- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Erken gebelik testi mi o? Olsa bile çok erken sen benden de sabırsız çıktın :)Kızlar bata 9 gün var ve ben üç gündür testlere başladım şimdi yaptığım test acaba varmıdır Eki Görüntüle 1424034
Hayır canım erken değil normal test ben pazartesiyide bekleyemem acile gidip kanda bsktırcam bugun işyerindeyim izin alırsam yaptırayımda içim rahatlasınErken gebelik testi mi o? Olsa bile çok erken sen benden de sabırsız çıktın :)
Canım yumurtlama olduktan 14gunsonra adet olunuyor eee senin daha 9 günün varsa 5 gün önce yumurtlama oldu döllenme olduysa o gün olsa bile 10 gün gecmeden kanda çıkmaz canım bilgin olsun boşa kan verme az daha sabırHayır canım erken değil normal test ben pazartesiyide bekleyemem acile gidip kanda bsktırcam bugun işyerindeyim izin alırsam yaptırayımda içim rahatlasın
canım yumurtlama 12 sinde oldu bu sefer 15 inin beklerken erken ovulasyon oldu yani yumurtlamadan sonraki sekizinci gün bugün bende zaten dıktoru aradım söyledim kanda çıkar dedi o yüzden yaptırcam benim daha önceki gebeliğimde erkenden çıkmıştı demekki erken yumurtluyorum zaten negatifte olsa üzülmem bidahaki aya kürlerime devam ederimCanım yumurtlama olduktan 14gunsonra adet olunuyor eee senin daha 9 günün varsa 5 gün önce yumurtlama oldu döllenme olduysa o gün olsa bile 10 gün gecmeden kanda çıkmaz canım bilgin olsun boşa kan verme az daha sabır
başka bir test yap canımmerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum inşallah herkese istediği gibi çift çizgiyi görür, en dün gbelik testi yaptım erken test, çok ilginç bisey oldu ikinci çizgi hemen belirdi 5-6 dk sonra kayboldubelirtilerim de var bilmiyorum kafam çok karıştı
Hadi o zaman hayırlı haberlerle gelirsin inşallahDaha önceki gebeliğim bir hafta önce ilk idrarla normal testle çıkmıştı batı iki gün geçede 6000 lerdeydi hcg erken yumurtlama ve hormonel yapıyla ilgili erken yada geç çıkması
Ay kizlar sze bisey soylycem bir mucze oldu test poztf ckti
maşallah canım darısı bizeAy kizlar sze bisey soylycem bir mucze oldu test poztf ckti
adtme 1 hafta var idrar mde blntsndn suphlndm dun esmin ustne kustm limndn mdm blndki ben limonu svrmidrar testi mi?? günün geçtimi gecmedımı ?
İnş :'(maşallah canım darısı bize
adtme 1 hafta var idrar mde blntsndn suphlndm dun esmin ustne kustm limndn mdm blndki ben limonu svrm
hayırlısı ozaman :) benımde bi hafta var ama belırtı yok
Gcmdi cnim bnim daha bi haemta var bir haftya testi tkrarlycm
gün gecmesını beklıcem bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?