Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hayır canım erken değil normal test ben pazartesiyide bekleyemem acile gidip kanda bsktırcam bugun işyerindeyim izin alırsam yaptırayımda içim rahatlasın
Canım yumurtlama olduktan 14gunsonra adet olunuyor eee senin daha 9 günün varsa 5 gün önce yumurtlama oldu döllenme olduysa o gün olsa bile 10 gün gecmeden kanda çıkmaz canım bilgin olsun boşa kan verme az daha sabır

C
canım yumurtlama 12 sinde oldu bu sefer 15 inin beklerken erken ovulasyon oldu yani yumurtlamadan sonraki sekizinci gün bugün bende zaten dıktoru aradım söyledim kanda çıkar dedi o yüzden yaptırcam benim daha önceki gebeliğimde erkenden çıkmıştı demekki erken yumurtluyorum zaten negatifte olsa üzülmem bidahaki aya kürlerime devam ederim

Daha önceki gebeliğim bir hafta önce ilk idrarla normal testle çıkmıştı batı iki gün geçede 6000 lerdeydi hcg erken yumurtlama ve hormonel yapıyla ilgili erken yada geç çıkması

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum inşallah herkese istediği gibi çift çizgiyi görür, en dün gbelik testi yaptım erken test, çok ilginç bisey oldu ikinci çizgi hemen belirdi 5-6 dk sonra kayboldubelirtilerim de var bilmiyorum kafam çok karıştı

başka bir test yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…