canım çok erken yapmışsın adetinden 1 hafta sonra yapacaksin ancak o zaman çıkarKızlar bata 9 gün var ve ben üç gündür testlere başladım şimdi yaptığım test acaba varmıdır Eki Görüntüle 1424034
Canım adete 9 gün var daha ikinci silik çizgi var bekleyip göreceğim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?