Kızlar en iyisi vucudu dınlememel bıliyorum zor bısey ama .... Regli belirtisiyle hamılelık belırtısı aynı dıyolar, yanı goguslerınız sısser akıntınız olur, kasıklar agrır karın agrır. Hıc bu reglı belırtılerınız su zamana kadar olmamıs olabılır bu ay olur. Hamıle olduguna ınanmak da regliyi gecıktırıyor bence. Insan beynı gercekten ınanılmaz. Allahın yarattığı eşsız bir şey... Benım tavsıyem koyverın gitsin, zaten 3/5 gun sonra öğrenıcez ne, ne değil.
Bı ıs kafaya taktıkca zorlasıyor. Hıc dusunmemek değil demek istediğim onu kafamızdan cıkarmanın ımkanı yok bence.
Gecen ay yazılan cıZilen her belırtıyi yasadım. Reglim 4 gün sürerdi 5 gün sürdü... Camur gibi kahverengi asabım bütün psikolojım altüst oldu.
Sımdı diyorum ki yerler bu işi. Valla bebek olsun derken aklımdan olcam... Forumda da gördüğünüz gibi herkes er gec bebek sahıbı oldu :) biz de olacaz.
2 gün oce adet olmam lazimdi hala olmadim 2 gun once bi kac damla akintiyla karisik kahverengi leke geldi dahada leke gelmedi su gibi akintim oluyor kasiklarim agriyor bacaklarim bu iki gündür hep agriyor gecen ay cok istedim olmasini olmayinca cok uzuldum diye eşim pazartesiye kadar inat etti testte almiyor ama benim icime doguyo sanki bu sefer oldu gibi yaof nolursunuz dua edin bana da 2 aydir cok istiyorum ya
Cnım 0.5 ustu gebelik diye bliyorum ben.bugün sonuçlarım belli oldu beta hcg 1.20 çıktı hamilelik yok ama halen adet olmadım gecikti baya adetim doktorda dediki haftaya cumaya kadar adet olmazsan kan testini tekrarlıycaz dedi.böyle bişeyle karşılaşan varmı?
gözün aydın. çok sevindim :)Ay kizlar sze bisey soylycem bir mucze oldu test poztf ckti
inşallah hamilesindir. lekelnme gelip sonra kesildiyse yerleşme kanaması olabilir. benim öyle olmuştu test yapsan çıkar artık bence2 gün oce adet olmam lazimdi hala olmadim 2 gun once bi kac damla akintiyla karisik kahverengi leke geldi dahada leke gelmedi su gibi akintim oluyor kasiklarim agriyor bacaklarim bu iki gündür hep agriyor gecen ay cok istedim olmasini olmayinca cok uzuldum diye eşim pazartesiye kadar inat etti testte almiyor ama benim icime doguyo sanki bu sefer oldu gibi yaof nolursunuz dua edin bana da 2 aydir cok istiyorum ya
Çok saol cnim darisi bsnza ama ins kimyasal gebelik dgldr adtmin gcmsni bklycm ynede hemen kaptrmycm kndmigözün aydın. çok sevindim :)
ne bileyim bende anlamadım bakalım haftaya belli olur zaten gebelik varsada.ben yasmin kullandım 1.5 sene bırakınca belki düzensizlik yapmış olabilir dye düşünüyorumgebelık yoksa baska bişeydır be tatlım neden umutlandırmıs kı senı baska tedavı uygulasa ya
Adet döngün ne kadar canımhala hastalanmadım kızlarr bakalım haftayada hastalanmazsam artık gecikme denemez kesin hamileyim demektir.geçen ay 16sında hastalandım sizce bu kadar gecikme normalmi?yasmin kullanıyodum bıraktım.kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo.
Azimle çalışmalara devam canımGünaydın arkadaşlar evet kötü bir haber de benden bende bu sabah hastalandım hem de yarın olmam gerekirken hep gecikirdi bu safer erken geldi yine nasip değilmiş ovülasyon dan sonra ki 9. gün leke gelmişti yerleşme kanamasına yormuştuk ama maalesef demek ki olabiliyormuş belki de üşütmektendi bilemiyorum. İnşallah siz benim gibi kırmızı kart görmezde bu ay kavuşursunuz bebişlerinize.
yasmin kullanıyodum 21 gün ilaç bitince 4 gün sonrasında adet oluyodum geçen ay 12sinde ilacı bıraktım 16sında adet oldu.yani 25 gün oluyor sanırım.Adet döngün ne kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?