Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hamılesindir insallah. 9 gun sonra lekelenmeden ben süphelendim. Erken gebelık testleri var, onlardan yapabılırsın bence. Gercı bugun 20si normalde de cıkabılır, yanı normal testte, silik de olsa cıkar.

26. Günümdeyim hala akintim yogun :)
Benım kişisel tecrubem de öyle, hamıle kalsanda akıntın oluyor, reglin gelecek olsa da... Gecen ay regli öncesi beyaz akıntım vardı, hamılelık belırtılerınde cok okudum. Regli gelmeden öncede gelıyor bende. Anlamadım gitti. Bugun 12. Gunum beyaz sırıl sırıl akıntım var, losyon gibi, doğurganlık dönemine girdiğimin işareti sanırım ama mesela iki parmak arasında uzayan akıntı bende olmuyo :) yanı bu konu genel gecer bısey değil bence :) herkeste farklı. Bi gun kaza eseri öğrencez aaaa hamıleymısım dicez :))) o aya özel ne yaptıgımızı da bılmıcez.

kızlaaaarrr bgün yumurtlama günüm dua lütfen de inş döllensin :)))
İnsalllah arkadasım. Devam et sen gene, 19. Gunlere kadar. Bilmiyorum kac gunde bır oluuosun ama. Gec yumurtlarsın ya da gec catlar, sperm o kdr canlı kalmaz. Bu ay ben regli günüme kdr gidicem cok kararlıyım :))) sıkılıcam bıraz ama gecen bır yerde okudum emınım , reglıme yakın oldu demiş.

evet canm devamediorz zaten de o gün ovu günüm die tahmn ettim. olmayadabilir oyüzden devam

13 gün kala sol göğsüm de acıma var ama baska bir acı tarif edemiyorm .. baska da bişi yok
Bende elım gogsumde gezıorum ama bısı yok aslında umutlanmamam lazım ucgunde bı ılıskı oldu ve yumurtlamadan bı gun once olan tuttuysa tuttu

bugün sonuçlarım belli oldu beta hcg 1.20 çıktı hamilelik yok ama halen adet olmadım gecikti baya adetim doktorda dediki haftaya cumaya kadar adet olmazsan kan testini tekrarlıycaz dedi.böyle bişeyle karşılaşan varmı?

2 gün oce adet olmam lazimdi hala olmadim 2 gun once bi kac damla akintiyla karisik kahverengi leke geldi dahada leke gelmedi su gibi akintim oluyor kasiklarim agriyor bacaklarim bu iki gündür hep agriyor gecen ay cok istedim olmasini olmayinca cok uzuldum diye eşim pazartesiye kadar inat etti testte almiyor ama benim icime doguyo sanki bu sefer oldu gibi ya of nolursunuz dua edin bana da 2 aydir cok istiyorum ya

Hamılesindir insallah. 9 gun sonra lekelenmeden ben süphelendim. Erken gebelık testleri var, onlardan yapabılırsın bence. Gercı bugun 20si normalde de cıkabılır, yanı normal testte, silik de olsa cıkar.
Teşekkür ederim inşallah ya dün erken gebelik testi aldım bu sabah yaptım hiçbir şey çıkmadı kontrol çizgisi de çıkmadı sanırım test hatalıydı vardır bir hayır dedim daha da gidip almadım pazartesiye kadar adet olmazsam ve ateşim düşmezse gidip kan vermeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem.

allah gönlüne göre versin inş canm

Olsun pazartesiye surda ne kaldı. Hatalı testmiş cidden. Olsun az zaman sonra öğreneceksın.

Kızlar en iyisi vucudu dınlememel bıliyorum zor bısey ama .... Regli belirtisiyle hamılelık belırtısı aynı dıyolar, yanı goguslerınız sısser akıntınız olur, kasıklar agrır karın agrır. Hıc bu reglı belırtılerınız su zamana kadar olmamıs olabılır bu ay olur. Hamıle olduguna ınanmak da regliyi gecıktırıyor bence. Insan beynı gercekten ınanılmaz. Allahın yarattığı eşsız bir şey... Benım tavsıyem koyverın gitsin, zaten 3/5 gun sonra öğrenıcez ne, ne değil.
Bı ıs kafaya taktıkca zorlasıyor. Hıc dusunmemek değil demek istediğim onu kafamızdan cıkarmanın ımkanı yok bence.
Gecen ay yazılan cıZilen her belırtıyi yasadım. Reglim 4 gün sürerdi 5 gün sürdü... Camur gibi kahverengi asabım bütün psikolojım altüst oldu.
Sımdı diyorum ki yerler bu işi. Valla bebek olsun derken aklımdan olcam... Forumda da gördüğünüz gibi herkes er gec bebek sahıbı oldu :) biz de olacaz.

Su aralar kafamı okumayla dagıtıyorum. Anne blogları okuuorum. Gene konu bebek ama kafamı ilerde olursa aaa sunu sunu söyle yapmalıymısım diyerek tatmın edıyorum kendımı.
Bebek cantalarına ne koyuyolar, onu bunu ne marka secmısler ... Uyku eğitimi , hamılelıkte beslenme vs...
Öyle işte, hatta bu ay abartıp mınık bıseyler alıcam. Yurtdısındayım. Totem olur belkı...

Bende elım gogsumde gezıorum ama bısı yok aslında umutlanmamam lazım ucgunde bı ılıskı oldu ve yumurtlamadan bı gun once olan tuttuysa tuttu

tutmustur ya uc gun canlı kalıyorlar nasılsa..kısmetse olmustur inş. bende her aksam yokluyorum göğüslerimi orasımı burasımı derken. SAdece sol göğsüme dokundugumda çürük gibi acıyor o kadar... hayırlısı bakalım..

gebelık yoksa baska bişeydır be tatlım neden umutlandırmıs kı senı baska tedavı uygulasa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…