Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

tabı canm orası oylede zaman daraldıkca ınsan da daralıyor

inş tutmustur be canm ama ıkı ay daha cok yenii... bizim bi sene oldu biz napalım... ki bizden beterleride var..

Cnım 0.5 ustu gebelik diye bliyorum ben.

inşallah hamilesindir. lekelnme gelip sonra kesildiyse yerleşme kanaması olabilir. benim öyle olmuştu test yapsan çıkar artık bence

bugün 25. gün. sabah test yaptım negatif silik çizgi bile yok gerçi 26 günde bir oluyo ama daha erken olabilir. ama psikolojik midir bilmiyorum midem bulanıyo, bugün bel ve karın ağrım başladı, ya adet belirtileri ya hamilelik :)

hayat ne tuhaf geçen gün deli gibi isterken şimdi iş değişikliği ve maddi imkanlardan dolayı bi kaç ay daha olmasa mı diyorum.

ya kızlar benim hiç bi belirtim yok hiç olmadı da ben mi tuhafım ki. ne yumurtlama dönemim de ne adet dönemimde gögsüm de bi degsme olmuyo agrım sancım kasıgımda batma hiç bişe yok. adet olcamı da anlayamıorm. hamileysem onu da bilemiorm normal mi hiç bi agrımın sancımın olmaması bişe hissetmemem. bazısı hangi taraf yumurtladgnı bile hissedebilior.

Merhabalar kizlar bende sizin gibi bat bekliyorum heyecanla 9 gun var
Karnimda batmalar oluyor ara ara sanki igne batiyormus gibi acaba yerlesiyor olabilirmi? Insallah hepimiz hamisizdir

kızlar benim gibi olan yokmu hiç? yasmini bıraktım geçen ay hala bu ay adet olmadım kanda gebelik çıkmadı haftaya kadar adet olmazsam kan testi tekrarlancak.hamilelik olabilirmi acaba?birde kasıklarımda 1 haftadır ağrı var.

Günaydın arkadaşlar evet kötü bir haber de benden bende bu sabah hastalandım hem de yarın olmam gerekirken hep gecikirdi bu safer erken geldi yine nasip değilmiş ovülasyon dan sonra ki 9. gün leke gelmişti yerleşme kanamasına yormuştuk ama maalesef demek ki olabiliyormuş belki de üşütmektendi bilemiyorum. İnşallah siz benim gibi kırmızı kart görmezde bu ay kavuşursunuz bebişlerinize.

hala hastalanmadım kızlarr bakalım haftayada hastalanmazsam artık gecikme denemez kesin hamileyim demektir.geçen ay 16sında hastalandım sizce bu kadar gecikme normalmi?yasmin kullanıyodum bıraktım.kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo.

Adet döngün ne kadar canım

Azimle çalışmalara devam canım

aksi gibi kandada hamilelik çıkmadı.çıkmayabiliyomuş haftaya kadar adet olmazsam testi tekrarlıycaz dedi doktor.hamilelik varmıdır sizce?

Benmde p.tesi bat pek umudum yok ama bakalim.. bel agrim ve gazim var bunlar adet belirtisi de olabilir.dua ediyor ve bekliyorum...iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…