Benım de sekız gun bar belırtı yok bende sende varmı sadece belım agırıo bıde kasık agrım oluo arada8 gün kaldı adetime..
MaşaAllah hayırlı olsun inş doğrudur ben bu testlere güvenemiyorum resmen bizimle oynuyorlar darısı başımıza artıkAy kizlar sze bisey soylycem bir mucze oldu test poztf ckti
İns cnim benim .MaşaAllah hayırlı olsun inş doğrudur ben bu testlere güvenemiyorum resmen bizimle oynuyorlar darısı başımıza artık
19 unda olmam gerekiyordu yani ama bugün de olabilirdim olmadım bilmiyorum artıkne zaman olmam gerekırdıı
Hamılesindir insallah. 9 gun sonra lekelenmeden ben süphelendim. Erken gebelık testleri var, onlardan yapabılırsın bence. Gercı bugun 20si normalde de cıkabılır, yanı normal testte, silik de olsa cıkar.Hayırlı sabahlar arkadaşlar, benimde BAT 22 şubat az kaldı eğer hesaplarım doğruysa ki benim adetlerim hep düzensiz olur. Ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve buna göre ovülasyonum 8 şubatta gerçekleşti ve 9 gün sonra bir damla lekelenmem oldu şiddetli kasık ağrısıyla beraber. Test yapsam mı beklesem mi sonra çok üzülüyorum bilemedim lütfen bana da dua edin RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN TEZ VAKİTTE İNŞAALLAH.
Benım kişisel tecrubem de öyle, hamıle kalsanda akıntın oluyor, reglin gelecek olsa da... Gecen ay regli öncesi beyaz akıntım vardı, hamılelık belırtılerınde cok okudum. Regli gelmeden öncede gelıyor bende. Anlamadım gitti. Bugun 12. Gunum beyaz sırıl sırıl akıntım var, losyon gibi, doğurganlık dönemine girdiğimin işareti sanırım ama mesela iki parmak arasında uzayan akıntı bende olmuyo :) yanı bu konu genel gecer bısey değil bence :) herkeste farklı. Bi gun kaza eseri öğrencez aaaa hamıleymısım dicez :))) o aya özel ne yaptıgımızı da bılmıcez.26. Günümdeyim hala akintim yogun :)
İnsalllah arkadasım. Devam et sen gene, 19. Gunlere kadar. Bilmiyorum kac gunde bır oluuosun ama. Gec yumurtlarsın ya da gec catlar, sperm o kdr canlı kalmaz. Bu ay ben regli günüme kdr gidicem cok kararlıyım :))) sıkılıcam bıraz ama gecen bır yerde okudum emınım , reglıme yakın oldu demiş.kızlaaaarrr bgün yumurtlama günüm dua lütfen de inş döllensin :)))
evet canm devamediorz zaten de o gün ovu günüm die tahmn ettim. olmayadabilir oyüzden devamİnsalllah arkadasım. Devam et sen gene, 19. Gunlere kadar. Bilmiyorum kac gunde bır oluuosun ama. Gec yumurtlarsın ya da gec catlar, sperm o kdr canlı kalmaz. Bu ay ben regli günüme kdr gidicem cok kararlıyım :))) sıkılıcam bıraz ama gecen bır yerde okudum emınım , reglıme yakın oldu demiş.
bu arada ben de bi yerde okudum birisi adetnden 1 2 gün önce hamile kaldgnı yazmıstıevet canm devamediorz zaten de o gün ovu günüm die tahmn ettim. olmayadabilir oyüzden devam
Benım de sekız gun bar belırtı yok bende sende varmı sadece belım agırıo bıde kasık agrım oluo arada
Bende elım gogsumde gezıorum ama bısı yok aslında umutlanmamam lazım ucgunde bı ılıskı oldu ve yumurtlamadan bı gun once olan tuttuysa tuttu13 gün kala sol göğsüm de acıma var ama baska bir acı tarif edemiyorm .. baska da bişi yok
Teşekkür ederim inşallah ya dün erken gebelik testi aldım bu sabah yaptım hiçbir şey çıkmadı kontrol çizgisi de çıkmadı sanırım test hatalıydı vardır bir hayır dedim daha da gidip almadım pazartesiye kadar adet olmazsam ve ateşim düşmezse gidip kan vermeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem.Hamılesindir insallah. 9 gun sonra lekelenmeden ben süphelendim. Erken gebelık testleri var, onlardan yapabılırsın bence. Gercı bugun 20si normalde de cıkabılır, yanı normal testte, silik de olsa cıkar.
allah gönlüne göre versin inş canm2 gün oce adet olmam lazimdi hala olmadim 2 gun once bi kac damla akintiyla karisik kahverengi leke geldi dahada leke gelmedi su gibi akintim oluyor kasiklarim agriyor bacaklarim bu iki gündür hep agriyor gecen ay cok istedim olmasini olmayinca cok uzuldum diye eşim pazartesiye kadar inat etti testte almiyor ama benim icime doguyo sanki bu sefer oldu gibi yaof nolursunuz dua edin bana da 2 aydir cok istiyorum ya
Olsun pazartesiye surda ne kaldı. Hatalı testmiş cidden. Olsun az zaman sonra öğreneceksın.Teşekkür ederim inşallah ya dün erken gebelik testi aldım bu sabah yaptım hiçbir şey çıkmadı kontrol çizgisi de çıkmadı sanırım test hatalıydı vardır bir hayır dedim daha da gidip almadım pazartesiye kadar adet olmazsam ve ateşim düşmezse gidip kan vermeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem.
Bende elım gogsumde gezıorum ama bısı yok aslında umutlanmamam lazım ucgunde bı ılıskı oldu ve yumurtlamadan bı gun once olan tuttuysa tuttu
bugün sonuçlarım belli oldu beta hcg 1.20 çıktı hamilelik yok ama halen adet olmadım gecikti baya adetim doktorda dediki haftaya cumaya kadar adet olmazsan kan testini tekrarlıycaz dedi.böyle bişeyle karşılaşan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?